2014. március 2., vasárnap

Egy ukrán fregatt megtagadta az engedelmességet a kijevi cionfasiszta kormánynak

Az Andrei Tarasov altengernagy által parancsnokolt ukrán fregatt, az ukrán flotta zászlóshajója, a Hetman Sahaidachny megtagadta az engedelmességet a kijevi zsidó kormánynak, felhúzta a Szent András lobogót, és elindult Szevasztopol felé hogy csatlakozzon az orosz flottához. Az altengernagy valószínűleg levonta a következtetéseket az ukrán vezérkari főnök hirtelen leváltásából, ami az illegitim ukrán kormány egyik első rendelkezése volt.
Hídfő.net | Hetman Sahaidachny ukrán fregatt
A Hetman Sahaidachny ukrán fregatt
http://www.hidfo.net/2014/03/02/gyorshir-egy-ukran-fregatt-megtagadta-az-engedelmesseget-kijevi-cionfasiszta-kormanynak



Szocsiban véget ért a téli olimpia! Itt az “Orosz Tavasz”!
Az orosz parlament felsőháza szombati rendkívüli ülésén egyhangúlag jóváhagyta Vlagyimir Putyin államfő kérelmét, hogy az ukrajnai rendkívüli helyzetre tekintettel, az orosz állampolgárok védelmében Oroszország fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Луганск - “Orosz Tavasz” Luganszkban
A Szövetségi Tanács, azaz a felsőház határozata szerint az orosz fegyveres erőket ukrajnai helyzet normalizálódásáig lehet alkalmazni. A felsőház rendkívüli ülése nyílt volt, azt élőben közvetítette a Rosszija 24 orosz állami hírtelevízió. Az orosz alkotmány rendelkezik úgy, hogy a fegyveres erők külföldi alkalmazásáról a Szövetségi Tanács dönthet. Korábban, a nap folyamán maga aTanács fordult az orosz elnökhöz, hogy “mindenre kiterjedő intézkedéseket” foganatosítson az Ukrajnában élő orosz állampolgárok védelme érdekében.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Днепропетровск - “Orosz (Szovjet) Tavasz” Dnyepropetrovszkban
Putyin hamarosan kérte is a Szövetségi Tanács jóváhagyását a fegyveres erőt alkalmazásához. Az orosz elnök a kérés indoklásában egyebek között az Ukrajnában kialakult rendkívüli helyzetre, az ott élő orosz állampolgárok életét érő fenyegetésre hivatkozott. Putyin kérése után egy órával máris a felhatalmazás birtokában volt.
Nem XXI. századi…
…ez sem XXI. századi…
…ez sem XXI. századi…
…de nem is olyan fogadtatás, mint ahogyan a yankee-ket szokás!
Ez azt jelenti, hogy a törvényhozás szabad kezet ad Putyinnak ahhoz, hogy alkalmazhassa az orosz hadsereget Ukrajna területén, de egyáltalán nem biztos, hogy az orosz elnök élni fog ezzel a felhatalmazással – jelentette ki Grigorij Karaszin orosz külügyminiszter-helyettes. Az orosz külügyi vezető az államfő megbízottjaként vett részt a parlament felsőházának rendkívüli ülésén, ő olvasta fel a szenátorok előtt az elnök kérelmét. Valentyina Matvijenko, az Szövetségi Tanács elnöke a határozat elfogadása után hangsúlyozta: a törvényhozás az alkotmánynak megfelelően járt el.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 Константиновка - “Orosz Tavasz” Konsztantyinovkában
Kivonják a Krím félszigetről a teljes ukrán hadiflottát
Kivonták a teljes ukrán hadiflottát szombaton a Krím félszigetről. A flotta új, lehetséges állomáshelyeként Odesszát nevezték meg. Az ukrán határőrség még délelőtt közölte, hogy az ország hadihajóit harckészültségbe helyezték, s ennek keretében kifutnak majd a tengerre. Előzőleg több helyszínről is jelentették, hogy orosz erők megpróbálják a Krímben ellenőrzésük alá vonni az ukrán erők laktanyáit és parancsnoki posztjait.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Херсон - “Orosz Tavasz” Herszonban
A RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek az ukrán vezérkarra hivatkozó híre szerint elsőként az ukrán hadiflotta zászlóshajója, a Hetman Szahajdacsnij őrnaszád futott ki Szevasztopolból, amely az orosz Fekete-tengeri Flotta mellett az ukrán flotta fő támaszpontja is. Ugyanilyen parancsot kapott az ukrán flotta minden Szevasztopolban lévő hajója. Az ukrán vezérkari forrás nem szólt arról, hogy a hajók más konkrét feladatot is kaptak-e.
Turcsinov: Oroszország nyílt agressziót követ el
ПРИШЛА РАННЯЯ ВЕСНА !!! МЕДВЕДЬ ВЫШЕЛ ИЗ БЕРЛОГИ !!! ПРИРОДА ТОЖЕ НА СТОРОНЕ МЕДВЕДЯ Kora tavasszal előjött a medve! És a tavasz a medvével van!
Ukrajna az ukrán állam szuverenitása elleni nyílt agresszióként értékeli Oroszország lépéseit – jelentette ki Olekszandr Turcsinov ideiglenes ukrán államfő szombaton John Kerry amerikai külügyminiszterrel folytatott telefonos megbeszélésén.
Riadalom Beregszászon
Az ukrán ideiglenes elnök összehívta a biztonsági szervek vezetőinek rendkívüli tanácskozását – közölte szombaton délután Olekszandr Turcsinov szóvivője.
Hazarendelhetik a washingtoni orosz nagykövetet
Az orosz törvényhozás felsőháza szerint Barack Obama amerikai elnök megfenyegette és ezzel megsértette Oroszországot, ezért haza kell rendelni az Egyesült Államokból az orosz nagykövetet.
Népszavazást hirdetnek a Donyeck-medencéről
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г. Попасная - “Orosz Tavasz” Popasznajában
Oroszbarát tüntetők kezdték követelni a népszavazást szombaton Donyeck városában. A városi tanács támogatta a kezdeményezést, és azzal a kéréssel fordult a megyei tanácshoz, hogy hirdesse ki a népszavazást. Donyeck polgármestere, Olekszandr Lukjancsenko felolvasta a referendumra vonatkozó határozatot a tüntetőknek. A hírről beszámoló ura-inform nevű hírportál szerint azt nem pontosították, hogy konkrétan milyen kérdést bocsátanának népszavazásra.
Rendkívüli EU-külügyminiszteri tanácskozás lesz hétfőn
Rendkívüli tanácskozást tartanak hétfőn Brüsszelben az EU-országok külügyminiszterei az ukrajnai helyzet miatt – közölték szombaton diplomaták az unió székhelyén.
Előzőleg – még azelőtt, hogy Putyin előterjesztette volna a fegyveres erő alkalmazására vonatkozó kérelmét – Brüsszelben közzétették José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének Berlinben elhangzott beszédét, amelyben az uniós intézmény vezetője megdöbbenésének adott hangot az ukrán szuverenitás – akkor még csak állítólagos – megsértéséről szóló hírek miatt.
“Ezek olyan események, amelyeket elképzelhetetlennek véltünk a XXI. században az európai kontinensen. A krími kihívást Ukrajna egységének és szuverenitásának tiszteletben tartása mellett kell megválaszolni” mondta Barroso, és reményének adott hangot, hogy a nemzetközi közösség fellép ezen elvek védelmében, és garantálni tudja a regionális, illetve nemzetközi békét.
Martonyi: nagyon nagy aggodalommal követjük a fejleményeket
Nagyon nagy aggodalommal figyeljük a Krím felszigettel kapcsolatos fejleményeket, és meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket – reagált a kárpátaljai látogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter szombaton Beregszászon a hírre.
GA Zjuganov: “Számunkra a Krim Szent hely!” (2014 03. 01.)
Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk. Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettségekkel.
(NOL)
Bal-Rad komm : “…Ezek olyan események, amelyeket elképzelhetetlennek véltünk a XXI. században az európai kontinensen…”-vinnyogja az EU-vezérhiénája Borroso! Igaz, 1994 (Jugoszlávia lerohanása) nem a XXI. században volt, de közel a századfordulóhoz. Akkor az az akció “kultúrált és világszinvonalú vol”? Akkor nem nyafogott az EU! Nem háborgott a NATO!
Úgy tűnik kénytelenek lesznek megbarátkozni a XXI. századi-másik oldali-megoldás gyakorlatával!
Macskajancsink sem hagyhatta szóvá a dolgot. “…meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket…”-köhögi. Azaz: kiadják a jelszót: fagjuk a pénzt!-és fussunk! Ki merre lát!
Más intézkedést mit hoznának ezek a nyomorult hazaárulók?
Россия Ура!
(Köszönjük ukrajnai és oroszországi barátain knak a sok-sok képet!)




Teljes mozgósítás Ukrajnában


Ukrajnában a nyugat helytartói "kormánya" elkövette az eddigi legnagyobb hibát, amit most már nem tudnak visszájára fordítani. Az illegitim zsidó államfő, Turcsinov teljes mozgósítást rendelt el az ukrán hadsereg számára. "Odafent" a hivatalokban úgy gondolták, hogy a két fehér nép mészárolja le egymást, ők pedig majd felveszik az IMF-hitelt és jól meggazdagodnak belőle.
A Krím-félszigeten állomásozó ukrán alakulatok ennek hatására azonnal letették a fegyvert. Minden felszerelést, fegyvereket és lőszert leadtak az oroszbarát népi milíciáknak. Az ország más részeiről, ahová még nem vonultak be orosz csapatok és népi milíciák sincsenek, tömegesen érkeznek a lemondó levelek.
Krím miniszterelnök-helyettese bejelentette, hogy az ukrán csapatok maradnak a térségben, de immár civilként, minden harceszközt, páncélosokat és fegyvereket átadtak a népi milíciáknak. Ukrajnában először megtörténhet, ami mindeddig soha: a zsidó gyarmatosítók nem tudják két fehér ország hadseregeit egymás ellen fordítani.

http://www.hidfo.net/2014/03/02/teljes-mozgositas-ukrajnaban


NEM ESZIK OLYAN FORRÓN A KÁSÁT


Az kétségtelen, hogy nagyon feszült helyzet alakult ki az ukránok és oroszok között. Az biztos, hogy a sokkal korszerűbb orosz fegyverekkel és sokkal nagyobb létszámú oroszokkal az ukránoknak nem érdemes összecsapni, hiszen az ország gazdasága romokban és a háború sok pénzt (és életet) vinne el. Lehet, hogy az ukránok kivárják, hogy az oroszok (és a nagyhatalmak) mit tesznek és majd később lépnek valamiben. Az biztos, hogy az oroszoknak nagyon jól jött ez az ukrán válság (forradalom), mert tudták, hogy a régi-régi területi igényeiket most könnyen érvényesíthetik. Lényegében amit most látunk az A TÖRTÉNELEM VISSZAÜTÉSE. A történelem mindig visszaüt, ha nem rendben mennek a dolgok, az országok és birodalmak között. Független Ukrajna soha nem létezett, csak ukránok, mivel mindig a cári birodalom részei voltak. A SZU 80 éves uralma nagy veszteség volt nekik, mert Sztalin közel 7 millió ukrán parasztot halálra éheztetett, mert nem akartak kolhozba menni, de ha akartak volna, akkor is ezt csinálta volna velük. Sztálin a háború alatt legalább 12 fajta kisebb népet elszállított (vagonkérdés!) teljesen más vidékekre, hogy megtörje ellenállásukat, köztük a krimi tatárokat is, akik csak pár évtizede kerülhettek vissza ősi földjükre. Most a kárpátaljai disznóságokat nem is említjük, mert az külön témát érdemelne. Tény az, hogy Sztalin halála után (1953) Hruscsov pártfőtitkár a Krim félszigetet Ukrajnának adományozta 1954-ben. Hruscsov a kopasz tömeggyilkos ukrán származású volt... Független Ukrajna csak 1991 óta létezik és ami bajok onnan is eredeztethetők, amikor az ukrán és orosz vezetés elkezdett osztozkodni, hogy kinek mi jár. Pl. az oroszok 2042-ig bérleti jogot kaptak a Krimben, hogy a tengeri flottájuk ott állomásozhat, ugyanakkor az ukránok rá vannak szorulva az orosz gázra, stb.


Most Putyin kihasználja a tálcán kínált lehetőségeket, tudva, hogy a Nyugat és Amerika katonailag nem fogja megvédeni Ukrajnát (ennek keleti részét, ahol oroszok laknak), mert ez azonnal világháborúhoz vezetne és ez már nem érné meg a Nyugatnak és Amerikának. Mi innen csak annyit tehetünk, hogy figyeljük az eseményeket és NEM MONDUNK LE A MAGYAR JOGÚ KÁRPÁTALJÁRÓL.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ukr%C3%A1n-orosz-h%C3%A1bor%C3%BA-lesz

Leonid Reshetnyikov orosz katonai szakértő szerint az Ukrán mozgósítás egyértelmű provokáció


"A Kijev által elrendelt mozgósítás semmi más, csak egy kísérlet arra, hogy megfélemlítsék az ukrán lakosságot és az Ukrajna területén élő oroszokat" - állítja az ismert katonai szakértő, Leonid Reshetnyikov. Meglátása szerint "Kijev igen csak nagy gondban lesz a mozgósítással a keleti és déli területeken, hiszen a Krímen például már most letették a fegyvert az ukrán csapatok." Reshetnyikov szerint továbbá "az ukrán hadsereg állapota igen rossz, mind felszerelés mind morál tekintetében, egy-két kis létszámú egységet kivéve".
Hídfő.net | Leonid Reshetnyikov orosz katonai szakértő szerint az Ukrán mozgósítás egyértelmű provokációLeonid Reshetnyikov
Figyelembe véve Reshetnyikov kijelentését a mozgósítás céljáról, bátran kijelenthetjük, hogy a zsidók nem sok újítást hoztak be a módszereikbe a hatalom ilyen vagy olyan megkapatintása utáni stabilizációhoz. Vegyük csak példának Kun Béla magyarországi ploretárdiktátort (aki egyébként 200.000 krími tatár kiírtásával szerzett "elévülhetetlen" érdemeket Lenin köreiben). Bejátszotta magát az egyik legismertebb, de gyenge akaraterővel, teljesen rossz világ- és önképpel rendelkező magyar gróf hátán a hatalomba, majd módszeresen nekilátott a magyar nép írtásának is. Klasszikus zsidóterror volt. Most, majdnem 100 évvel később, ismét fegyveres katonai egységek fogják terrorizálni a lakosságot zsidó uraik parancsára, csak a helyszín más. Ahogy annak idején Magyarországon, az "Őszirózsás" forradalmat is meg tudta volna állítani pár erős hitű és vezetésre termett katonatiszt, ha nem hagyják magukat felülteni a beépült zsidó provokátorok által, ugyanúgy az Ukrán Hadsereg is képes lenne ellenállásra, ha felismernék a helyzet abszurditását.

http://www.hidfo.net/2014/03/02/leonid-reshetnyikov-orosz-katonai-szakerto-szerint-az-ukran-mozgositas-egyertelmu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése