2014. április 10., csütörtök

Mit keresnek ukrán katonák Magyarországon?

Csütörtök reggel 6 órakor egy Csepel gyártmányú katonai teherautó hajtott le az autópálya irányából Szentiván irányába. A ponyva alatt nagy csoport katonai egyenruhába öltözött személy ült, ketten a plató hátsó ajtajára támaszkodva nézegettek kifelé. A katonák ukrán egyenruhában voltak.
Feltehető a kérdés: mit kerestek ukrán katonák itt Magyarországon egy magyar katonai teherautón? Mivel a Győr szélén álló laktanya irányába fordultak le, feltételezhető, hogy oda tartottak. A győri laktanya légvédelmi egységeket állomásoztat. Ebből egyértelműen feltételezhető, hogy itt akarják gyorsan átképezni az ukránokat a nyugati légvédelmi rendszerek használatára. Egy esetleges háború alkalmával a meglévő légvédelmét Ukrajna nagyon gyorsan ellövöldözné, újakat gyártani nincs pénze. Így marad a nyugatról szállított légvédelmi egységek használata. Ahhoz azonban nagyon gyorsan át kell képezni embereket.
A nyugat immár egyértelműen háborúra készül Oroszországgal. Sőt, nem csak készül, hanem éppen úgy mint Németországot a második világégésbe, pontosan azzal a taktikával akarja belekényszeríteni a háborúba. Nagyon is jól emlékszünk a háború előtti csehországi szudéta németek tömeges kínzásaira és kivégzésére. A lengyelországi németek sorsára. Kelet Ukrajnában orosz civilek fognak tömegesen meghalni nemsokára.
Mit tesz Oroszország? Ha a szívére hallgat, akkor letapossa a nyugatot, de keserves árat fog fizetni érte. Nagyon sok orosz fiatal is meg fog halni zsidó érdekek miatt újra. Ha az eszére hallgat? Tovább folytatja a nyugatot megölő gazdasági háborút, és megpróbál a felszínen maradni minden szempontból (gazdaságilag, társadalmilag, katonailag). A kettő között ott a legfélelmetesebb megoldás, az atomháború. A nyugati társadalmak attól a perctől kezdve, hogy oroszokat kezdenek ölni Ukrajnában, csak és kizárólag Putyin jóakaratából élnek napról napra.
A jövendölés szerint a sátán birodalma tűzben fog elpusztulni. Talán éppen Oroszországból, a Szűzanya földjéről érkezik a tisztító tűz?
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése