2013. július 16., kedd

Ha már fotózzák a házad – az a vég kezdete


- A bankoknak továbbra is a devizahitelesek otthonai kellenek -

SzRTI: “A viszonosság elve alapján, most már az adósoknak is joguk van fotózni a bankárok házait. – Ha ők megtehetik, hogy mi otthonainkat fotózgassák, majd kitegyék a netre, s minden pénzes burzsujnak, és külföldinek mutogassák házainkat, lakásainkat, – “Nézzétek,vegyétek, vigyétek!” – címszó alatt, – akkor nekünk is jogunk van az ő otthonaikat fotózni.”

Hír és vélemény
Hír: Renka Margit írja a Facebookon:
“Pár perce ment el egy Bp. bank által külsősnek nevezett személy, aki fényképet készített a házunk külső, utcai oldaláról. Kérdésemre azt mondta, hogy Ő nem tud semmit, mert külsős, hogy miért csináltatja ezt a bank.
Ordítottam, de Ő elég flegma volt. Megkérdeztem kinek kell a lakás, miért gyűjtik össze, kell a zsidóknak? Erre sem tudott választ adni, mert Ő mint mondta nem tud semmit. Érdekes hétvégén művelik ezt. Továbbá közölte, hogy becsengetés nélkül is megtehette volna.
Most legalább 4 erős nyugtató van bennem, de remegek az idegtől. Azt sem engedte meg, hogy szóljak a férjemnek, aki 4 házzal volt arrébb dolgozni, elhajtott. A rendszáma: HLK 798. Hol élünk?
Az nem igaz, hogy nem tud semmit. A lakást szigeteltük, ablakokat cseréltünk, virágosítottunk, tele rózsákkal. Jól mutat a képen, valószínű, hogy kell majd valakinek.
A férjem teljes havi fizetése már régóta a banké, oda utalja a munkáltatója. Persze van elmaradásunk, mert a havi fizetése nem futja a teljes havi díjat, de kb 3/4 vagy még több havi törlesztőt igen. Mi van itt Magyarországon? Most akasszam fel magam, ha jelentkezik az új tulajdonos, aki kiszemelte a házat?
Ez állapotfelmérés, mint ahogyan azt állította a fényképező, de bent nem is volt, pedig hívtam, de nem jött be, mert azt állította, hogy csak kívül kell a lakást fényképezni. Miért gyűjtik fényképpel a lakásokat?”
A Szabad Riport véleménye:
Nagy valószínűséggel azért fotózták le a házat, mert lehet, hogy el akarják árverezni! Sürgősen fel kell keresni a bankot – és, ha lehet, tisztázni velük, mit akarnak csinálni?
Ha mindenáron be akarják dönteni és felmondani a hitelt, – akkor azt meg is teszik.
Javasoljuk még a jogi lépéseket, – ha elindult a végrehajtás, akkor a végrehajtás megszüntetési pert. – És, ha csak egy apró kétely is mutatkozik a bank becsületességét illetően, – akkor irány a nyomozó ügyészség. Tessék följelenteni a bankot!
És még valamit:
A viszonosság elve alapján, most már az adósoknak is joguk van fotózni a bankárok házait. – Ha ők megtehetik, hogy mi otthonainkat fotózgassák, majd kitegyék a netre, s minden pénzes burzsujnak, és külföldinek mutogassák házainkat, lakásainkat, – “Nézzétek,vegyétek, vigyétek!” – címszó alatt, – akkor nekünk is jogunk van az ő otthonaikat fotózni.
Ezzel kapcsolatos hírünk pedig a következő:
A partizán fotósok már el is indultak Fotó_ Wideangle 55Információink szerint; Önkéntes Népi Felderítő Egységek alakulnak, – hogy az éppen fent említett viszonossági elvek alapján, – (ahogyan a bankok is fotózgatnak titokban), – úgy a felderítők is lefotózzák a legkegyetlenebb és legpénzéhesebb bankok vezető beosztású menedzsereinek házait. Valamint nagy értékű autóit, nyaralóit és olyan értékeit, melyeket csakis az adósok totális kifosztásával szerezhettek meg.
Ezeket a fotó dokumentumokat felteszik az internetre, hogy mind Magyarországon, de az egész világon is láthassák az emberek. – Valamint elküldik azoknak a magyar és külföldi hivatalos szerveknek is, melyek a törvénytelen vagyongyarapodásokat hivatottak vizsgálni. Mind hazánkban és az itt fosztogató külföldiek országában egyaránt.
A partizán fotósok, már el is indultak…
SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése