2014. május 1., csütörtök

NATO: "Oroszország mostantól ellenség!" - mit jelent ez ránk nézve?


A fenti szavakat nem más, mint Alexander Vershbow, a NATO főtitkár-helyettese mondta. Alexander Vershbow, aki az Egyesült Államok volt nagykövete, kifejtette, hogy "A NATO-nak át kellett gondolnia az Oroszországgal való kapcsolatát, mert úgy néz ki, hogy a több évtizedes próbálkozás, hogy az oroszokkal partneri, szövetségesi viszonyban legyenek, csődöt mondott." Természetesen a főtitkár helyettes arra nem tért ki, hogy valójában már több hónapja zajlanak a csapatmozgások egy potenciális Oroszország-ellenes háborúhoz a NATO felvonulási államaiban, köztük Magyarországon.
Hídfő.net | Alexander Vershbow, NATOAlexander Vershbow NATO, főtitkár-helyettes.
Alexander Vershbow továbbá elmondta, hogy a "NATO-nak minden esetre felkészülve defenzív erőket kell a szövetséges országokba telepíteni, nem csak Ukrajnába, hanem Moldovába, Örményországba és Azerbajdzsánba is."
A NATO csapatok már itt vannak hazánkban. Jelenleg épp a "Várpalota Challenge 2014" fedőnevű ál-hadgyakorlat leple alatt vonul egyre több és több NATO harceszköz be az országunkba, köszönhető a kormánynak és a "nélkülözhetetlen" euro-atlanti szövetségi rendszernek, amibe a Martonyi-félék "zseniális" taktikai húzásokkal belementek. Mit jelent ez Magyarországra nézve? Sok jót nem. Gyakorlatilag Magyarország önfenntartási képessége a nullával egyenlő a jelenlegi állapotában. Miért érdekes ez? Azért, mert háború esetén minden ország, aki a frontvonal mellett van, befelé kell forduljon, hiszen a legtöbb gazdasági kapcsolata óhatatlanul is, de megszakad. Egy ütközőállam, mint mi, csak a hatalmasok játékszere lesz. Megint. Egy ilyen esetben, az olyan államok prosperálnak, akik területileg nem kötődnek a konfliktushoz. Például az Egyesült Államok. Milyen meglepő. Az Obama adminisztráció legvégső megoldása a belpolitikai problémáik ellensúlyozására az lesz, hogy kelet-európai fiatalok majd kiadják a véráldozatot a "szövetség" nevében.
Hídfő.net | Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"
A háború át fog dübörögni Magyarországon, egyészen addig a pontig, amíg a vérveszteségeknek köszönhetően (könnyen lehet, hogy előbb is) el nem kezdik majd a magyar fiatalokat és apákat is besorozni. Magyarországnak ugyanis teljesítenie kell a szövetségi szerződésben aláírt kötelezettségeit, tetszik, vagy nem. Ha esetleg megtagadná a kormány azt, hogy magyar fiatalok ezeri, tízezrei haljanak meg azért, mert az USA sértett kisgyerekként, mint akinek elvették a játékát, háborúba akarja sodorni a világot, akkor bizony itt is katonai jellegű rendszerváltás lesz, csak NATO felügyelettel, aztán majd az "új vezetés" szépen kiadja a sorozási parancsot, netán ki is kényszeríti azt karhatalmi erővel. Mindezt, mert az USA-nak nem tetszik, hogy az oroszok nem engedték, hogy az amerikaiak sáros csizmával masírozzanak be az előszobájukba.
A NATO, mint a világ legerősebb terrorszervezete, sose tartogatott perspektívát számunkra. Ostoba módon elhitték vezetőink azt a mesét, hogy a NATO-ra azért van szükség, mert fenyegetnek bennünket a környező államok. A környező államoknak pedig azt adták elő a NATO képviselői sok évvel ezelőtt, hogy Magyarország fenyegeti őket és a területeiket. Szépen kijátszottak bennünket egymás ellen, hogy megvalósíthassák a grandiózus tervet, Oroszország bekerítését és háborúba sodrását, hogy az Államok ipara ismét prosperálhasson, ismét el legyen fedve a munkanélküliség, a bűnözés, a hadsereg diszfunkcionalitása, el legyenek takarítva a bűnözők a frontvonalra küldéssel. Ez sose szólt rólunk, magyarokról.
Vegyük végre a saját kezünkbe a sorsunkat. Nem tud a világ végre a fejlődés útjára lépni? Csak nem... gátolják valakik?
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése