2014. május 1., csütörtök

“Csinvalis-forgatókönyv” Szlavjanszknál? Baljós előjelek Donbasszból!

Szveta baljóslatú tudósitása Szlavjanszkból:
“A “Moszkovszkij Komszomolec” újságirójával tegnap Szlavjanszkban jártunk. A városban béke és nyugalom van, ám-mondjuk igy-NYUGTALANITÓ HIREK láttak napvilágot.
Turcsinov tegnap délelőtti kijevi fenyegetőzései kezdenek konrét formát önteni. A Donyecki Népköztársaság információs szolgálata jelezte, hogy Nyugat-Ukrajnából a kijevi junta komoly páncélos erőket érkeztetett kedden és szerdán Krasznoarmejszk térségébe. A Szlavjanszktól alig 100, Gorlovkától és Donyecktől pedig mindössze k. 50km-re lévő város környéki erdőkben rengeteg páncélozott jármű, harckocsi és teherautó lapul napközben, és csak éjszaka mozognak.
VALAMI KÉSZÜL!-mert van egy erre utaló nagyon komoly tapasztalat. Dmitrij Sztesin a “Moszkovszkij Komszomolec” tudósitója 2008-ban-közvetlenül a háború kitörése előtt-járt Dél-Oszétiában. Ugyanazt tapasztalta Csinvaliban, mint amit most Szlavjanszkban: az eddig itt nyüzsgő nyugati zsurnaliszták egyik pillanatról a másikra felszivódtak, eltűntek a környékről.
bm21Csinvali, Dél-Oszétia, 2008 A grúz tüzérség orvtámad a város ellen!

háború2
háborúháború1
Csinvaliban is IGY KEZDŐDÖTT! Eltűntek a nyugati tudósitók-a grúz hadsereg tüzérsége pedig két nap múlva lerombolta a várost, több száz civilt legyilkolva. És kitört a grúz-orosz háború!
Dmitrij attól tart, hogy ugyanazt a forgatókönyvet alkalmazzák most is-csak most Szlavjanszknál, illetve a Donyecki Népköztársaság ellen!
Dmitrij Jaros, a Jobb Szektor vezére kilátásba helyezte, hogy a területet “megtisztitja” a helyi önvédelmi erőktől”
Bal-Rad komm : Reméljük, hogy ezeket a gyanús előjeleket nem követi a zsidófasiszta szövetség újabb-esztelen-vérontó akciója! Ám ha mégis-Isten kegyelmezzen nekik!
Akkor már nem csak Donbasszal és az orosz hadsereggel fognak szembe kerülni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése