2014. május 1., csütörtök

Desztillált pszichoanalízis – zsidó psziché

A zsidók társadalmunk kíméletlen, érzelmek, empátia, erkölcs nélküli ragadozói. Köztünk élnek és nehéz tenni ellenük, ha valakit vagy valamit kiszemelnek"célpontul"! A zsidóknak három csoportja van:
- a fizikailag sokkolók(ők felelősek a különböző terrorcselekmények végrehajtásáért) ők gyilkolnak és fizikailag követnek el erőszakot előre kitervelt kegyetlen módon,
- a másik csoportjuk a pszichés eszközöket alkalmazó háttérben alattomosan megbújó,ismeretlenségre törekvő pszichopaták(a globalista-cionista pozicionálók), akik általában nem egyedül,hanem kisebb csoportokat(a politikai-tekintet minden szintjén) irányítva próbálják céljukat elérni, mivel gyávák szemtől-szembe támadni, valamint általában gyenge ideg-rendszerű, dühöngő emberek. Sokkal és szinte kizárólagosan veszélyesebbek, mint a végrehajtók/érdek-kollaboránsok csoportja, mert nem hagynak látható nyomokat maguk után!
- a harmadik az ortodox, újnevezett semleges zsidó, aki tisztában van identitásával és vallási meggyőződése alapján reális helyével a világ népei között – ezek egyébként elítélik az előző kettő kényszerítő törekvéseit.
Ez az írás róluk szól! Mindazon nemzeteknek szánom ezt az írást, akik hozzánk hasonló helyzetbe kerültek a világban, vagy kerülhetnek létük folyamán és ebben a helyzetben sem az államának hatalma(hiszen az jó eséllyel kiszolgálóik), sem bárki más nem tud segíteni Neked és nemzetednek. Csak te és az erre hívatott közösség – jelen esetben az egységgé kovácsolandó nemzeted/nem szép kifejezéssel a civil és polgári társadalmad. Sőt az sem mindegy kinek mondod el, mert könnyen "bolondot" csinálnak belőled, vagy Te saját magadból látható bizonyíték híján. Sok nemzetinek tűnő képződményben ott vannak.
Mit lehet tenni? Talán a legfontosabb dolog, hogy NE ESS KÉTSÉGBE!
Mindig, minden élethelyzetre van megoldás!
NE LÁSSÁK, HOGY BÁNT, MERT ANNÁL JOBBAN CSINÁLJÁK VELED! Az nem sokat ér, hogy nem veszel róluk tudomást, ha már reagáltál(hiszen mondjuk, 10évvel ez előtthöz képest ma mindenki zsidózik – emlékezz csak!) a beteges világrengető hazugságaikra és már rád szálltak! Az ilyen "lelkileg korcs" embereknek az a céljuk, hogy uralkodni tudjanak, félelembe és kétségbeesésbe taszítsanak, majd kegyetlenül „ön-bíráskodjanak”(ne feledd – már retorikájukban ők is a nemzeted testének tekintik magukat a jogok szintjén, csak a nemzetkötelesség marad hátul mindig). Társadalmunk beteges "ragadózó gépei", akiket 'parazitáknak','lélekevőknek' is szoktak nevezni. Sokan nem tudják elképzelni sem, hogy ilyen szánalmasan beteges emberek léteznek és más ártatlan "prédájuknak" kiszemelt emberek/nemzetek életét keserítik meg, vagy teszik tönkre. Érzéketlen "szörnyetegek", kiknek egyetlen céljuk a kiszemelt áldozaton vélt sérelmük és beteges vágyaik kielégítése bármilyen áron, eszközöket nem kímélve és lehetőleg anyagi előnyökre szert téve fenntartani ezt a lelki-terrort a lehető leghosszabb ideig vagy örökre. Ez a Holokauszt-vallás létrehozása, sokkoló kiterjesztése és minduntalan ismételgetése különböző provokációk által. Általában rokonszenvesnek, megnyerőnek tűnő emberek, akikről nem is tudja a környezete, milyen "szörnyeteg" lakozik bennük. Ezért alakulhat ki az átlagemberekben a „Jó-zsidó” képe… Csúfolásokkal, fenyegetőzésekkel, követéssel próbálnak állandóan a nyomodban lenni és lerombolni önértékelésedet és emberileg pórig alázni. Módszerük, hogy amíg célhoz nem érnek nálad, állandóan a nyomodban tudjanak lenni és provokáljanak bizonyos távolságból, hogy egy nyugodt pillanatod ne legyen tőlük. Megfelelő távolságból, vagy tömegben elvegyülve, de mindig a háttérben maradva tudjanak a "kilátástalanságba üldözni", aminek eredménye akár idegösszeroppanás, munkahely, egészség, szeretteid elvesztése lehet a mindennapi élet szintjén. Arra ügyelnek, hogy tanúk ne legyenek, ezért úgy támadnak alattomos módon, hogy Te mindenképpen halljad, ugyanakkor ne tudj védekezni és másoknak rámutatni például: "látod azok mocskolódnak velem állandóan"!
Mesterei az emberi manipulálásnak, ezért nehéz őket elkapni ill. lebuktatni, hiszen a "lelki-terror" sokszor megfoghatatlan, éppen ezért veszélyes, talán veszélyesebb, mint a fizikai, mivel alattomos módon történhet, ismeretlenül és gyakran egyéletre szóló sebeket ejthetnek. Lásd: Mohács-törökvész-48/49-I-II. világháborúk-Trianon-kommünterror-rendszerváltás… A beteges politikai bűnözők jó része közülük kerül ki, kiszámíthatatlanok!

Dr. Madarasi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése