2014. május 1., csütörtök

Holnap támad a hiénafalka Luhanszkban

Az ukrán Fegyveres Erők Vezérkarától kiszivárgott hirek szerint holnap-május 2-án-a kijevi zsidóbérenc hiénafalka támadást fog inditani Kelet-Ukrajnában a függetlenség-pártiak ellen.
Tekintettel arra, hogy Turcsinov vezérhiéna a sorozatos kudarcok fölötti dühében menesztette a “terroristaellenes erők” teljes vezérkarát, maga Avakov főbelügyér kénytelen a “leszámolást” irányitani. A Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (SZBU) dirigáló fajtársával Nalivajcsenkoval ki is települt a “műveleti terület” közelébe.
Nalivajcsenko előzetesen kért egy speciálisan kiképzett jobbszektoros zsidóhordát magától Jaros Vezértől, aki nem tagadta meg a fajtársi segitséget.
Elhatározásuk, hogy május 2-án meginnditják a vérbefojtási akciót Luhansz-régióban, és harmadikára már be is fejezik. BÁRMI ÁRON!
A RIA-Novosztyi hirügynökség értesülései szerint Turcsinov falkavezér győzködi Jarost, hogy ő maga személyesen és közvetlenül irányitsa a vérontást. (Ezek szerint a zsidrák főmartalócnak nincs sok kedve közel merészkedni Misa hátárához-ha már győzködni kell!)
A jelek szerint holnaptól eszkalálódhat az ukrajnai válság. A kijevi fenevadak nem férnek a bőrükben, és megkisértik Istent.
Reméljük, ott fog fűbe harapni mind! Egytől-egyig orosz tankok hernyótalpai alatt fognak szétmállani! Férgek módjára!
(Forrás: http://news.mail.ru)

Az ukrán Biztonsági Tanács vezetője, Vitalij Nalivajcsenko vezeti majd a különakciót az ország dél-keleti részén. Május 2-án ott rohammal kívánnak bevenni bizonyos objektumokat és helyőrsöket. Ezt a RIA Novosztyi hírügynökség jelenti, ukrán vezérkari hírforrásra hivatkozva.
A meg nem nevezett hírforrás értesülései szerint Arszen Avakov belügyminisztert félreállították az akció folytatásától, mivel elrontotta az akció első szakaszát. A hírforrás állítja, hogy Nalivajcsenko, tisztában léve a hadsereg egységei bevetésének értelmetlenségével Luhanszk és Doneck megyékben, az ultraradikális Jobboldali Szektor osztagai rohamra való felkészítésére szervezte meg. Rámutatnak, hogy az SZBU vezetője feladatául tűzték ki, hogy május 3-ig minden áron oldja meg az ellenőrzés helyreállításának kérdését Luhanszk megyében.
Oroszország Hangja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése