2013. július 30., kedd

Ahogy a szabadkőműves hülyíti a japánokat

Az állatorvosi ló esete. A szabadkőműves közgyűlés kiadja az IMF-nek, hogy Japánban adót kell emelni. Az IMF japán tagozatának vezetője (a jegybankelnök, aki az IMF akarata szerint játszik az alapkamattal, ezzel előidézve több száz milliárdos költségvetési hiányt vagy többletet, no persze mostanában az előbbit) meglátogatja a szintén páholytag kollégáját, a miniszterelnököt, és elmagyarázza neki, hogy emeljen adót. A miniszterelnök természetesen egyetért, hiszen igaz hogy japánnak néz ki, de belül már zsidó (lehet, hogy egyébként már valamelyik felmenője amúgy is betért zsidónak, tehát mindegy hogy japánnak néz-e ki), és egyáltalán nem érdeklik Japán gazdasági vagy nemzeti érdekei. Hazudni viszont elég jól tud, hiszen ezért is ő a miniszterelnök. A jegybankelnök és a miniszterelnök a kis páholygyűlésükön megbeszélik, hogy először majd adóemelés kamatcsökkentéssel (esetleg hasonló hatású jegybanki akciókkal), hogy ne legyen érezhető az adóemelés hatása, majd miután a japánokat meggyőzték, hogy az adóemelés jó, a jegybank visszavonja az előző kedvező intézkedéseit, és ugyan nem lesz adóemelés, mert már mindenki elfelejtette, de a gazdaság hirtelen sokkal rosszabb lesz. Érezhetően.
Mivel az átlag japán nagyjából annyira okos, mint az átlag európai, senki nem fog észrevenni semmit. Hiszen a jegybank nem emel adót, és csak az adóemelés a rossz, nemde?
Valószínűleg igen komoly pénzeket kell kivonni Japánból, mert otthon is, és nemzetközi szinten is ügyelnek a tálalásra. És innentől kapcsolódik be a közvélemény! A jegybankelnök fedezi a miniszterelnököt, hogy tulajdonképpen az adóemelés jót fog tenni a gazdaságnak. A cionista gazdaságnak biztos, tehát nekik jó lesz, így ez csak félig hazugság. Szép körmondatok, levezetések, jó néhány szakértő hasonlóan nyilatkozik, csak pár ellenzéki mond valami indulatos hülyeséget.
A japán médiában majd lesz pár szakértő, aki hosszan elemzi például Fukusimát, pazar rendezvényekről nyilatkozik, lesz pár remek sportesemény, néhány új manga-film, és mintha semmi sem történt volna. Elképzelhető, hogy így volt és ez lesz? Hát persze.
Tálas András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése