2014. május 7., szerda

Naram Sarjoon - Üzenet ellenségeinknek


A terroristák azt hiszik hogy az újabb modernebb és pusztítóbb fegyverek sokat változtathatnak a harcmezőn!
Ezeknek a terroristáknak kiket fegyveres ellenzéknek hívnak, a gondolkodásuk naív, és számításaik leginkább a gyerekek számításaikra hasonlítanak! Azt hiszik hogy a "Stinger" amerikai adomány rakéták felemelhetik őket a fellegekbe, és a damaszkuszi elnöki palotában helyezhetik őket. Az afgán kísérletet újra játszani Szíriában nagyon naív gondolat. Az amerikaiak a minőségi rakétákat mikor a dzsiadistáknak adták Afganisztánban, tudták hogy egy nem afgán ellenség ellen fognak harcolni... és elég kárt okozott a szovjeteknek hogy feladják Afganisztánt, mivel nem a saját népükért harcoltak, és nem érdekelte őket tovább az afgán nép megmentése a szélsőséges iszlamisták és terrorszervezetek elől, de ha a hazájukért harcoltak volna, akkor kizárt lett volna a megtörésük az amerikai fegyverek előtt. Erre a bizonyíték az hogy az oroszok harcoltak a németek ellen 4 éven keresztül a második világháború idején, e 4 év alatt 28 millió orosz vesztette életét, avagy 7 millió évente! Ezek ellenére sem vonultak vissza az oroszok mert a hazájukat védték meg az akaratukat! Ez a 28 millió akkor majdnem egy harmada volt az orosz népnek, és ez hatalmas szám. Afganisztánban 12 ezer katonát vesztettek el 10 év alatt, avagy kicsit többet egy ezernél évente! Még így is túl drága árnak találták az áldozatot egy másik országért, meg egy kommunista pártért, és nem az orosz nemzetért! Az orosz nép nem is volt lelkes az áldozata kicsi száma ellenére sem. Ez vonatkozik minden népre a világon, ha a hazavédelméről van szó akkor az emberi és gazdasági erőforrások végtelenek, de ha mások leigázásáról van szó, akkor minél kisebb áldozattal kell elérni a megszállást. A vietnámi nép előtt sem volt más mint 3 millió vietnámit feláldozzon a szabadság harca folyamán, miközben az amerikaiaknak 58 ezer katonájuk esett csak el 10 év alatt! A szám mely az egész amerikai népet sokkolta, miközben az amerikaiak 420 ezer embert veszítettek el a második világháború folyamán (150 ezret évente) de az ár nekik nagyon megfelelő volt, hogy térdre kényszerítsék cserébe Japánt a Pearl Harbor-i alázás után.
A szíriai terroristák (kiket ellenzéknek hívnak és nagy részük nem is szíriai) azt hiszik hogy a fegyvert amit az amerikaiak küldenek, most nekik sokat változtathat, ez a történelemnek a nem olvasása sem értelmezése, sem az emberi meg katonai tényeknek. a szíriai hadsereg a a saját területén harcol, olyanok ellen kik sokszor nem is szírek. Ezért a szíriai hadsereg meg annak a népe minden áldozatot képes felhozni a hazáért. Nincs is más választása mint a harc, a harc, meg a harc! Ezért az emberi erőforrások végtelenek, a hadsereg meg a nép viszont nagyon jól tudják, hogy nem egy párt, sem egy vezér, sem egy család miatt harcolnak! Miközben az egész "ellenzék" csak egy ember leváltása miatt harcol!
Ami fontosabb hogy ezek az "ellenzékiek" nem fejtik meg a nyugati meg izraeli kódexet, és bután hiszik hogy amikor pusztító minőségi fegyvert fognak küldeni nekik, akkor végtelen mennyiségben fogják, és a harcosok játszani meg fotózkodni fognak e fegyverekkel mint az idáig kapott lövedékekkel, golyókkal, meg RPG-kel. De egy hülye sem kérdezte meg magát közölük a következő egyszerű kérdést: Hova lettek azok a rakéták melyeket az afgán dzsihadisták kaptak az amerikaiaktól a Szovjetúnió elleni háborúban? Létezik az hogy egy rakéta sem maradt meg, hogy Mulla Omar "Talibán" vezér, vagy Bin Laden (hívők hercege ahogy hívni szokták agymosott hívei) nem találtak egy rakétát sem hogy rálőjjenek az amerikai megszálló vadászgépekre? Sem később, hogy az amerikai elnök, vagy annak védelmi miniszterének gépeit kilőjjék mikor Afganisztánba repültek a "felszabadítás" után, egy egy politikai kampány miatt?
Az amerikaiak nagyon jól tudták hogy mit adnak a nem megbízható harcosoknak, és minden rakéta ki volt számítva. Nagyon jól tudták azt is hogy egy olyan rakéta sem fog maradni azoknál az árulóknál, meg hülyéknél a feladatuk teljesítése után, mely veszélyeztetné az amerikai érdekeket. Minden rakétának megvolt rajzolva a használati terve, és melyik tartományban használják, szállítják, szigorú dokumentálással annak a használatáról. Egész felügyelő amerikai osztagok követték végig mindegyik rakéta használatát és kilövését, ezek az amerikai tisztek feleltek is az amerikai állam előtt abban az esetben ha bármelyik rakéta eltűnik, vagy más célra lenne használva mint a szovjetek elleni támadások. Az egyik alkalomnál eltűnt 6 rakéta, és úgy tűnt hogy teljesen elvesztették felette az irányítást, ezért kettős ügyönökön keresztül meg lettek adva a kóordinátaik azoknak a fegyvereseknek akik menekíteni akartak ki Afganisztánból a szovjeteknek, hogy ők maguk végezzenek velük a fegyverekkel együtt, majd a szovjet vadászgépek el is pusztítottak ezeket. Mikor a Szovjetúnió kijelentette hogy kivonul Afganisztánból a káosz közepette 300 rakéta nem került vissza az amerikaiakhoz, sokat észak Koreába, Iránba, meg Sri-lankába akartak csempészni, erre az amerikai kormány 55 millió dollárt helyezett ki hogy visszavásárolhassa a rakétákat a fegyvercsempészektől. de az amerikaiak nagyon jól megtanulták a leckét, avagy hogy komolyabb fegyver adományozása esetében a háborúk végetérésekor ezek a fegyverek eltűnnek, és maguk ellen használhatják fel később mások. Ezért láthatjuk azt hogy az afgán háború végetérése után nem maradt egyetlen egy komolyabb fegyvere sem rakétája a dzsihadistáknak. Ami maradt nekik azok a Doska-val felszerelt régi terepjárók, meg könnyű fegyverek, hogy végezzenek egymással, mint az állatok.
A nyugati hadseregek azóta nem adnak olyan fegyvert lázadóknak, melyek a maguk érdekeit is veszélyeztethetik néha, ezért avatkozott be a NATO is személyesen Líbiában, minthogy kiszámíthatatlan lázadóknak adjon olyan fegyvert, melyet miután egymást ellen használtak, majd lehet az amerikai és nyugati érdekek ellen is felhasználhatják.
A válasz amit nem akarnak a terroristák hallani, kiket ellenzéknek hívnak az az, hogy a hazafi nagy hadseregeket nem lehet legyőzni bármilyen fegyverrel, ha nem avatkozik be egy másik ország hadserege is a megmentésükre. Erre csak a Nyugat lenne képes, aki nem akar beavatkozni egy olyan háborúban, melynek nem látja át a költségeit. Ha viszont nem akar beavatkozni a Nyugat, akkor több 10.000 rakéta adományozásásra van szüksége a terroristáknak, hogy csak lelassítsák a szíriai hadsereg mozgását és sikereit. Főleg hogy a szíriai hadseregnek a "forrásaik" szerint több mint 8000 tankja és páncélozott járműve van. A vadászgépek esetében meg egyáltalán nem biztos hogy a rakétáik eltudnának találni egyetlen egy gépet is, ha nem megy nagyon közel ez a gép hozzájuk. mint tudjuk ezek a vadászgépek nagy magasságból is eltudják sikeresen végezni a feladatukat, annélkül hogy veszélyeztetnék sokszor magukat azzal hogy közelednek a célponthoz. Ha ez nem lenne így, akkor már rég leálltak volna az amerikaiak meg dollár milliárdok költéséről a "Patriot" rakétrákra, vagy az orosz S-300 meg S-400-as rakétákra, és megelégedtek volna a Stinger-el mely jóval kisebb költségvetésű.
Persze ha összeomlana az erős szíriai állam, akkor vele együtt fog összeomlani a Hezbollah, meg vele együtt fog meggyengülni Irán. Akkor fog elkezdődni 18 millió zsidó Izraelbe telepítése, az elfoglalt Palesztinában, miután minden más veszély megszűnt létezni a cionista állam számára. De hol fognak ezek lakni? A terület nem elég nekik Palesztinában, természetesen észak felé fognak gyarmatosítáni, kelleni fog nekik a libanoni víz, meg szír termőföld meg tenger, egészen az Eufrátesz folyóig mint ahogy a mai napig is tanítják az iskoláikban! Akkor Izrael maga erősebb és nagyobb lesz bármelyik Szíriából keletkezett miniatűr országnál, melyben őrült szakállasok fognak egymás ellen harcolni, minőségi fegyverek nélkül. Akkor már persze senki sem fog ezeknek a "dzsihadistáknak" többet fegyvert szállítani, kik csak a szakállukat fogják már növeszteni, és egymás ellen harcolni vallási és irányított ideológiai alapokon.
Nekik üzenjük, hogy bármekkora hosszúra is növesztik a szakállukat, még ha összekötik Törökországot Izraellel is a szakállaikkal, nem fognak győzni... és meg fogjuk borotrválni őket északon és délen is. Velük együtt "Sámson" haját is lefogjuk nyírni, akár minőségi, akár tömegpusztító, akármilyen fegyverrel is jönnek majd. Mindenkit várnak a szíriai arab hadsereg "borbélyai". Egy nép, kit nem érdekel milyen árba kerül a haza becsülete. Harcolni fogunk jobban mint az oroszok a német megszállók ellen a második világháborúban, és többet fogunk nyújtani a hazánkért mint bármelyik más nép a világon.
Naram Sarjoon / Szíriai Hírek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése