2012. szeptember 5., szerda

Győr után Pécsett is cigánygárda alakult

Érdekes folyamat ez, ahogy a gárdák is oszlanak és egyre többféle gárda lesz, a hírverés kedvéért a cigányok is igyekeznek gárdákba tömörülni. A gárdák sorsát ismerjük, most sem várható nagy meglepetés. Ám a cigánygárda megalakulásának igazi indoka egy újabb pénzlenyúlás. Ahogy Győrben, úgy Pécsen is a megalakult cigánygárda azzal kezdte a működését, hogy egy csomó pénzt kapott az ilyen-olyan cigány önkormányzatoktól, jogsegély és emberi jogi alapítványoktól, amelyekről jól tudjuk kik és miért pénzelik többek között a magyarok adójából.
Most egy pécsi büntetett előéletű személy alakította meg az újabb cigánygárdát. Ezek a szervezetek az első pillanattól kezdve jól tudják, a műsor csak addig tart, amíg jön a pénz. Ezzel mindenki tisztában van. A kérdés csupán az, hogy az antimagyar kormány meddig tudja takargatni, színlelni a magyarok előtt, hogy valójában ezt az ő adójukból finanszírozzák a különböző szervezetek. Mert ha összeáll a kép ezzel kapcsolatban, a közfelháborodás elég nagy lesz, amit vagy az utcákon, vagy a szavazófülkékben fognak meghálálni nekik.
Amikor az új cigánygárda vezetése megkapja a pénzt, fegyvereket szándékozik beszerezni. Ez általuk leírt információ, amelyet semmissé tenni nem lehetett, hát jött a magyarázkodás, hogy félreértés, nem is úgy mondtam, meg nem is úgy értettem. A tény azonban tény, valójában a jogsegély és hasonló szervezeteken keresztül, a mi adónkból a cigányok fegyvereket akarnak szerezni. Ez már teljesen abszurd és vicc. Így ugyanis ha valóban sikerül fegyvereket szerezni, a gárda pedig úgyis szétszéled, a végeredmény az, hogy egy újabb alvilági banda fegyverkezik fel a mi adónkból. Ügyes! Mondhatni profi!
Az állam jelen esetben mit tehet? Ha megvonja a pénzeket, akkor kezdődik a rasszista vonyítás, ami egyáltalán nem hiányzik az Orbán-Soros csapatnak. Ha nem, akkor innen-onnan, de ezek az alvilági népek biztosan fegyverekhez jutnak. Patthelyzet. Marad a kussolás. Mintha mi sem történt volna? Pedig történt. Ahogy a cigány vezetőkről sorba derülnek ki a csalások és lopások (a győri cigány önkormányzat vezetője az összes közpénzt a győri kaszinóban kártyázta el saját felesége bevallása szerint), úgy ebben az esetben sincs szó semmi másról.
Ahogy szó sincs itt megbánásról, amit a Bándy Kata háza előtti színjátékszerű alázatoskodás akart mutatni, a nagy zászlólobogtatás is csak színjáték a megvezethető tökfejeknek, az egész történet mögött semmi egyéb nincs, mint kisszerű alvilági figurák pénzhez, hírnévhez akarnak jutni a mi kárunkra.
Érdekes az is, és újabb gondolatokat vet fel, mit akar jelenteni a főszervező azon kijelentése, hogy cigányok és zsidók érdekében akarnak fellépni. Ha a bűnöző elemek és a bűnöző cigányok ellen alakulnak, akkor nem azt kellett volna mondani, hogy a biztonság érdekében akarunk fellépni a bűnöző elemek ellen? Nem! Ők a zsidók és cigányok érdekében akarnak fellépni, ha ezt összekötöm a szóbeszéddé vált "fegyvert kell szerezni" mondattal, a képlet súlyosan nemzetellenes fegyveres szervezkedést mutat. Mert kérdem én, hol és miért kell cigányok érdekében fellépni? Annyi támogatást , juttatást, segélyt kapnak, hogy az már elmebaj! És hol kell a zsidók érdekében fellépni, akik a pénzvilágukon keresztül uralkodnak az országon? Egyáltalán hol és miért szorulnak rá ezek a népségek bármiféle cigánygárdás fellépésre? És legfőképpen mindezt fegyveresen?
Nos alaposan el kell ezen gondolkodni, és elgondolkodni a közeljövő várható eseményein. Ha valakinek ezek után sem nyílik ki a szeme, az mákos teát iszik reggelire, ebédere és vacsorára. A petíciók és a parlamentáris demokrácia ideje lejárt!
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése