2013. augusztus 9., péntek

A Nyugat arra törekszik, hogy Ukrajna lélekszámát 15 millió fővel csökkentse!

“A Nyugat folyamatosan próbálja “behúzni” Ukrajnát az EU-ba!”
Az Ukrán Kommunista Párt (KPU) Odessza-területi titkára Jevgenyij Carkov nyilatkozatát közölte a párt sajtószolgálata.

Szavai szerint ennek a felháboritó törekvésnek a megakadályozására az egyetlen lehetőség a népszavazás a vámunióhoz való csatlakozásról. (Eurázsiai Vámunióhoz. B-R)
“A Nyugat nem minket akar, hanem természeti és erőforrásainkat, ennélfogva arra törekszik, hogy Ukrajna lakosságát 15-20 millióra csökkentse. Ez a törekvés már sikeresen látszik megvalósulni az “egészségügyi reform” révén. Az európai integráció tönkre fogja tenni az ukrán népet”-jelentette ki Carkov.
Elmondta: hite szerint az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozás az ukrán gazdaság számára nagyszerű lehetőségeket jelent. Különösen Odessza számára, amely ismét fontos kereskedelmi kikötő lesz, és újraéled a Fekete-tengeri hajózás.
Szerinte a nagy gabonaexportőr gazdaságok “felébredése” a falusi emberek jólétét fogja elősegiteni.
A beáramló turisták pedig igen csinos összeggel járulnának hoizzá a költségvetéshez.
“Kiszámitható az ipari potenciál megújulása, mivel az Eurázsiai Unió valamint a vele szoros kapcsolatban lévő Kina piaca valóban kimerithetetlen”-mondta a politikus.
“Ne kis irodai planktonok, és ne kiskereskedelmi rakodómunkások legyünk természetes gazdaságunkban, hanem magasan képzett, jól fizetett szakemberek. De ez csak akkor lehetséges, ha mindannyian közösen hozzuk meg a helyes döntéseket”-mondta Jevgenyij Carkov.
Végezetül emlékeztetett: a kommunista párt (KPU) 2013 szeptemberében elinditja aláirásgyűjtő kampányát egész Ukrajnában, hogy Ukrajnában rendezzenek népszavazást az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozásról. (Пресс-бюро «2000»)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése