2013. április 6., szombat

Cenzúra az erkölcs és a rend?


A liberálisoknak és a cionistáknak gyakorlatilag az az elnyomás és a cenzúra, ami nekünk a rendet és az erkölcsöt jelenti. És ez fordítva is így van: ami nekik kedves, vagy még megengedhető, az nekünk undorító és káros. Oroszországban beindult a káros internetes tartalmak szűrése. A Facebook profilokat töröl, a Twitter blokkol hozzáféréseket. A gyermekpornográfia, Pusy Riot együttes videói, öngyilkosságra (ha még viccesen is) buzdító oldalak vannak a célkeresztben. Letiltásokat nem csak a bíróságok rendelhetik el, hanem a belügyminisztérium, az állami drogellenes hivatal és a fogyasztóvédelmi hivatal is. A hatóságok által benyújtott kereseteket jogi szempontból nem vizsgálják - így elkerülhetőek a felesleges procedúrák, a reakcióidő azon a határon belül maradhat, ami feltétlenül szükséges is az ilyen esetekben. Nem csak a tiltott tartalmak terjesztői, hanem az internetszolgáltatók is büntethetők - akár a múködésük beszüntetésével is. Ezáltal nem lesz egymásra mutogatás, válvonogatás. A szolgáltatók felelnek a feketelistán szereplő oldalak tiltásáért, a terjesztő pedig az illegális terjesztésért.
Abból is botrányt akartak eszkábálni, hogy kiderült a Skype-on lévő beszélgetéseket le tudta hallgatni az FSZB, és a telefonálók pontos tartózkodási helyét is meg tudták határozni. Mi ebben az érdekes? Ha akarják így, ha akrják úgy - de kiderítenek bárkiről bármit, a bolygó bármely pontján. Ez nálunk is, vagy az USA-ban egyaránt pontosan így van. Evvel egymagában semmi gond nincsen, hiszen az a hatalom lenne az ostoba, amelyik a saját biztonságát és szabályait nem akarja betartatni a saját területére vonatkozóan. Az az állam pedig nem ér semmit, amelyik behódol egy vagy több másik akaratának, és csak látszólag ellenkezik. Lásd színészkedéses hazai gazdasági huzavonák a pénzügyi cionközpontokkal, miközben folyik a zsidó katonák toborzó tevékenysége, és a rendszeres kipás üleptiszogatás.
A lényeg a részletekben rejlik: kit figyelnek meg, és miért? Mit tiltanak és mit nem, valójában miért, és ez kiknek nem tetszik? A szabadságjogokba mi tartozik bele? Egy automata program egy algoritmus, vagy egy adott feketelista alapján dolgozik, szűr, súlyozza az egyes eseteket. Lehet a cionisták eszköze Németországban vagy Magyarországon, de lehet az Orosz vezetőség eszköze is a liberalizmus, vagy éppen a nyugati cionisták ejtőernyősei, előőrsei ellen. Igazából ők ettől félnek, hogy a cenzúra nem fog a Pussy Riot-nál megállni. Én remélem hogy nem fog.
Egyesek hamis párhuzamokat vontak a magyarországi helyzettel. Pedig két teljesen különböző dologról van szó, itt egy nyíltan cionista irányítású aktuális kormány próbálja bebetonozni a helyzetét, némi nemzeti mázzal leöntve. Viszont innen keletebbre, Oroszország erkölcsi döntéseket hoz. Rendet csinál, és mindennek ez van a hátterében - s reméljük, ez még csak a kezdet. Az a vezetés igyekszik egyre inkább megvédeni magát a nyugati politikai befolyástól, és az erkölcsi fertőtől. Ehhez nekik, orbánékkal ellentétben az erejük, és a szándékuk is megvan. A demokráciára, emberi jogokra, internetes szabadságra való hivatkozást pedig felejtsük el végre, és segítsünk másoknak is elfelejteni. Vagy jót teszünk valamivel az adott ország őshonos lakosságának, vagy nem.
sg.hu nyomán Vésztői Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése