2014. április 16., szerda

Mától Odessza is Népköztársaság!

A mai naptól az Odessza -terület neve Odesszai Népköztársaság!-jelentette be hivatalos honlapján a térség “antimajdan” szervezete.
Az aktivisták felszólitották Odessza lakóit, hogy a Yandex térképen bejelölt 153 pontot szállják meg! A cél az, hogy blokkolják a közlekedés és a forgalom minden formáját, és csak a mentőautók közlekedhessenek.
Holnap 16-órától Odessza leáll! Szó szerint!”-közölték közleményükben.
“Odessza-ez egy demokratikus, többnemzetiségű, toleráns város, és az itt élő helybeliek majd önmaguk fogják megoldani a problékat, nem pedig a CRU, SZBU, FSZB ügynökei”-irják közleményükben.
(Forrás: http://russian.rt.com/)


Ukrajna, Odessza. A város bejelentette a régió független köztársasággá alakulását, Odesszai központal (ne tévesszen meg minket, hogy mind a várost, mind a megyét Odesszának hívják). A városvezetés kihirdette, hogy a járműforgalmat ellenőrizni fogják az Odesszai Köztársaság határain, kiemelt figyelemmel a beszivárgó majdanista / Jobb szektor fegyveresekre.
Hídfő.net | Odessza kikiáltotta a köztársaságotAz Odesszai Köztársaság bejelenti megalakulását az új zászlóval a köztársaság honlapján, 2014.04.16.
Hídfő.net | Odessza régió (megye)
Odessza régió (megye).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése