2014. április 16., szerda

Távozott az izraeli szakértő és káoszt hagyott maga után

Ron Werber, az MSZP kirúgott izraeli kampányszakértője interjút adott a Blikknek, ahol elsősorban önmagát fényezvén azt akarta kifejezésre juttatni, hogy valójában nem is kirúgták, csak éppen rajta kívül mindenkivel valami probléma volt a stábban, emiatt nem akart maradni az EU parlamenti választások kampányidőszakára. Werbert a látványos választási vereséget követően rúgta ki az MSZP, ami a magyar emberektől kormányciklusokon át elsikkasztott pénzeket egy olyan kampányszakértő zsebére játszotta, aki szerint a holokauszt-propaganda és diktatúra elleni harc sulykolása a legmegfelelőbb a magyar nép megszólítására.
Az MSZP választmánya azóta is tanakodik azon, mi lehetett a probléma a kampányukkal. Pedig egyértelmű. Ehhez éppen csak ki kellene tekinteni az Audi A6-os ablakán, letekinteni a budai magaslatokból, vagy épp sétálni egyet Borsodban és a VIII. kerületben. A radikális atlantistáknak ez nem sikerült. Magyarországon az országgyűlési választások előtt nem a magyar embereket szólították meg, hanem a hivatásos rettegőket. Mindezt az adófizetők milliárdjaiból, egy izraeli kampányszakértővel.
Ron Werber, "szakértő".
Werber hagyott nekik egy búcsúajándékot: elmondta, hogy az MSZP-n belül mindenkivel probléma volt a kampány során, kivéve Mesterházy Attilával, akit bűnbaknak és baleknak kiáltott ki a radikális atlantista ellenzék. Így a választás során általuk meg nem szólított minden magyar boldog lehet, mert a távozó izraeli "guru" szakértői nyilatkozatával úgy kiegyenlítette az erőviszonyokat, hogy ebből a belső harcból az MSZP már nem fog felállni, eltűnnek a történelem szemétdombján.
Mindez remek hír. Már csak néhány dolog van hátra, amivel adósok maradtak. Fizessék vissza az állami költségvetésből elsikkasztott vagyonokat, fizessék vissza a fillérekért magánkézre játszott állami nagyvállalatok valós értékét. Adjanak munkát az általuk utcára tett családoknak, fizessenek kárpótlást az MSZP-kormány alatt öngyilkosságba hajszolt gazdák szeretteinek. Ha mindezzel végeztek, adják elő az elsikkasztott uniós pénzeket, a Brüsszel által folyósított támogatásokat - amiből akár még lehetett is volna valami (szökőkúton kívül), ha normális magyar emberek vannak kormányon, és nem ezek a krumpliorrúak. Végül pedig számoljanak be arról, hogy a magyar nemzet ellen elkövetett bűnöket milyen állampolgársággal követték el. Erről még a rendőrszakszervezetek adatszolgáltatási kérelmére sem voltak hajlandók beszámolni, így igen elgondolkodtató, hogy még a kampányukat is egy izraeli vezényelte le.
Nem fogjuk őket sajnálni. Az MSZP eltűnésével eltűnik egy nagy maffiacsalád, ami minden rendszerető ember számára örvendetes hír. Ennek ellenére nem szabad felejtenünk. 25 év állami költségvetéseinek meghatározhatatlan hányadával tartoznak a magyar nép számára. Mivel az ő életük együttvéve ennek töredékét sem éri, kénytelenek lesznek ledolgozni. A magyar nép megérdemli azt az elégtételt, hogy a valós rendszerváltás után a hajdani MSZP-sek munkatáborban töltött mindennapjairól nézhet Valóság Show-t. Főműsoridőben!
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése