2014. április 16., szerda

Kiket akar "megmenteni" a NATO?


Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

Nevetséges az is, hogy Obama megfélemlítésről mer beszélni az orosz csapatok orosz-ukrán határon történő felvonulása miatt, amikor 1945-óta az amerikai csapatok mást sem csináltak, mint "megfélemlítettek", mindig, a határaiktól távol. A következő követelés már az lesz, hogy "helyezzék Oroszországot amerikai felügyelet alá". Amúgy meg, Obama jobban tenné, ha a saját házatáján söpörne, mert hamarosan támogató lakosság és hadsereg nélkül marad. Az ukrajnai helyzet miatt nem számíthatnak orosz-kínai segítségre sem az amerikai polgárháborúban, ami már korlátozott mértékben folyamatban van, és terjed USA-szerte. Ezen a csökkenő létszámú, közutálatnak "örvendő" gombnyomogatósok sem tudnak "segíteni" a drónjaikkal. Globális vulkánkitörés van kilátásban.
Ukrajnában CIA irányítású provokációkkal véres összecsapásokat próbálnak kirobbantani, de nem bíznak az egyre nagyobb mértékben és létszámban dezertáló ukrajnai katonákban sem. Ezért kell a "NATO segítség". A helyzet hasonló az 1956-os Magyar Forradalomhoz, amikoris egy illegitim, felhatalmazás nélküli, magát kormánynak nevező csoport, idegen haderővel kényszerítette térdre a lakosságot és a hadsereget. Az ukrajnai illegitim "kormány" tisztában van azzal, hogy hamarosan az ukrán nacionalistákkal sem tud takarózni, mert kilóg a hexagram (http://churchofgod.hu/content.php?act=hexagram), és vele együtt a hasonszőrűek lólába is, ahogy az is egyértelmű, hogy az USA Obama-adminisztrációja a NATO és az EU "bevetésével" a máséval veri a csalánt. Ez utóbbi kezd szokásává válni, mert az utóbbi időben vagy csak felforgatókat küld (tanácsadókként), vagy csak "kiképez terroristákat", és biztos távolból "támadgat", de mindig irányítani akar.


"Az ország népességének döntő többségét 3 nagy csoport alkotja: az ukrán anyanyelvű ukránok (az összlakosság 40-45%-a), az orosz anyanyelvű ukránok (30-35%) és az orosz anyanyelvű oroszok (kb. 20 %). Az országban az ukrán nemzetiségűek aránya magasabb, mint az ukrán anyanyelvűeké, az orosz anyanyelvűeké pedig magasabb, mint az orosz nemzetiségűeké. Jogilag Ukrajna egyetlen államnyelve az ukrán, valójában azonban az ország nagy részén az orosz uralja a nyilvános nyelvi színterek többségét. Az ukrán–orosz nyelvi és politikai ellentét, az államnyelv használati körének kiterjesztése és az orosz nyelv státusának problémája következtében Ukrajnában paradox helyzet állt elő a nyelvi viszonyok megítélését illetően. A szociológiai kutatások igazolják, hogy az egyértelműen ukrán dominanciájú nyugati és központi országrészben attól rettegnek, hogy ha az orosz második államnyelvvé válik, akkor megszűnik az ukrán államiság, veszélybe kerül az ukrán nyelv és nemzet. Az erősen orosz-domináns délen és keleten ezzel szemben úgy gondolják, az ukránosító politika létében veszélyezteti az orosz nyelvet és az oroszok nemzeti azonosságtudatát Ukrajnában." KárpátInfo


Mivel a Hídfő.net minden lényeges eseményről tájékoztat, felesleges idézni a részleteket, inkább a zajló folyamatokat érdemes elemezni. A nyugati világban a politikus bűnözőket és bűntársaikat egyre jobban idegesíti, hogy a háborúkat katonákkal vívják, és ezek a katonák egyre nagyobb arányban helytelenítik és tagadják meg a gyilkosságra és öngyilkosságra buzdító (még) vezetőik parancsait. Szintén aggodalmukra ad okot, hogy a nyugat-szerte elcsalt választások már nem adnak elég felhatalmazást a hatalom bitorlóinak még a buta emberek szemében sem. Jó példa rá Magyarország, ahol a szavazásra jogosultak egynegyedét sem kitevő "felhatalmazással" rendelkező "kormány", ellenőrzi a leadott aláírásgyűjtő íveken szerepelő aláírókat, főleg a pénzzel és csomaggal támogatott romákat, hogy oda szavaztak-e, ahonnan a "támogatást" kapták. A "módszerek" nyugat szerte hasonlóak, az amerikai "két párt rendszertől", az 1945. utáni Magyarország "kékcédulás" választásának komcsi módszereiig. Egyiptomban a hadsereg "leváltotta" a demokratikusan megválasztott elnököt, és betiltotta a legnagyobb pártot, a Muzulmán Testvériséget. Ukrajnában puccsot hajtottak végre és polgárháborúval, NATO haderő bevonásával számolják fel az országot. Európát bankcsődökkel és orosz-EU háborúval terelik az Európai Egyesült Államok felé, pedig a legtöbb tagország lakossága azonnal kiválna az EU-ból, és ki is fog, ha a NATO-t és "szövetségeseit" kiverik Ukrajnából.


És itt jön a következő kérdés: Mit akar a nyugat Ukrajnában, amikor a harctól elszokott, védtelenekkel szemben "bátor" katonasága felkészült, kiváló fegyverzettel és erőnléttel rendelkező, hazájukat védő katonák ellen kerül bevetésre? A Földközi-tengeri egyesült USA és brit hajóhad csúfos távozásánál Szíria partjaitól, már kiderült, hogy rakétákkal sem mennek semmire. Most nem afgán kecskevadászok elöltöltős puskáival kell szembenézni, hanem a specnazzal. Odapofátlankodnak Ukrajnába, "segítségként" éhínséget, energiahiányt, kifosztást, kirablást és polgárháborút hozva, és még elvárva azt is, hogy a világ lakossága megegye azt a szemetet, amit "hírként tálalnak" a saját tevékenységükről. A burkolt cél, a háborús fenyegetettség miatti rendkívüli állapot, és a katonai irányítás elrendelése Európában az ukrajnai felfordulás ürügyén. A végóráit élő USA és EU vezetésnek, a korrupt kormányoknak, nincs más választási lehetősége. Mindezek a III. Világháború felé sodorják a Világot, de sokak véleménye szerint már olyan szennyes az emberiség, hogy csak a világóceánokban feloldva megtisztítható. Ez utóbbira ugyan rácáfol a körülöttünk még nagy számban létező rendes, jó emberek sokasága, de létünk és létük, nem csak tőlünk és tőlük függ. Sajnos, a "másik oldal sem olyan tiszta", mint amilyennek sokan az NWO fenyegetéstől látják, de a Krím már egy újabb Izland lehet, ahogy Magyarországnak is olyanná kell válnia.

/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése