2014. április 16., szerda

Rasmussen károgott egy sort Ukrajna miatt-oszt’ jónapot!

A NATO a levegőben, a vízen és a szárazföldön is növeli jelenlétét az ukrán válságra adott válaszként -károgta ma brösszeli fészkében az összeröffentett sajtónak Anders Fogh Rasmussen, a cionatlantista bűnbanda dán származású vezére.
Rasmussen amúgy semmi újdonságot nem mondott, csak annyit, ami eddig is ismert volt. Hogy a balti államok légterében járőröző NATO-gépek több küldetést teljesítenek majd, hogy NATO-erők jelennek meg a Balti-tengeren meg a a Földközi-tenger keleti részén, nomeghogy a horda a szárazföldi csapatok felkészültségét is fokozza. (Arról bölcsen hallgatott, hogy a Földközi tenger keleti-medencéjéből miért kellett villámgyorsan eltakarodniuk?! Alapos leckét kaptak ugyanis az orosz rakétavédelemtől! Örvendhettek, hogy halászhajókká silányitott flottaegységeik egyáltalán elhagyhatták a térség vizeit. Az orosz flotta megkegyelmezett nekik, és csak a Sziria felé kilőtt rakétáikat szedegették le. De azt egytől egyig! Igy aztán a jenkik kénytelenek voltak dolguk végezetlen elkullogni.)
Emellett Rasmussen azt is tudatta, hogy a hordatag országok felülvizsgálják és megerősítik védelmi terveiket. Az intézkedések megvalósítása azonnal megkezdődik, és szükség esetén továbbiak követik majd – károgta a bandafőnök.
Szóval olyan volt ez a brüsszeli sajtótájékoztató, mint amikor a sűrű-sötét éjszakai erdőben a félelemtől vacogó vándorlegény orditozik.

http://www.youtube.com/watch?v=oHP-EdWI5gw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése