2014. február 23., vasárnap

Pofont a behajtóknak!


Pofont a behajtóknak!

…”A sógorom helyi mentős szakápolóként is, – külön élvezettel fogja ellátni a maguk baját! Unokatestvérem pedig PSZAF(MNB) volt alkalmazottként, jogi úton segít felfüggeszteni magukat…


És velem van az isteni igazság, míg magukkal a gazemberség, hiénaként más nyomorán való elvtelen élősködés, dögevés. Hány embert, hány családot tettek tönkre eddig, a tartósan fizetésképtelen magyar társadalom végóráiban? Annyi évet maguknak a pokolban, ahány másodpercet idegeskedtek a családok maguk miatt!…”


Már nekem is elborult az agyam:

Címzett:

EOS Faktor Zrt.
1132. Bp. Váci út 30.
Levélcím: 1438. Bp. Pf. 400.

Tárgy: Ellentmondás

Alulírott, … írásban nyilatkozom… (szám alatti lakos, anyja neve: …), miszerint a 2014. 02. 02. napon megírt levelük teljesen alaptalan. A fenti követeléskezelővel nem állok szerződéses kapcsolatban, semmilyen plusz költséget nem fogok fizetni önöknek, valamint felszámoltatom önöket az illetékes nyomozó hatóságokon keresztül, az illetékes bíróságokkal!

Jelen levelem megküldésével a törvényes határidőn belül

ELLENTMONDÁSSAL

élek

INDOKLÁS:

Önök, az EOS Faktor Zrt., egy teljesen szabálytalan követelést próbálnak érvényesíteni, oly módon, hogy név szerint az engedményező áramszolgáltatóval nem álltam szerződéses jogviszonyban!

Jelen levelem megírásával párhuzamosan (mivel nyomatékosan felhívtam minden érintett, a közjegyző, az EOS figyelmét), bejelentést teszek az illetékes nyomozó hatóságoknál; zaklatás és személyes adatokkal való visszaélés bűncselekmény alapos gyanúja végett!

Megemlegetik a percet, amikor szánalmas jogalapot nélkülöző levelükkel zaklatni merészeltek. A családom régi barátjaként, alkotmánybírónak jelölt ügyvédemnek, – nem fog gondot okozni a maguk hiányos, hibát hibára halmozó felkészületlen perbeli támadása!

Ha és amennyiben önök tovább zaklatnak, – vagy ne adja Isten az égbekiáltó butaságukat, – és kapun belülre merészkednek többed magukkal, fenyegető célzattal, egyértelmű tiltásom ellenére, – akkor a 2013-as július 1.-jei önvédelemről szóló törvény értelmében, – minden lehetséges eszközzel meg fogom védeni magamat!

A sógorom helyi mentős szakápolóként is, – külön élvezettel fogja ellátni a maguk baját! Unokatestvérem pedig PSZAF(MNB) volt alkalmazottként, jogi úton segít felfüggeszteni magukat. Nagy a család, sok a barát. (Fehér Kéményseprők Országos Szövetsége / Dabasi Tamás), – és velem van az isteni igazság, míg magukkal a gazemberség, hiénaként más nyomorán való elvtelen élősködés, dögevés. Hány embert, hány családot tettek tönkre eddig, a tartósan fizetésképtelen magyar társadalom végóráiban?

Annyi évet maguknak a pokolban, ahány másodpercet idegeskedtek a családok maguk miatt! LEGYEN ÚGY!

Hun Ferenc Krisztián – Fb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése