2014. február 23., vasárnap

A nyugat Venezuelát is felforgatná

Napok óta tartanak a nyugat által fizetett felforgató elemek megmozdulásai Venezuelában. Caracasban összecsapások történtek az ellenzéki csoportok és a rendőrség között. Ezt megelőzően halálos áldozatokat is követelő összetűzések voltak.
Hídfő.net | A nyugat Venezuelát is felforgatnáA venezuelai rendőrség elől futnak a fizetett provokátorok, Ukrajna 2, Szíria 3 készül itt is.
Venezuelában rendíthetetlenül folyik a cionista kapitalizmus letörése. Maduró, Chavez utódja ugyan azon az úton megy tovább, amit elődje megszabott. TV beszédében kifejtette, hogy bizonyítékok vannak rá, hogy az USA pénzeli és gerjeszti a felfordulásokat. Éppen ezért L. Lópezt, az ellenzék egyik vezetőjét le is tartóztatták, mert őt gyanúsítják a felbujtással és a megmozdulások szervezésével, amely halálos áldozatokat követelt.
Mostanra azonban az elnököt támogató erők is nagy számban vonultak az utcákra, és amerikai zászlókat égettek, nyugat ellenes jelszavakat skandáltak. Több helyen kerültek egymás közelébe a két irányzat követői, kövekkel dobálóztak, a rendőrség pedig megpróbálta távol tartani őket egymástól. Végül a rendőrök könnygázzal oszlatták szét a Maduró ellenes tüntetőket.

http://www.hidfo.net/2014/02/23/nyugat-venezuelat-felforgatna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése