2014. május 4., vasárnap

Szíria: A nyugati média hazudik, a kormány nem tárgyal az ellenzékkel

"A kormány tárgyal az ellenzékkel" - harsogják a nyugati médiumok. Mindez természetesen nem más, mint egy hazugság, ami az USA nemzetbiztosági szerveinek hatására kezdett el terjedni. Az igazság ezzel szemben az, hogy a Szír Arab Hadsereg bevette Homsz városát, és 297 terrorista adta meg magát azonnal. A magukat feladottak között vannak az Al-Nusra, Jabhat Al-Islam és Ahraar Al-Shaam frontok tagjai. Ezek mint csecsen, szaúdi, katari, libanoni és iraki származású emberek a paírjaik szerint. A feladás feltételei egyérteműek, a terroristáknak minden fegyvert és lőszert be kell szolgáltatniuk, és elhagyhatják Homsz városát gyalog Talbeesa irányában.

Talbeesa ellen egyébként intéztek egy gyors rohamot a terroristák a napokban, de totális csőd volt, a Szír Arab Hadsereg megfutamiította őket, 18 halottat hagytak hátra, a hadsereg egy embert se vesztett. Ezalatt az Aleppoban rekedt terroristák elbarikádozták magukat az Aleppoi Központi Börtönben, remélve, hogy onnan tudnak toborozni. A hadsereg tüzérséggel körbevette az épületkomplexumot, és hamarosan a földdel teszik egyenlővé.


A kormány haderői egyre jobban törnek előre minden fronton. A CIA által megfogalmazott terv, miszerint Oroszországhoz Szírián és IRakon keresztül vezet az út, megdőlni látszik. Ezalatt készülnek a szíriai elnökválasztásra is. Összesen 23 jelölt regisztrálta be magát eddig. A "legesélyesebb" CIA támogatott jelölt, Ghassan Hitto elvérzett a legelső követelményen, miszerint legalább 10 éve szíriában kell élnie a jelöltnek a Jelölést megelőzően. Ghassan Hitto ugyanis a jelölést megelőzően 42 évig Texasban (USA) élt. Dr. Bashshaar Haafezh Al-Assadnak sok sikert kívánunk az elnökválasztáshoz.
Hídfő.net | Dr. Bashshaar Al-Assad

http://www.hidfo.net/2014/05/04/sziria-nyugati-media-hazudik-kormany-nem-targyal-az-ellenzekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése