2014. február 22., szombat

JANUKOVICS A KOMMUNISTA DIKTÁTOR, CEAUSESCUHOZ HASONLÓ FÉNYŰZÉSBEN ÉLT

JANUKOVICS A KOMMUNISTA DIKTÁTOR, CEAUSESCUHOZ HASONLÓ FÉNYŰZÉSBEN ÉLT











JANUKOVICS A KOMMUNISTA DIKTÁTOR
CEAUSESCUHOZ HASONLÓ FÉNYŰZÉSBEN ÉLT
Ha nem buktatták volna meg a felkelők, akkor soha nem tudtuk volna meg ezt a pazarlást, amit látunk a képeken. Saját állatkertet is tartott és a végén ezek a műromok, vagy az is lehet hogy eredetiek? Más szempontból is hasonló a román diktátorhoz, az is menekülni próbált, de elfogták, s őt sem engedték Moszkvába repülni, kérdés, hogy milyen büntetést kap? Érdekes fejlemény az oroszok magatartása. Tegnap még a megegyezést a felkelőkkel az oroszok nem ismerték el, de ma már elismerték Janukovics bukását. Persze Ukrajna sorsa részben eldőlt, de nem véglegesen, mert a két nagyhatalom tovább fog osztozkodni azon, hogy melyikük befolyásolja Ukrajnát. Az oroszok bejelentették, hogy a tovább kölcsönt nem adnak nekik, de a fő kérdés az lesz, hogy gázt adnak-e nekik? Ha nem, akkor Ukrajna kitől veszi a gázt? Miközben fél Európa orosz gázból él. Kép: Origo
A WC-i arany alkatrésszel, gépkocsi és rági autógyűjteménye is volt és a fából faragott palotája se semmi, a hatalmas tévével. Saját benzinkút a kertében....antik hajó másolata a parkban, stb. Ezüstből vert pénzek és arany plakett saját képével! Miközben a 40 milliós Ukrajna nyomorban élt....

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/janukovics-f%C3%A9ny%C5%B1z%C5%91-birodalma

Meg akarták gyilkolni Janukovicsot?


A napokban Janukovics elnök tárgyalásokat folytatott az Európai Unió delegált külügyminisztereivel és az általuk pénzelt ellenzékkel is. A figyelmesen tájékozódó ember számára kitűnik egy hír a sok közül: amikor Janukovics aláírta az EU delegációjával és a lefizetett ellenzékkel az összes kikényszerített megállapodást, az Oroszország Hangja leközölt egy hírt, miszerint a parlament előtt zajló ütközet közepette ismeretlenek utat törnek az elnök tartózkodási helye felé.
Ezekről az ismeretlenekről azóta nem derült ki, hogy kik voltak, de mivel a rendőrkordonon próbáltak áttörni és rátámadtak a rendfenntartó erőkre, feltételezhetően a radikális jobboldal egy kis csoportjáról volt szó. A tegnapi fejlemények után mostanra látható, az atlantisták hiába próbálnak alkotmányos és törvényi kereteket biztosítani az országban zajló puccsnak, Janukovics személye továbbra is megkerülhetetlen akadály, amit az újabb elnökválasztásokig semmilyen törvényes eszközzel nem kerülhetnek meg.
Nem ez lenne az első példa, hogy a nyugati felforgatók a konfliktus elhúzódását a vezető személy meggyilkolásával akarják rövidre vágni. Líbia esetében Kadhafi meggyilkolásával törték meg a nép ellenállását. Szíria felforgatásának kezdete óta több sikertelen merénylet is történt Bashar el Asszád elnök ellen, emiatt a szír vezető életét orosz különleges alakulatok vigyázzák. Ukrajnában - határozatlansága ellenére - az államfő szintén megkerülhetetlen akadálynak bizonyult, amit semmilyen parlamenti szavazással nem tudnak kiiktatni. Könnyen lehet, hogy a Janukovics tartózkodási helye felé nyomuló fegyveres ellenzéki csoport egy újabb ilyen kísérlet volt.
A nyugatnak addig nem állt érdekében Janukovics éltének kioltása, míg alá nem írta a megfelelő egyezményeket. Az elmúlt napok során azonban Janukovics a terroristák által elfoglalt atomerőművel nyomásgyakorlás hatására mindent aláírt, - kivéve saját lemondását. A gyilkossági kísérletet alátámasztja az a tény, hogy Janukovics az esetet követően órákon belül elhagyta Kijevet és a rend fenntartása mellett elkötelezett orosz-ajkú területekre utazott.
Lényegtelen, hogy milyen oknál fogva tartózkodott ott: Janukovics számára jelenleg az orosz-lakta területek a legbiztonságosabb menedék Ukrajnában. Ezeken a területeken ugyanis szinte alig voltak kormányellenes tüntetések - ahol néhány tüntető mégis felvonult, ott a helyi lakosok hamar lerendezték őket.
Az atlantista felforgatók most is megpróbálják a vezető személy kiiktatásával lefejezni az országot, ahogy tették azt korábban más országok felforgatása során. Emlékezzünk csak a Kadhafi holttestét az utcákon végigvonszoló barbárok csoportjaira - az ukrán államfővel sem tennének másként, ha elérnék, a szélsőjobb pedig gondolkodás nélkül elvégezné a piszkos munkát, talán még fizetni sem kellene. Janukovics élete veszélyben forog, mert jelenleg bármiféle törvény megszavazása és alkotmányos puccs esetén továbbra is ő egyszemélyben képviseli az ukrán államiságot. Ha Janukovics merénylet áldozata lesz, azzal az atlantisták sikeresen felszámolták az ukrán államot.

http://www.hidfo.net/2014/02/23/meg-akartak-gyilkolni-janukovicsot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése