2013. április 18., csütörtök

Hatalmas robbanás Texasban – Terrorcselekmény? – Már provokál a liberális média…

Texasi műtrágyagyár robbanás Fotó Radio KFI _ Twitter_2Felrobbant egy ipari üzem a texasi Waco közelében. Az óriási robbanás a várostól 19 mérföldre északra történt, egy műtrágyagyárban. A halálos áldozatok száma 70 és 100 közé tehető, több százan megsebesültek.

A robbanás a gyár közelében lévő épületeket szó szerint letarolta, a jelentések szerint ezek között van egy öregek otthona, egy iskola, és több magas lakóház is. Több száz sebesült a törmelékek között.

A detonáció akkor következett be, amikor a gyárban egy előzőleg felcsapott tüzet megpróbáltak eloltani a tűzoltók. (Lásd a fenti videót!)

A robbanás erejéről sokat mond az a tény, hogy a helyszíntől 20-30 kilométerre is hallani lehetett.

Egyes jelentések nem zárják ki az eseményből a szándékosságot, vagyis, hogy lényegében terrorcselekmény történt.

A liberális média tombol, azt hangoztatják, hogy biztos a bostoni és ez a wacoi robbanás is egy fehér patrióta mozgalom műve. Mivel a műtrágya üzemek nem szoktak csak úgy felrobbanni, már ki is jelentik hogy tudják kik voltak a tettesek. Nyíltan, vagy burkoltan, de a fehér milíciákat gyanúsítják. A nácizás, fasisztázás is elkezdődött.

Emlékeztetünk, hogy Texasban erősek a nép függetlenedési törekvései a Washington vezette uniótól, melynek a hátterében az amerikai népet teljes mértékben kifosztó cionista bankoligarchia áll.

A Radio KFI és amerikai tudósítónk értesülései nyomán – Szabad Riport Tudósító Iroda

Texasi műtrágyagyár robbanás Fotó Radio KFI _ Twitter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése