2010. október 24., vasárnap

USraeli csalárdságok

A német ex-külügyminiszter Volker Ruhe, ismételten felajánlotta Oroszország teljes jogú NATO tagságát, mivel úgy látja, megfelelő a helyzet hozzá írja a Düsseldorf Rheinische Post szombati kiadásában, a CDU kommentárjában. “Most van itt az ideje kitárni a NATO ajtaját, Oroszország előtt”. Ez a gesztus, a csökkenő gazdasági jelentősségű USA-t, és EU-t figyelembe véve, a mézesmadzag belógatását jelenthetné. Az euró-atlanti közösségnek nagy szüksége lenne Oroszországra a “kölcsönösség” jegyében. Indoklásuk szerint, “Oroszország ugyanazokkal a kihívásokkal szembesül, amelyekkel egyre nagyobb veszélyt jelentenek, a ballisztikus rakéták, nukleáris robbanófejek, tömegpusztító fegyverek, a szélesebb körben értelmezett Közel-Keleten”- mondják a szerzők.
Ezek a hízelgő és hazug szavak Dimitrij Medvegyev, az ezügyben eljáró orosz elnök (Lázár Menachem Mendel Aaronowitsch) felé irányulnak. Oroszország, a NATO vezetése alatt, a kazár zsidók ellenőrzése alá kerülne, akikkel az USA rendelkezik.
Magyarul, Oroszország ingyen adja, a zsidók és a világkormány kezébe magát! Annak ellenére, hogy tavaly szeptemberben Natanjahu szemtelenül izraeli atomfegyverekkel fenyegette a miniszterelnököt, gyorsan ismét látogatást tett a bejelentéssel. A hidegháború azonban továbbra is tart. Oroszország bevonása a NATO-ba, az egykori Ulrich Weisser altengernagy dédelgetett terve volt. Volker Ruhe figyelmen kívül hagyja, hogy az USA, a lengyel határ közelében rakétapajzsot hozott létre az “esetleges iráni támadás” ellen! (Aki már látott térképet, tudja jól, hogy Irán feltétlenül Oroszország, és lehetőleg Kanada felöl fog támadni!!!) Ruhe tagja volt a Trilaterális Bizottságnak, “és ez a Háromoldalú Bizottság, David Rockefeller parancsára készítette el a “Nagy Sakktábla” című “könyvet”, Zbigiew Brezinski közreműködésével.
A tervek a Szovjetunió megsemmisítésére készültek, de a terv azt is kimondja, hogy Moldova, Grúzia, Azerbajdzsán, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Oroszország élére ültetett bábkormányokkal tovább növelhető az USraeli ellenőrzés.
A lengyelországi rakétatámaszpont, a csehországi radar, és a romániai, grúziai amerikai bázisok, valamin a csecsenföldi, dagesztáni zsoldoscsapatok, egyértelműen mutatják az ellenségességet, az Orosz Föderációval szemben!
A NATO projektek – “Partnerség a Békéért” – keretében permeteztek mérgező vegyianyagokat (nanorészecskék), amihez Svájc nem csatlakozott előrelátóan, és most Svájcban is permeteznek a NATO repülőgépei! Ez még 2007-ben nem állt szándékukban, de a NATO elismerte, számolt be róla a Parlamentskaja Gazeta.
Meg kell jegyezni, hogy az egész NATO projektnek a hadsereghez van köze, de eredetileg egy USrael projekt volt, mint ahogy az ENSZ is az! A “zsidó hit, “az imádság”, a Kol Nidre, meg a tartalom. A Kol Nidre fogadalom azt jelenti, hogy megengedett a csalás, rablás, gyilkolás.
Ettől a ponttól kezdve nem érdemes a NATO megállapodásokban hinni! Értelmetlen naívan szemlélni, és szenvedni míg a zsidónak szabad mosni a kezét, minden csalás rablás, gyilkosság után, vagy Oroszország bizalmára ácsingózni! Főleg olyan kötelezettség vállalást tenni feléjük, amit nem is akarnak betartani! USraelnek csak annyi volt a célja, a Varsói Szerződés feloszlatásával, hogy a NATO határa, az Elbán túlra, Oroszország határaihoz kerüljön.
A veszély, mára már nem csak az USA fenyegető katonai potenciáljában, a hagyományos, a nukleáris, biológiai fegyvereiben, de a Garkona-i (Alaszka) HAARP fegyvereiben is megtalálható.
A világháború addig nem kezdődik meg, amíg az USA harcos uszkárja, a Mossad, újabb, 9/11-hez hasonló, vagy még nagyobb merényletet nem követ el, ahogy megrendezték a WTC tornyai felrobbantását is! Addig HAARP, sertésinfluenza, Chamtrails, kiéheztetés, mérgezés, sterilizálás, teljes pénzügyi uralom, és totális kiszipolyozás a “program”.
Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése