2014. június 1., vasárnap

A sugárterápia a rákos daganatokat 30x agresszívabbá teszi

A rák kezelése szándékosan van ilyen tévúton tartva. Két legyet ütnek egy csapásra a rosszakarók. Hatalmas összegeket szereznek az eladott gyógyszerekkel, kezelésekkel. Valamint meg is ölik vele az embereket, s így szépen fogy a kezük munkája által a lakosság száma. A gyógyulásban hatalmas szerepet tud játszani a nyers zöldség- és gyümölcsétrendre való áttérés. Ajánlom mindenkinek figyelmébe Victoria Boutenko könyvét: "A nyers étel csodája"
 
A közelmúltban kiderült, hogy a mammográfia hozzájárulhat a “sugárzás által kiváltott mellrák” jelenségének elterjedéséhez. A legújabb cikk címe: “A sugárkezelés rák rezisztens, agresszív őssejteket generál”- amint az a “Cancer” című folyóiratban megjelent.
A UCLA Jonsson Rákkutató Központ jelentése szerint a sugárkezelés a mellrák sejteket fokozottan rosszindulatúbbá változtatja. A kutatók azt találták, hogy még akkor is, amikor a sugárzás megöli a kezelt tumorsejtek felét, a túlélő sejtek rezisztenssé válnak a kezelésre és úgynevezett indukált emlőrák őssejtekké alakulnak (iBCSCs). Ezek aztán akár 30-szor nagyobb valószínűséggel képeznek tumorokat, mint az emlőrák nem besugárzott sejtjei. Más szóval: a sugárkezelés először a rákos sejtek teljes állományát regresszálja.
 
Ez azt a hamis benyomást generálja, hogy a kezelés hatékony…egy ideig. Valójában azonban később a már indukált és erősebben rosszindulatú sejtek száma csak növekedni fog a jóindulatú sejtekhez képest, ami a beteg “kezelés indukálta” halálához vezet. A múlt hónapban egy kapcsolódó tanulmány a “Stem Cells” című folyóiratban megállapította, hogy a “sugárzás átprogramozza az emlősejteket”, valamint hogy az ionizáló sugárzás a kevésbé rosszindulatú (differenciáltabb) emlőrákos sejteket rosszindulatúbbá, indukálttá tette, ami segít megmagyarázni azt, hogy a hagyományos kezelés valójában miért gazdagítja a daganatok számát és miért lesznek kezelés-rezisztens sejtek a testben .
 
Egyre több kutatás vádolja már a hagyományos rákkezeléses módszereket, és jelölik meg éppen azokat a rákos beteg halálozásának kiváltó okaként.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése