2013. november 26., kedd

A testi és lelki propaganda konstellációja

Kimerült és halódó világunkban minden tapasztalatunkkal, tanulságunkkal és bölcsességünkkel nyomatékosíthatjuk, hogy szükség van egyfajta propagandisztikus reakcióra, ha úgy tetszik ellen-hadjáratra. Belső, faji végzetünk és organikus, átöröklött vagy szerzett sorsunk erre ösztökél bennünket. Ez a tudati ébrenlét és éber meditáció utáni állapotot követően, törvényszerűen fizikai értelemben is megnyilatkozik. Ha elmélyülésünk folytonos, lelkiségünk szilárd, akkor tulajdonképpen élet- és harcképesek vagyunk. Így képesek vagyunk olyan cselekedetek véghezvitelére, amelyekre korábban gondolni sem mertünk, továbbá képesek vagyunk fizikai léten túli megnyilatkozások hordozására és kiközvetítésére.
A fény ellenségei ellen csak a fény propagandájával vehetjük fel a harcot. Az ellenfelet nem becsüljük le, de tudjuk, hogy módszereiben nem szorítkozik korlátok közé és nélkülözi a lovagiasság szabályait. A mi hírverésünk ez ellenében, tiszta és szilárd erkölcsiségen nyugszik, de fanatizálva van az igazság szeretete által. Ezért van szükség az elmélyülésre, ebben erősödik és válik olyanná a lélek, hogy képes a testünket irányítása alá vonni. Mivel a lélek gyermeki, meg nem rontott, tisztában van azzal, hogy Isten dicsőségéért harcol!  
A test, mivel normális esetben összhangban van a lélekkel, a szellem irányítása alatt áll. Az őáltala közvetített parancsok végrehajtója. Ez szélsőséges esetekben fizikai agressziót is foganatosíthat. Azonban még ebben az esetben sem beszélhetünk gonoszságról vagy gyűlöletről, hiszen a puritas virginum, nem ismeri ezeket a fogalmakat. A legfőbb ellen-propaganda a példaértékű élet, példamutatás, heroizmus és az igazság szeretete. Arra kell törekednie a lélek által mozgósított testnek, hogy a legapróbb motívumokat is betartsa és képviselje. Test és lélek konstellációja a legkiválóbbak közé emel minket. A lélek örök léte a mi legfontosabb motivációnk. Azok a harcosok, akik ezen az úton járnak a legnagyszerűbb propagandisták. Minden pillanatban pozitív erőt árasztunk magukból, minden megnyilvánulásunkban benne foglaltatik az erényesség, a jóság valamint az igazságosság. Ezt használjuk hírverésként! A mi hűségünk a szolgálatban rejlik. Pontosan a fénykoszorú alatt állunk!
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése