2013. november 26., kedd

Magyarország is érintett Ukrajna felforgatásában

Alig néhány napja, hogy Viktor Janukovics elnök bejelentette, Ukrajna leállítja az ország európai uniós csatlakozási folyamatát. A bejelentést Brüsszelben döbbent csend fogadta, a fővonalú média pársoros, tömör híreket közölt a fordulatról. A hétvége elmúltával működésbe lépett az atlantista felforgatás szokványos forgatókönyve.
A nyugatról pénzelt ukrán ellenzéki pártok felhívásaira több ezres tömegek vonultak utcára, majd rövidesen a hivatásos agitátorok is megkezdték a működést. A karhatalommal szembeni provokációkat az ukrán rendfenntartás szakszerűen kezelte, egészen addig a pontig, amíg a 'felvilágosult' EU-pártiak botokkal és vasrudakkal nem támadtak a helyszínre vezényelt rendőrökre. A nyugatról pénzelt pártok által kivezényelt tömeget a fizetett agitátorok sikeresen radikalizálták.
A kezdetben békés tüntetéseket alig egy nap leforgása alatt az aktivisták és a kivezényelt rohamrendőrök közti állandó összecsapásokká alakították át. Az Európa térről érkező helyszíni beszámolók szerint a tüntetők botokkal és fémrudakkal támadnak, a rohamrendőrök pedig könnygázt és hanggránátokat vetnek be ellenük. Tegnap éjjelre az Európa-térre és környékére mintegy kétezer rohamrendőrt kellett kivezényelni, hogy a rend helyreálljon. Addigra a téren mintegy háromezer ember maradt.
Időközben Julija Timosenko, jelenleg is börtönbüntetését töltő volt miniszterelnök pedig éhségsztrájkba kezdett. A Kijevben zajló történések a felforgatás tipikus jegyeit mutatják. Az utcára vezényelt tömegek radikalizálása, a 'politikai foglyok' szabadon engedésének követelése után a hatalom reakciójától függ a további folytatás.
Alig három hónappal ezelőtt Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje beszámolt róla, hogy a CIA egy új állam létrehozását tervezi Ukrajna és Magyarország között, és a kárpátaljai magyarság újra geopolitikai tényezővé válik. Ennek oka, hogy az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá akarja vonni annak a csővezetéknek egy szakaszát, amin át orosz gázt szállítanak Európába.
A fentiek fényében a Kijevben és Ukrajna más részein zajló tüntetéseket szándékos felforgatásként kell kezelni. A magyar kisebbség érintettsége okán hazánk is közvetlen érintett a történtekben. Emiatt a magyarországi külügy kötelessége, hogy elítélje az Ukrajnában zajló rendbontást. A magyar külügynek biztosítania kell az ukrán kormányt, hogy Magyarország támogatja Ukrajna vámuniós csatlakozását és elítéli az országban zajló felforgató tevékenységet!
Molnár István



Nagyjából (talán a sorrendben lehetett eltérés) ennyi lehetett az ukrán ellenzéknek a felhívásában, amivel az utcákra vezényelte a követőit. Az utcán, pedig ahogy előző tudósításunkban is állt, elszabadultak az indulatok. Miért is? Azon kívül, hogy a Moszad és a CIA fizetett ügynökei akcióba léptek, a tömegnek miért is kellett így viselkedni?

Nos ennek nagyon egyszerű magyarázata van. Erről pedig Ákos, a méltán népszerű magyar zeneszerző és előadó dalcíme jut eszünkbe: "Minden most kezdődik el!" A világ újra két pólusra kezd szétszakadni. Több nagy szereplő került háttérbe, miközben egyes hatalmak jelentőségükből semmit sem vesztenek, ilyen például Kína. A szemek pedig Moszkvára és Washingtonra szegeződnek. Míg a Nyugat bástyája egyre jobban süllyed el az erkölcsi fertőben, addig a keleti régió egyre nagyobb sikerrel kezd felülemelkedni a gonoszság tébolyán. Ukrajna egy ütközőpont. A kelet és nyugat között, a gazdasági "mi kié lesz" vitán kívül más is eldől ezekben a napokban. Csak nézzük meg a két említett nagyvárost, sokkal többet nem kell mondani.

Aztán gyorsan vetni kell pár pillantást a fényképekre, melyekkel tele vannak az ukrán és a világ sajtói. Kik tüntetnek az EU mellett? Nem látni másokat, csak kurvákat, buzeránsokat, hímringyókat. Mögöttük pedig a háttérben álló idősebb korosztály, valamennyien szinte kivétel nélkül cionista zsidók. Egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy ez a társadalmi selejt minden erejével küzd. Ugyanis az életben maradásért küzdenek. Nekik nincs újabb esély, a következő 50 - 100 évben nincs buzulás, nincs a könnyű ribancéletre remény. Ahogy Ukrajna a keletet fogja választani, méghozzá moszkvai központtal, akkor a buziklubbok helyett erkölcsi nevelés, a szivárványos felvonulások helyett növekvő számú házasságok és gyerekvállalás lesz, és az ortodox egyház megerősödése várható. Nem megengedett pedofilizmus lesz, hanem erősen büntetett. Nem füves barlangok lesznek, hanem radikális kábszer ellenes törvények. Ukrajna a választásával nem csak a gazdasági lehetőségeket, hanem az erkölcsi világot is választotta. A sátán zsinagógájának pedig ez a lehető legrosszabb hír. Mert nem fertőzhet értékes fehér ember agyakat, nem lehet zülleszteni az Isten gyermekét csak úgy gond nélkül, és ez neki rettenetesen fáj. Ezért üvöltenek genetikai hulladékai az utcákon. Mert a sarokba szorított patkány támad. Addig, amíg egy kékes egyenruha rá nem tapos.


http://www.hidfo.net/2013/11/26/pedofilok-kurvak-es-buzik-ki-az-utcara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése