2013. augusztus 10., szombat

Az USA a tűzzel játszik

… Amerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre….”

A cionisták bábjaként – elsöprő többségben – működő amerikai politikusok a tűzzel játszanak.
Belföldön többfrontos hadüzenet nélküli háborút indítottak az amerikai nép és a nem zsidó fehér faj ellen. Ez többfrontos háború az erkölcsi rombolástól, a mentális és fizikai Az_USA_a_tüzzel_játszik_a_világ_csendöremegsemmisítésig mindenre kiterjed. Változatos, főként titkos eszközökkel és törvényekkel vívják.
Külföldön is pontosan ezt teszik, a katonai és zsoldos fegyveres erők alkalmazásától a titkos eszközök bevetésén át mindent felhasználnak a cionista világuralom elterjesztése és fenntartása érdekében. A dróton rángatott „világ csendőre” országokat, népeket igáz le, válogatott eszközökkel, becsapva és akár egymás ellen is kijátszva őket.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_KnockKnockitsusfreedomanddemocracy
Pillantás a múltra
Az amerikai őslakosok tömeges kiirtásával és ennek legalizálásával kezdődött az „Újvilág” szégyenteljes történelme.
A betelepült, betelepített, és befogadott tömegek alkotta lakosság feletti uralmat és vezetést lassan megkaparintotta egy felelőtlen gátlástalan titkos szövetség, majd, mint a rák elburjánzott, és megfertőzte szinte az egész világot.
A gonosz képviselői elsőként az európai kontinenst hajtották igába, de itt nem álltak meg, az „Újvilág” még csábítóbb és alkalmasabb célpontjukká vált.
A hatalom fenntartása
Az USA feletti totális irányítás átvétele lehetővé tette, hogy az amerikai nép engedelmes kutyaként és igavonó baromként szolgálja fegyvereivel és gazdaságával a cionista világhódítási törekvéseket. Az_USA_a_tüzzel_játszik_tornMára az „amerikai álom” összeomlott, a lakosság jó része elszegényedett, munkanélkülivé és szociálisan ellátatlanná vált. A mesterséges ipari- és pszichikai mérgezéssel az amerikai nép mentális- és fizikai állapotát, egészségét és ellenálló képességét lassan nullára redukálták.
Azonban az amerikai nép szeme kinyílt, minden hazugságuk ellenére is, és egyre többen ismerik fel, micsoda átverés részesévé, és áldozatává váltak. Márpedig ennek a felismerésnek következményei vannak.
Ezeket a következményeket a cionisták nem hagyták válasz nélkül. Lépéskényszerbe kerülve, újabb és újabb törvényeket hoztak az emberek kordában tartására.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_choiceEbbe a kategóriába tartozik az amerikai nép lefegyverzése, a mára állandósult terrorfenyegetettség sulykolása, az utcákon fegyveresen cirkáló katonai jelenlét, és az emberi jogok semmibevétele, a leleplezett ipari méretű jogtiprás, megfigyelés, a hitel rabszolgaság, – mely mára milliókat tett földönfutóvá-. De ide sorolhatjuk, a bírói ítélet nélküli bebörtönzések legalizálását is éppúgy, mint az emberekbe való mikrocsip beültetésének népszerűsítését, mely hamarosan kényszerré fog válni.
Elmondhatjuk, hogy „Amerika a Szabad Világ” szlogen, mára csupán egy mítosz.
A cionisták agymosó gépezete a terrorfenyegetettségre hivatkozva igyekszik elfogadtatni az amerikai néppel, hogy a külföldi országok belügyeibe akár titkosszolgálati, vagy gazdasági, akár a katonai módszerekkel történő beavatkozás indokolt és korrekt.
Ezeknek a terrorakciónak, melyeket hol fegyverrel, hol pénzügyi -, hol titkosszolgálati módszerekkel, hol pedig ezek kombinációjával hajtják végre, a főszereplője, kivitelezője maga az Egyesült Államok.
Az USA, pontosabban a CIA – mely maga is állam az államban – jókora öngólja, hogy a mostanság leginkább emlegetett terror szervezetet, az al-Kaidát ők maguk képezték ki. Mely felett időközben elveszítették az irányítást, – mint az intelligens robotok, melyek öntudatra ébrednek.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_fallAz „Arab tavasz” elnevezésű terror akció, mellyel a Közel-Keleten igyekeznek átvenni a hatalmat, épp olyan aljas és tervezett bomlasztás, mint a Szovjetunió szétbombázása volt, majd pedig az utódállamok „narancsos” és egyéb jelzőkkel illetett konfliktusainak kirobbantása. Ám meggyőződésünk, hogy a cionisták és Izrael befolyása épp ilyen szégyenletesen visszájára sül el.
Palesztina lerombolása, a palesztinok kiirtása, már most is a világ legtöbb országában erős visszatetszést szült. Éppúgy, ahogyan a zsidó bombák, és titkos atomfegyverek, valamint a cionmédiában elhallgatott izraeli terrortámadások.
Export-demokrácia – a cionista hatalomgyakorlás eszköze
Az_USA_a_tüzzel_játszik_wealth_distribution_us_congressAmerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre.
Ezért nagy hiba lenne, ha általánosságban, az egész amerikai nép felett törnénk pálcát. Mivel a demokráciának csúfolt rendszerben, valójában maguknak a választóknak, éppúgy nincsen semmiféle beleszólása a politikusaik, szenátoraik és képviselőik döntésébe, mint bárhol a világon ahol ezt az export-demokráciát alkalmazzák.
Bár lehetne jól is működtetni, de erre már alig van példa a világban.
Ráadásul a „termék” valójában nem az amerikaiaké, hanem a háttérhatalom gyártmánya.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_american_democracy_iraqÚgy tűnik, ez az „export-demokrácia” nem más, mint egy ország öngyilkosságának egy módszere.
Annál is inkább, mert a neoliberális átirat szerint a kisebbség uralmát biztosítja a többség felett.
Ezt az export-demokráciát igyekeznek ráerőltetni a Közel-Kelet, Dél- és Közép Amerika, Afrika, Ázsia, minden országára, ahol még nem erősítették meg a cionista befolyást.
Európában – egy-két kivétellel – már régóta hatékonyan működtetik és felügyelik, (pénzügyi és gazdasági terrorral) ezért amíg ezen országok népei nem gondolják meg magukat, és nem akarnak az export-demokráciáról, valódi, népi demokráciára, váltani, addig a fegyveres terrort nem alkalmazzák velük szemben.
Kétségünk nincs azonban, hogy bármilyen önállósodási, váltási kísérlet ezt váltana ki.
Az USA a cion terror módszerét alkalmazza, mely már nem tartható fenn sokáig, ezért számítani lehet arra, hogy az öntudatra ébredt nemzetek és országok fellázadnak ellene, s a tűz, mellyel most az USA játszik, lángba borítja a világot.

Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése