2012. július 4., szerda

Kanadából Magyarországra toloncolják vissza a kölcsönvett bűnözőket

A Kanadából sorozatos rablások, betörések, emberkereskedelem, prostitúció, kábítószer-csempészet, és a hatóságok többszöri félrevezetése miatt „haza” toloncolt cigányokat a magyarországi kormány „komplex programokkal” várja, hogy „segítse őket a beilleszkedésben”. A Kanadába kivándorolt tízezer cigány helyett tizenötezret kapunk vissza, a további szaporulatot a kanadai állam egyelőre ismeretlen célból megtartja.
Az „emberi erőforrásokért felelős miniszter” már bejelentette, hogy a visszatérő cigányoknak azonnal munkahelyet kell teremteni. Hogy a magyaroknak miért nem teremtenek munkahelyeket, azt nem említette, de ha valaki rákérdez, azonnal szóba került volna a gazdasági válság, amiből Matolcsy szerint már kifelé tartunk.
A kormány „emberi erőforrás” kezelésével az a gond, hogy aki dolgozni akar, attól elveszi a munkát, akinek büdös a munka, azt pedig sokmilliós EU pályázattal akarja foglalkoztatni. Az „emberi erőforrás” miniszternek javasoljuk, hogy tanulmányozza a 99%-ban cigánylakta települések foglalkoztatottsági adatait, mert rá fog jönni, hogy neki nem a cigányokkal kell foglalkozni.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése