2013. október 30., szerda

Választás 2014 – Banki adósok közleménye

Banki adósok-devizaadósok-sorstársak!
- VÁLASZTÁS 2014 -
Érdemes lenne mégis komolyabban foglalkozni a BVSZ -Banki Adósok Választási Szövetsége – gondolattal.
Minden egyéni jelölt, aki választási körzetében legalább 5oo szabályos ajánlást szerez a képviselői jelölésre 1.000.000.-Ft összeget kapna a kampánya dologi kiadásainak fedezésére-elszámolás mellett.
A 106 egyéni jelölt állítás esetén, ha a szövetség párttá alakulna, továbbá jelöltenkénti      2-3 ooo.ooo Ft-ot lehetne kampányköltségként igényelni az állami támogatásból lehetne amellyel már lehetne eredményt elérni. Ez bruttó 4-5oo.ooo.ooo Ft is jelenthetne Így a szervezők költségeit lenne miből fedezni.
Akit mégis érdekelne, jelentkezzen és jelezze, ha megkezdené a szervezést. Mint ismeretes korábban azt javasoltuk, hogy a szervezés elsősorban a NET-en keresztül történjen a minimális adatok, név-e-mail cím vagy telefonszám alapján.
A jelöltállítás sokkal könnyebb, mint a korábbi választásokon volt. Most egy választókörzetben 5oo ajánlást –elsősorban banki adós támogatását kell összegyűjteni. Ha 27 egyéni választási körzetben összejönne a körzetenkénti 5oo ajánlás, úgy a Szövetség országos listát tudna állítani. A liberalizált kampányköltség törvénynek állítólag az az oka, hogy a nagyobb pártoknak az az érdeke, hogy az ellenérdekű oldal erőit minél jobban szétforgácsolják az erők megosztásával, azaz a minél több jelölt indulásával.
Bejelentkezés: fagardy99@gmail.com, cclint.49@t-online.hu
Bp.
2013.10.30.
Czirmes György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése