2014. március 22., szombat

GMO, Monsato és a világ - A Dél-afrikai Köztársaság betiltotta a Monsato hirdetését

A világot polipként behálózó Monsato cég egyik GMO (genetically modified food, azaz génkezelési eljárásokkal módosított étel) élelmiszereket dícsérő hirdetését betiltotta a Hirdetésfelügyeleti Bizottság Dél-afrikában. A hirdetésben a GMO élelmiszerek jótékony hatásáról volt szó, mind a környezetre, mind a természetre, továbbá a jobb élelmiszer ellátás fenntarthatóságáról is beszéltek. Természetesen tudjuk, hogy ez hazugság. A GMO kukoricák és növények évek alatt képesek felborítani annak a területnek az ökoszisztémáját, ahova bekerülnek. Az emberekre gyakorolt hatásai pedig felmérhetetlenül károsak. Átlagosan 3 generáció alatt terméketlenné válhat az emberi faj, amennyiben a GMO élelmiszerek bekerülnek a mindennapjainkba. Védjük magunkat és családunkat!
Hídfő.net | Monsato GMO kukoricaMonsato GMO kukorica, csak a jéghegy csúcsa.
A GMO növényekből készült élelmiszerek listája itt található. Ezt a listát hamarosan elérhetővé tesszük letölthető formátumban is.
A Monsato cég emberei az amerikai törtvényhozás épületébe, és az egyéb kormányzati hivatalokba úgy járnak ki-be, mintha otthon lennének. Ami azért érdekes, mert rengeteg Monsanto alkalmazott amerikában régebben a törvényhozásban dolgozott, így egymást segítve képesek elterjeszteni az új pestist a világban. Kérdezhetjük, hogy miért éri meg ez nekik? Bill Gates, aki a Monsanto egyik fő részvényese, egy TV interjúban arról beszélt, hogy véleménye szerint 500 millió ember elegendő lenne a földre. Nyilván mindenkiben összeállt már a kép, hogy az 500 millióban a munkások és az egyszerű emberek nagy része nincs benne. Benne vannak viszont azok a csalók, akik a nép vagyonát összerabolva országokban milliárdosnak és "sikeres vállalkozónak" számítanak.

http://www.hidfo.net/2014/03/22/gmo-monsato-es-vilag-del-afrikai-koztarsasag-betiltotta-monsato-hirdeteset

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése