2012. július 21., szombat

Ahmadinedzsádnál a Hormuzi-szoros lezárásának tervezete

Az iráni parlament képviselőinek több mint fele írta alá a petíciót, ami előírja a Hormuzi-szoros blokkolását. Most Ahmadinedzsád elnökön múlik, hogy aláírja-e a tervezetet. Ha az elnök elfogadja, Irán lezárja a Hormuzi-szorost, és a Közel-Kelet térsége berobban. (Ha nem fogadja el, az könnyen Ahmadinedzsád pályafutásának végét jelentheti.)
Ez hazánkra is döntő hatással bíró esemény lesz, ugyanis az Izraelből menekülő zsidóság egyik legfontosabb célpontja Magyarország. Ennek tudható be a magyarországi zsidó szervezetek egyre agresszívabbá válása, a mezőgazdaság és vízgazdálkodás terén megkötöt üzletek, és hogy az oktatás tananyagának átírása mellett már legitim fegyveres önszerveződést is akarnak.
Izrael és Magyarország egyre közelebb van egymáshoz, nemsokára már nem csak átvitt értelemben. Mi csak remélni tudjuk, hogy a felszálló gépeket még a határ átlépése előtt eltalálja egy-egy iráni rakéta – ez mindkét fél dolgát megkönnyítené, mert Magyarországon a zsidó telepek szaporodása esetén igencsak forró lesz a lábuk alatt a talaj.
Molnár István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése