2012. július 21., szombat

A második front

A második frontMiközben kutatók, tudósok tömege dolgozik az emberiség betegségektől való megszabadításán, egy másik részük a globalaista tömegyilkosok szolgálatában az ellenkezőjét teszi. Kicsit távolabbról futunk neki a kérdésnek, valahonnan a "Quorum" érzékeléstől. Ez az érzékelés egy olyan rendszer, ami az ingerválasza a népességnek. Sok baktériumfaj használja a kvórumérzékelést a helyi lakosság génexperssziója szerint. Hasonló módon bizonyos közösségeket alkotó rovarok is használják a határozatképes érzékelést, hogy megállapítsák például a fészkük helyét. Nem csak a biológiai rendszerekben, de a számítástechnikában, robotikában is hasznos a határozatképesség érzékelés.

Az elektromágneses (EMF) aeroszolos szórás hangulatbefolyásolása nyilvánvaló, amikor ezek a mesterséges felhők láthatatlan, modulált rádiófrekvenciás energiaforrásként viselkednek. Ezeket gyakran nevezik "ujjlenyomat felhőknek", mert hasonlítanak az ujjlenyomatokra az égen. Az ujjlenyomat felhők erős rádiófrekvenciás kibocsátása reagál a félvezető tulajdonságú alumínium és bárium félvezető tulajdonságaival. Félig vezető aeroszol plazmaréteget alkotnak, amely elektromosan hajlamos a megfigyelt viselkedés ujjlenyomatfelhő gerjesztése esetén visszasugározni egy erős EMF jelet.



Chemtrails, ujjlenyomat felhők, élelmiszerek és szuperbaktériumok?

2012. januárban Cliff Carnicom bejelentett egy módszert, amely semlegesíti a feltételezett szuperbaktériumot, a Morgellons-szindrómát, egy szisztémás betegséget, amely többnyire bőrbetegségként manifesztálódik, és valójában egy önreprodukáló biológiai fegyver.
A szuperbaktérium megtanulja, hogyan kell változni, hogy az elme válaszoljon egy mágneses mezővel. Carnicom állítása szerint a biológiai alapú szuperbaktrériumok valószínűleg elektromágneses mezők alapján reagálnak vas és ferromágneses anyagok jelenlétére. A Carnicom Intézet egy semlegesítési módszer kifejlesztésével aláásni igyekszik az emberi testben létrehozható kritikus rendszerek kialakulását.

Meg kell jegyezni, hogy a Jet repülőgép pilóták, a személyzet és vállalkozók, akik részt vesznek a chemtrails és aeroszol szemétszórásban, úgy tudhatják, hogy ők segítenek enyhíteni a globális felmelegedés és klímaváltozás hatásait.
Egy új jelentés szerint, a pilótáknak azt mondják, a fémes aeroszolok védik az embereket és a növényeket a bolygót érő veszélyes napból érkező sugárzástól. Ugyanez lehet az indoka a Bill Gates által finanszírozott magaslégköri kénpermetezésnek, és az Antarktisz közelében finanszírozási okok miatt akadozó planktonmennyiség növelő vaspor tengerbe kiszórásnak is. Ez utóbbi esetében többszáz tonna vasport juttatnának az óceánba 200 mérföldre nyugatra, a Galapagos-szigetektől, és száz tonna vasport a nemzetközi vizekbe.

A vas szaporodásra ösztönzi a planktonokat (minden olyan élőlényt a plankton életközösségbe sorolunk, amely helyváltoztatásában elsősorban a víz áramlása és nem a saját izomműködése a meghatározó, így ide soroltak az algák is), amelyek elnyelik a CO2-őt. John Martin tudós, már 1980-ban figyelmeztetett, hogy egy "fél tartályhajó vaspor" jégkorszakot okozhat, nem beszélve a veszélyes és mérgező algavirágzásról.

Ezek a "küldetések" teszi lehetővé a jó embereknek, hogy rossz dolgokat műveljenek, mert nem értik tevékenységük következményeit, pedig az egyre növekvő ismeretek bírtokában, és a chemtrail műveletek kapcsolatos tényfeltárás vészjósló motívumai, a családjaikat is veszélyeztető alattomos veszély előbb-utóbb megfertőzi az ő testüket is.

/Tulok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése