2010. szeptember 16., csütörtök

A zseniális magyar Kék Kenőcs, amivel mindent gyógyíthatsz

A zseniális magyar Kék Kenőcs, amivel mindent gyógyíthatsz
Számos bőrgyógyászati panasz ellen jelent gyors megoldást egy eddig ismeretlen, gyógyhatású készítmény.

A Kék Kenőcsöt Lukács Sándor gyógyszerész készítette több mint tíz évvel ezelőtt. A természetes szer híre a szájhagyomány útján az elmúlt években mind szélesebb körben terjedt el. Bőrgyógyító hatása számos területen megmutatkozott és bizonyított. Ezek közül ismerhetsz meg néhányat cikkünkből.

Gyógyír az égési sérülésekre

Az égési sérülések sajátossága, hogy az elhalt, roncsolt szövetek a helyükön maradnak, így a bőrfelszínen var képződik. Gyógyulásuk során további nehézséget okozhat az igen gyakori felülfertőződés.
A Kék Kenőcs hatásosan védi ki mindkét problémát. Hatóanyagainak egy része keresztüljut a roncsolt szöveteken, szétválasztja egymástól a sérült és az ép részeket. A sérült bőr gyógyulása alulról felfelé indul meg, minek köszönhetően varmentes, sima hegfelület képződik a felszínen. Antibakteriális hatóanyagainak köszönhetően a felülfertőzés kockázata minimálisra csökken.
Szavazz!
Milyen bőrproblémával küzdesz?
AknéEkcémaPsoriasisBőrgomba

De nem csupán gyógyítja az égés által okozott hámsérüléseket, hanem eredményesen csökkenti a vele együtt járó fájdalmat is. Fájdalomcsillapító hatása annak köszönhető, hogy a fájdalomérző receptorokról leszorítja az ingerlő anyagokat.
Nincs más dolgod, mint a sérülés mértékétől függően napi két-három alkalommal felvinni a krémet az érintett felületre.
Mit is tartalmaz pontosan?

Joggal kérdezheted, hogy milyen hatóanyagokból is áll össze a krém. A gyártás során kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel, melyek antibakteriális, gyulladáscsökkentő és hámosító hatásuknak köszönhetően gyógyítanak.
Összetétel

Cink-oxid - hámosító.
Vazelin - var nélküli sebgyógyulás.
Sumamed-Saptosyl keverék - antibakteriális hatóanyag.
Tisztított kamilla- és cickafarkolaj - gyulladáscsökkentő.

A Kék Kenőcsnek számos továbbfejlesztett változata kapható, melyek segítenek a gombás bőrfertőzések, a pikkelysömör vagy épp a pattanásos bőr kezelésében. A továbbiakban ebből kaphatsz egy kis ízelítőt.
Gombás fertőzések kezelése

A bőr gombás fertőzésére számos egészségügyi probléma, illetve életmódbeli tényező hajlamosíthat. Az elhúzódó antibiotikus kezelések, az immunhiányos állapotok, a cukorbetegség vagy a műszálas ruhadarabok rendszeres viselése mind elősegítik a gombák szaporodását.
15 természetes gombaölő
15 természetes gombaölő
A 10 legjobb házi fortély izzadás ellenMásnaposság ellen: a 10 legerősebb gyógymódA 7 leghatékonyabb természetes fogfehérítő7 gyilkos házi csodaszer herpesz ellen15 tipp a pihentető alvásértA leggyakoribb női fertőzések természetes ellenszereiA fejfájás legjobb természetes ellenszereiÍme, a tavaszi fáradtság 8 legbiztosabb ellenszereA 10 leghatásosabb házi praktika napégés ellen10 akupresszúrás pont, ami meggyógyít

A Kék Kenőcs továbbfejlesztett változata a Gomba-Stop Kék-Lukács Krém. Amennyiben bőr- vagy körömgombától szenvedsz, nincs más dolgod, mint naponta két-három alkalommal eloszlatni a krémet a fertőzött területen. A krém a nyálkahártyák kivételével a teljes testfelületen alkalmazható.
Búcsú a pattanásoktól
Házi gyógymódok
Vérző ínyre »
Homeopátia »
Vesekő ellen »
Aranyér ellen »
Felfázás ellen »
Görcsök ellen »
Influenza ellen »
Hüvelyfertőzésre »

Az akné a faggyúmirigyek és a szőrtüszők gyulladásos elváltozása, melynek kialakulásában gyakran baktériumok is közrejátszanak. Ha a kamaszkoron túljutva még mindig problémát okoznak számodra a pattanások, ideje, hogy kipróbáld a Kék Kenőcsből kifejlesztett Akne-stop nevű krémet.
A krém hatóanyagai elpusztítják az akné kialakulásáért felelős baktériumokat, szaliciltartalmának köszönhetően pedig a bőr nem vastagszik meg. Naponta egyszer, este - szükség esetén reggel is - vidd fel a bőrödre, és néhány napon belül javulást tapasztalsz.
Pikkelysömör ellen

A pikkelysömör - más néven psoriasis - a bőr nehezen kezelhető, gyulladásos megbetegedése. Kialakulása egyrészt genetikailag meghatározott, másrészt környezeti tényezőktől is függ.
A tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, csupán a tünetei enyhíthetők.
A szintén Lukács Sándor által kifejlesztett Pikkely-stop krém elősegíti az új sejtréteg kialakulását, miközben megszabadítja a bőrt a régitől. Egyenletesen vidd fel a psoriasisos területre a krémet reggel és este - és egy-két héten belül javulást tapasztalsz majd. Amennyiben bőröd kisebesedett, úgy használhatod a Kék Kenőcsöt is.
A készítmény a test bármely pontján kialakult pikkelysömörre használható, ám, ha a szem környékére viszed fel, előfordulhat, hogy a hatóanyagok kipárolgása könnyezést okoz.
Itt vásárolhatod meg!

Egy ideje kellemetlen bőrproblémával küzdesz? Ha cikkünk felkeltette az érdeklődésedet, és szeretnél még többet megtudni a Kék Kenőcsről, illetve vásárolni akarsz, kattints ide!
http://www.femina.hu/egeszseg/a_zsenialis_magyar_kek_kenocs_amivel_mindent_gyogyithatsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése