2021. január 22., péntek

Január 22-ei üzenet lényege

Vatikán megbukik, Washington bukik, a beszivárgott intézmények nem lesznek többé, és a vagyont vissza kell adni. (YL20210122)



Azt gondoltam ,hogy Kanada kivétel lehet a fent említett valós vádak alól ,de úgy néz ki tévedtem. Az egész észak-amerikai kontinens megfertőződött. Olyan családok jönnek haza akiknek elege lett az ottani szép lassan kialakult élhetetlen ,"lebutított, lelkileg kiüresedett lakosságból" harminc év után most telt be a pohár. Bármikor beperelhet a szomszédod vagy egy idegen az utcáról.
Ha várakozol a liftre és egy nő van bent (aki tovább szeretne menni) akkor inkább tovább engedik had menjen egymaga, mert a helyzet az ,hogy ha beszállsz mellé megvan rá az esélye ,hogy nyakadba akaszt egy molesztálásos pert. Nem azt mondom ,hogy ez általános de sajnos van ilyen és aki teheti kerül bizonyos helyzeteket. Ez most Amerika!

Valójában beszélhetnénk a dél-amerikai kontinensről is ott másképp de ugyan ez a helyzet.Olyan mértékű a bűnözés ,hogy az fel nem fogható. Kartellek egymás közti rivalizálása ,kiskorúak fegyverrel az utcákon (Escobár idején is). Bármidet ellopják bármikor. Annyi gyilkosság van mind a mai napig ,hogy nem csodálkoznék ha ott kezdődne először az új szodoma és gomora ,csak ezúttal nem városi szinten hanem kontinentális.

 

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése