2012. május 21., hétfő

Hogyan lesz mindenevő a birka?

Pusztai Árpád biokémikus, a skót Rowett Research Institute akadémikusa volt. A 90-es években megbízták őt és kutatócsoportját, hogy vizsgálják meg a transzgénikus burgonya hatását a szervezetre. 9 éven keresztül vizsgálták.
1998-ban elhatározta, hogy a nyilvánosságnak is beszámol a tapasztalatairól. A brit televízió egyik műsorában annyit sikerült elmondania, hogy egészségkárosító hatásokra figyelt fel és a genetikailag módosított élelmiszereket nem kielégítő módon tesztelik, és az emberek egy roppant kísérlet tengerimalacaivá válnak.
150 másodpercig beszélhetett! Két nap múlva felfüggesztették állásából, számítógépét, adatait elkobozták, és hosszú hallgatásra ítélték, megindult a lejárató sajtókampány, a kutatási témát leállították, a 23 fős csoportot szélnek eresztették. Pusztait felmentették nemzetközi kötelezettségei alól, az összes kísérleti jegyzőkönyvet elvették, a témát titkosnak nyilvánították, megtiltották, hogy a kutatócsoport tagjaival szóba álljon és a GMO kutatási program leállt és megtiltották, hogy GMO ügyben nyilatkozzon!
Ezek után rögtön a helyére lépett valaki, szintén tudományos fokozattal, meggyőző, értelmes beszéddel, elmondta, hol tévedtek Pusztai Árpádék, és nyugodtan együk nem fog ártani!
Elhiszem, hogy ezt kevesen hallották, a „nyugodtan együk” felszólítást, pedig sokan, de azt már nem tudom elnézni, hogy gyanút sem fog az emberek többsége! Miért kell a hóvirág génjét beleültetni a burgonyába?
Miért kell bevinni a természetet a laboratóriumba, mikor az ott van készen? Az égvilágon semmiféle biokémiai tudás nem kell ahhoz, hogy ez józan, paraszti ésszel feltűnjön!
Ha soha semmit nem olvastál ezzel kapcsolatban, akkor is sejteni, sőt tudni kellene, ahol az ember belenyúl a természetbe, ott hosszú távon jó nem terem! Isten egy van, emberek! És Ő már megteremtette mindazt, amire szükségünk van! Aki ezek után Istenként akar fellépni, az már csak torz szüleményt teremthet! A tökéletesség egyszer már elkészült, azon már csak rontani lehet! Mi az, hogy bioélelmiszer? Eleve bio volt az élelmiszer, azt elvették, és most megveheted méregdrágán azt, ami eleve a tiéd volt! Micsoda cinizmus!
Akkor, hol tart most ez és miért, és hogyan finanszírozod a saját tetemre hívásod?
Nem kötelező ráírni a termékre, hogy genetikailag módosított-e! Azért, mert kitalálták, hogy ugyanúgy néz ki, mint a másik. A Ventria cég emberi májból vett génekkel módosított rizst termeszt szabadföldön, tehát terjed a magja, fertőzi a többi földet! Nagyon nemes célból termelik, a harmadik világbeli gyerekeknél előforduló hasmenés kezelésére! Nem először kezdik a kísérleteket rajtuk.
Már a hús is előállítható laboratóriumban, nem kell hozzá állat! Ugye, milyen humánus?
Recept: végy egy kis sertés őssejtet, keverd össze egy kis ló embrióból vett szérummal, tedd egy tálba, aztán várd, hogy nőjön egy húsdarab. Még egy kis élet is lesz benne, mert lüktet és rángatózik növekedés közben! Aztán végy mellé hasonló módszerekkel előállított zsírt, ha ez is megnőtt, akkor daráld össze, adj hozzá egy kis nátrium-glutamátot, egy kis nátrium-nitritet és eheted is a hamburgered! Nos, az a nyavalyás szarvasmarha legalább 2 évig nő, mire le lehet vágni, ez kérem 6 hét alatt ehető!
Desszert is kell? Nem probléma, azok a jópofa gumicukrok, a gyerekek odavannak értük!
Egy bizonyos fajta élesztőbe beletolsz némi emberi DNS-t, és kész is a zselatin, ezt egy kis ételszínezékkel megfested, formázod, és eheted! Jó étvágyat!
Ne aggódj, mert az emberi zselatin nagyon hasonlít a sertés és a marha zselatinjára, szóval észre sem fogod venni!
Rossz érzés se fogjon el, mert nem azzal az eljárással készül, mint az állati zselatin, így az eljárás máskéntje segíthet az emberi eredetű élelmiszerekkel szembeni tabuk eltörlésében!
Finanszírozunk olyan titkos laboratóriumokat, ahol a tudósnak nevezett torzszülöttek olyan ember-állat hibrideket, génkeresztezéssel létrehozott klónokat gyártanak, amit még a horror filmben sem láttál! Van emberi füllel egér, pók-kecske! Minek ez? A pók-kecske révén hozzájutnak az acélnál is erősebb fehérjéhez, és ez alkalmazható lövedékálló mellénynek!
Lesznek jó tulajdonságaik, és el fogod fogadni, mint az összes többit!
Miért? Mert azt mondják, hogy a szerveik alkalmasak lesznek beteg szerveid pótlására, mesterséges fehérjéhez juttatnak, a terméketleneknek klónoznak gyereket.
Nem kell kétségbeesni. Lesz új világ! Lesznek új állatok, otthon is készíthetsz húst, esetleg a szomszédod májából, a gyereket nem kell kihordani, majd azt megcsinálják, ellátják chippel és benned is lesz, modern köldökzsinór. Hóvirágból burgonya, és emlékezni sem fogsz arra, ami volt, mert már az agyat is jól feltérképezik lassan, és megtalálták a memóriagént, és tudják majd irányítani a memóriát, és ez lehetővé teszi az emlékeink megváltoztatását vagy újak létrehozását.
Szóval, nem fog fájni, csak ücsörögj tovább a fotelben, nehogy megmozdulj, még lemaradsz a kedvenc sorozatról, vagy a csapatod gólszerző meccséről, mindent meg fognak oldani helyetted! A hongkongi expón már bemutatták a legszebb robotokat, van bennük 65 viselkedéstípus, nem lesz vele annyi gond, mint veled, ember!
Ha még ezek után is elhiszed, hogy ők meg akarnak menteni az éhezéstől, a fájdalomtól, az emberiség javát szolgálják kísérleteikkel, akkor a jövő világa a tiéd, neked készül.
Pilisi Zsálya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése