2012. június 25., hétfő

A hatalomról és demokráciáról

"csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,” akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását."
Ebben azért van valami. Mivel ahhoz, hogy valaki helytálló döntéseket tudjon hozni egy nemzet, egy ország, vagy az emberiség vezetésével kapcsolatban, ahhoz nem elég a szavazásra jogosultság 4 évente. Az országok vezetése nagyon összetett és nagyon komoly dolog. Mónika Són nevelkedett emberek nem biztos, hogy felelős döntést képesek hozni. Ez is mutatja, hogy a demokrácia egy mekkora színjáték, mekkora butaság. Olyan mint a kommunizmus, ahol szintén volt egy csoport, akinek érdekében állt a rendszer fenntartása. A demokrácia is már rég megszűnt volna, ha nincs egy érdekcsoport, aki a létét fenntartaná. Ezek pedig nem a pártok, hanem azon hatalom, amely minden párt mögött megtalálható. Ugyan ezek a zsidó egyének álltak a kommunizmus hátterében is, akik átmentették a módszerváltássa l a hatalmukat a demokráciának nevezett maszlagba.
Ők azok akik az egész világon kierőszakolták az országokban a demokratikus átalakulást, hogy a saját hatalmukat és érdekeiket érvényesíthessé k rajta keresztül.
Az emberek megtévesztésére vetik oda nekik 4 évente a szavazás lehetőségét, hogy elhitessék velük, hogy bármibe is van beleszólásuk. Holott közben semmi közük ahhoz, hogy a rendszer milyen irányba fog elmozdulni. Még a szavazás is meg van bundázva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése