2024. augusztus 7.

Virtuális rózsafüzér egyesülve másokkal az egész országban élőben közvetítve a pajtából [egy menedékhelyről]. (S. Isten kegyelmével képes volt létrehozni egy GO TO MEETING virtuális rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak telefonálni és csatlakozni.  Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan kapcsolatban vagyunk Steve-vel, V.-vel és L.-vel, és mindenki hallhatja, aki egyesül a Hívásban. Körülbelül 45 ember csatlakozott).

A rózsafüzér alatt Samot mondták/mutatták:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki fölött, aki online vagy otthon, egységben imádkozott.

Az Örökkévaló Fény Anyja a mennyekben volt.  A legtöbb frontember, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy a különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak az adott temetőből származó lelkek szabadulnak ki itt, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ más részeiről is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket egy másik temetőből engedik ki).

(Temetői lelkek frissítése: Sam csak annyit tud, hogy az amerikai temetőkből egy csoportnyi lelket engednek ki, és egy másik, összesen ugyanennyi csoportot a világ minden tájáról. Július 28-án, vasárnap azonban azt mondták neki, hogy egy litvániai temetőből egy lélek szabadult ki, amikor elhaladtunk az egyik szokásos temetőnk mellett. Ettől kezdve a második csoport részeként a világ minden tájáról egy lélek Litvániából szabadult ki. Az egyik léleknek volt egy kis litván zászlója, amit lengetett).

Fr. S. a pajtában volt; a pajta tele volt angyalokkal és az ereklyés szentekkel.

Egy angyalok kupolája volt a pajta és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S.-t, aki élőben közvetített a pajtából, szintén S. vallási cikkek boltja felett, és azok felett, akik a pajta telkén dolgoztak, J. és csapata.

Az összes petíciós könyv izzott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Kilenc kérés van folyamatban a meghallgatásra.

Hét új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Két jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10.000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

Négy angyal volt a kórházban P. M.-mel.

A résztvevők által a rózsafüzér alatt meggyújtott gyertyák szikrái számtalan lélek megmentéséhez járulnak hozzá.

A földet démoni tűzlángok veszik körül, amelyek végül elterjednek, hogy minél több lelket elpusztítsanak.

Számtalan katonát fognak behívni világszerte, ami végül számtalan áldozatot és halálos áldozatot fog eredményezni.

Új autókat gyártanak, amelyekben automatikus zárszerkezetek lesznek, amelyeket az NWO fog irányítani, és amelyek automatikusan bezárják az utasokat a járműbe, hogy ne tudjanak kiszállni.

Eljön az idő, amikor AI robotok fognak iskolai tanárokként és orvosokként tevékenykedni, akik műtéteket fognak végezni.

Az időjárási minták tovább fognak változni, így a télből nyár lesz, a nyárból pedig tél.

A minden irányból érkező lángoló nyilakat a pajtával egységben imádkozók rózsafüzérekkel térítették el.

Ez a rózsafüzér megakadályozta az oltottak 1000 halálesetét.

A Szűzanya azt mondta: „Rózsafüzéreitek, drága gyermekeim, sok áldozatot megelőztek, és ezután is így lesz”.

A szélsőséges élelmiszerhiány elkezd fokozódni.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a három kosár rózsafüzérrel, melyben a két könyörgéskönyvet tartotta, és Szent Padre Pio egyesült az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívtak be a Szűzanya szívébe K. számára.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint S. gyönyörű, illatos rózsáira.

A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egybegyűltekre és családtagjaikra, többszörös kegyelmek kiáradásával, amely kiterjedt a tereprendező és a pajtaszépítő személyzetre és családjaikra, valamint az ezen az estén egybegyűltek unokáira is.

Ez a rózsafüzér segített megakadályozni egy kisgyermek fulladásos esetét.

Ez a rózsafüzér segített abban is, hogy egy rakéta ne találjon el egy amerikai katonai hajót.

S. vallási cikkek boltja tele volt angyalokkal.

Hamarosan az összes templomban kötelező lesz nyomkövető eszközöket elhelyezni kívül és belül, beleértve a gyóntatószékeket is, hogy az NWO mindent nyomon követhessen a folyamat során.

A Dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atya Isten tenyerén volt, és elmerült a fényben, mivel ugyanez a fény áramlott a családtagjaik felé is, valamint a kertépítő személyzet és a pajtaszépítő személyzet és családtagjaik felé is.

Ez a rózsafüzér segített két elesett katolikusnak visszatérni az Egyházhoz és a hitükhöz.

Az Atyaisten különleges áldásokat és többszörös kegyelmeket adott minden egyesültnek és családtagjaiknak.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.


2024. augusztus 14.

V. ÉV, a Virtuális Rózsafüzér 22. hete [Mind a 20 évtized] Egyesülve másokkal az egész országban élő közvetítés a pajtából. (S. Isten kegyelmével képes volt létrehozni egy MÁSIK TALÁLKOZÓ Virtuális Rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak telefonálni és csatlakozni.  Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan összekapcsolódtunk, és mindenki hallhatja, aki egyesül a Hívásban).

Samnek elmondták/megmutatták a rózsafüzér alatt:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki fölött, aki elektronikusan vagy otthon, egységesen imádkozott.

Az Örök Fény Anyja a mennyekben volt.  Az első vonal legtöbb tagja, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében a rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt Szent Pio atyával.

Pio mellett.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak az adott temetőből származó lelkek szabadulnak ki itt, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ más részeiről is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket egy másik temetőből engedik ki).

(Temetői lelkek frissítése: Sam csak annyit tud, hogy az amerikai temetőkből egy csoportnyi lelket engednek ki, és egy másik, összesen ugyanennyi csoportot a világ minden tájáról. Azonban 2024. július 28-án, vasárnap azt mondták neki, hogy egy litvániai temetőből egy lélek szabadult ki, amikor elhaladtunk az egyik szokásos temetőnk mellett. Ettől az időponttól kezdve a második csoport részeként a világ minden tájáról egy lélek Litvániából szabadult ki. Az egyik léleknek volt egy kis litván zászlója, amit lengetett).

Fr. S. a pajtában [Sam menedékhelyén] ült kedvenc székében; a pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S.-t, aki élőben közvetített a pajtából, továbbá S. vallási áruboltja felett, és azok felett, akik a pajta telkén dolgoztak - J. és csapata.

A Szűzanya azt mondta: „A rózsafüzéreitek elterelik a rakétákat”.

Hozzátette: „A harmadik világháború hamarosan elkezdődik. Tartsátok magatoknál a rózsafüzért, és nyerjetek feloldozást minden bűn alól”.

Az összes könyörgéskönyv izzott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Nyolc kérés van folyamatban a válaszadásra.

Nyolc új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Három jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10 000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

A résztvevők összes meggyújtott gyertyájának szikrája a rózsafüzér alatt számtalan lélek megmentéséhez járul hozzá.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta egy nukleáris rakéta aktiválását.

Az új vakcinák, ismét, számtalan ember halálát hivatottak megszüntetni világszerte.

Két plusz angyalt küldtek K.-nak és férjének, akik betegek voltak (Kérlek, imádkozzatok.)

Fr. S. beírta a nevüket a könyörgőkönyvébe.

Egyre több és több méreganyag kerül a különböző élelmiszer-készítményekbe.

Hamarosan sok orvost mesterséges intelligenciával rendelkező robotok fognak helyettesíteni.

A ruházatba is mérgeket tesznek.

Két prófétai álom egy rózsafüzér résztvevőnek.

A választási folyamattal kapcsolatban hamarosan tömeges zavargások fognak kialakulni.

Hamarosan a rózsafüzér résztvevői telefonok nélkül is képesek lesznek kommunikálni egymással, bárhol is legyenek.

A rózsafüzéreket gyógyító kiegészítőként (eszközként) lehet majd használni.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a két könyörgőkönyvet tartó három kosár rózsafüzérrel és Szent Pio atyával együtt imádkozott az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívott magába a Szűzanya szíve K. számára.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint Steve gyönyörű, sárga rózsáira.

A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egyesülőkre és családtagjaikra, többszörös kegyelmek kiáradásával, amelybe a kertépítő és csűrépítő személyzet és családjaik, valamint az ezen az estén egyesülők unokái is beletartoztak.

Számtalan háborús halálos áldozatot nem jelentettek. Samnek megmutatták az utcákon és mezőkön szétszórt holttestek sok részét és darabját.

Még több templomot vesznek célba, hogy elpusztítsák.

A Tövissel való megkoronázás évtizedét J. vezette latinul, és S. és az apja latinul válaszolt rá.

Ez a rózsafüzér megakadályozta egy frontális autóbaleset súlyos sérüléseit.

A legtöbb hírcsatornát korlátozzák a jó híreket tartalmazó események közvetítésében.

A dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atyaisten tenyerén volt, és elmerült a fényben, mivel ugyanez a fény áramlott a családtagjaik felé is, valamint a tereprendező és a pajtaszentelő személyzet és családtagjaik felé is.

C. latinul vezette a mennybemenetel évtizedét, amelyre S. és az édesapja latinul válaszolt.

A Szentlélek évtized leszállását L. vezette latinul, és ismét S. és az apja válaszolt rá latinul.

Különleges áldást és többszörös kegyelmet kapott minden egyesült és családtagjaik az Atyaisten által.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.


2024. augusztus 21.


V. ÉV, 23. hét Virtuális Rózsafüzér egyesülve másokkal az egész országban élő közvetítés a pajtából. [Mind a 20 évtized]

Samot mondták/mutatták a rózsafüzér alatt:

Az Atya Isten a trónján ült, mindkét kezét kitárva minden elektronikusan vagy otthon imádkozó fölé, akik egységesen imádkoznak.

Az Örök Fény Anyja a mennyekben volt.  Az első vonal legtöbb tagja, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr.

Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében a rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk.

Fr. S. a pajtában ült kedvenc székében; a pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S.-t, aki élőben közvetített a pajtából, szintén S. vallási áruboltja felett, és azok felett, akik a pajta telkén dolgoztak - J. és csapata.

Minden petíciós könyv izzott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Kilenc kérés van folyamatban a meghallgatásra.

Hét új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Három jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10.000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

A Szűzanya azt mondta: „Ha a holnapra gondolsz, gondolj Istenre és ne a bánatodra”.

A résztvevők összes meggyújtott gyertyájának szikrája a rózsafüzér alatt számtalan lélek megmentéséhez járul hozzá.

A minden irányból érkező lángoló nyilakat a rózsafüzérek elterelték.

Hamarosan az összes autópályát lezárják.

Hogy az embereket ott tartsák, ahol vannak, elsősorban utasszállító repülőgépekkel fogják szállítani az embereket a fogolytáborokba. (Kérlek, imádkozzatok, hogy megakadályozzátok.)

A legolcsóbb élelmiszerek fogják tartalmazni a legtöbb mérget.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

A gonosz készen áll, hogy meghúzza a ravaszt a harmadik világháború kirobbantásához.

Az összes rózsafüzér imádkozásával és a pajtában kiszolgált szentmisékkel, amikor a III. világháború elkezdődik, a pajta nem lesz látható az ellenség számára.

Minél több a vényköteles gyógyszer, annál több halálos áldozat lesz. (Isten idejében, kérem, imádkozzanak.)

Egy kisgyermek megmenti egy idős ember életét.

Ez a rózsafüzér segített megakadályozni, hogy egy megszállt templom leégjen, és így ne legyenek áldozatok.

A Szűzanya azt mondta A.-nak: „Sok angyal vár rád, hogy elkísérjen téged a lelki utazásra”.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a három kosár rózsafüzérrel, melyben a két könyörgéskönyvet tartotta, és Szent Padre Pio egyesültek az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívott magába a Boldogasszony Szívébe K.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint S. gyönyörű, rózsaszín rózsáira.

A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egybegyűltekre és családtagjaikra, többszörös kegyelmek kiáradásával, amelybe a kertépítő és csűrépítő személyzet és családjaik, valamint az ezen az estén egybegyűltek unokái is beletartoztak.

Az áldás S. gyönyörű, illatos rózsáit is magába foglalta a gyógyulás kegyelmével.

Hat extra angyal volt P. T.-vel (Kérlek, imádkozzatok!).

Két extra angyal volt S. feleségével, L.-vel (Kérlek, imádkozzatok.)

A földrengések és vulkánok továbbra is fokozódni fognak.

Biztonságosabb lesz a börtönben lenni, mint a szabadban felügyelet nélkül.

Közelednek azok az idők, amikor csodák fognak történni. A vakok látni fognak; a süketek hallani fognak; a bénák járni fognak - mindez az ember hitével függ össze.

A dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atya Isten tenyerén volt, és elmerült a fényben, miközben ugyanez a fény a családtagjaik felé is áradt, valamint a kertépítő személyzet és a pajtaszépítő személyzet és családtagjaik felé is.

Az Atyaisten különleges áldásokat és többszörös kegyelmeket adott minden egyesült személynek és családtagjaiknak.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.


2024. augusztus 28. V. ÉV, 24. hét Virtuális Rózsafüzér Egyesülve másokkal az egész országban élő közvetítés a pajtából [menedékhely]. (S. Isten kegyelmével képes volt létrehozni a GO TO MEETING virtuális rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak telefonálni és csatlakozni.  Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan kapcsolódunk S.-hez, V.-hez és L.-hez, és mindenki hallhatja, aki egyesül a Hívásban).


Samnek mondták/mutatták a rózsafüzér alatt:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki felett, aki elektronikusan vagy otthon, egységesen imádkozott.

Az Örök Fény Anyja a mennyekben volt.  Az első vonal legtöbb tagja, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

[Isten Szolgája] Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárványa mögött volt, kezében rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

Azok a lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a purgatóriumból, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak az adott temetőből származó lelkek szabadulnak ki itt, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ más részeiről is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket egy másik temetőből engedik ki).

(Temetői lelkek frissítése: Sam csak annyit tud, hogy az amerikai temetőkből egy csoportnyi lelket engednek ki, és egy második, összesen ugyanennyi csoportot a világ minden tájáról. Vasárnap, 24.7.28-án azonban azt mondták neki, hogy egy litvániai temetőből szabadult ki egy lélek, amikor elhaladtunk az egyik szokásos temetőnk mellett. Ettől kezdve a második csoport részeként a világ minden tájáról egy lélek Litvániából szabadult ki. Az egyik léleknek volt egy kis litván zászlója, amit lengetett. Ettől a héttől kezdve két lélek szabadul ki a tisztítótűzből a litván temetőkből, amikor minden temetőnél elhaladunk és imádkozunk).

Fr. S. a pajtában ült a kedvenc székében; a pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S.-t is, aki élőben közvetített a pajtából, továbbá S. vallási cikkek boltja felett, és azok felett, akik a pajta telkén dolgoztak: J. és a csapata.

P. S. vezette az első dekádot, melyre S. és a mennyei szülők válaszoltak. (Ezt S. előre felvette a virtuális rózsafüzér legelején.)

A résztvevők összes meggyújtott gyertyájának szikrája a rózsafüzér alatt számtalan lélek megmentéséhez járul hozzá.

Az összes könyörgőkönyv izzott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Nyolc kérés van folyamatban a megválaszolásra.

Nyolc új imakérés (Kérjük, imádkozzanak előre.)

Három jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10.000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

Az Új Világrend még mindig aktiválja az időjárási mintákat, amíg el nem éri célját.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

A minden irányból érkező lángoló nyilakat a rózsafüzérek elterelték.

A Szűzanya azt mondta: „Rózsafüzéreitek segítenek késleltetni a nukleáris becsapódást”.

Hamarosan a boltokban kapható élelmiszerek nagy része mesterséges termék lesz, melyeket természetes kiegészítők nélkül, de többnyire vegyszerekkel állítanak elő.

Rózsaszirmok hullottak a magasból, rajtuk a rózsafüzér résztvevőinek nevével.

A Szűzanya azt mondta: „Őrizzétek meg gyertyáitokat, ha meg vannak áldva; örökké tartanak majd az utolsó napokban, amikor nagy szükség lesz rájuk”.

Közeledik az idő, amikor a mikrochip beültetése kötelezővé válik.

A talaj annyira szennyezett méreganyagokkal, hogy ha kertet ültetsz, permetezd/áld meg a földet szentelt vízzel.

Hamarosan sok templomot elhagy és megszáll az Új Világrend, és fogva tartási központként fogják használni.

A pajtában való ülésrendet már a mennyben dokumentálják. (Sok más menedékhely is van.)

Az Eucharisztia évtizedét A. vezette, miközben örömkönnyek hullottak a résztvevők rózsafüzérein.

A Szűzanya azt mondta, hogy büszke arra, amit A. tesz, és sok angyal fogja kísérni őt az útján.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a két könyörgéskönyvet tartó három kosár rózsafüzérrel és Szent Padre Pio egyesült az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívott magába a Boldogasszony Szívébe K.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint S. gyönyörű, rózsaszín rózsáira.

A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egybegyűltekre és családtagjaikra, többszörös kegyelmek kiáradásával, amelybe a kertépítő és csűrépítő személyzet és családjaik, valamint az ezen az estén egybegyűltek unokái is beletartoztak.

Az áldás S. gyönyörű rózsáit is magába foglalta a gyógyulás kegyelmével.

B. négy extra angyalt kapott, hogy támogassák őt a küldetésében.

T. és édesanyja, Laura válaszoltak a Fájdalmas misztériumokra.

A Szűzanya azt mondta: „Egyre több ember kezdi elveszíteni a hitét; a ti imáitok segítenek néhányaknak visszaszerezni”.

A szabadtéri sportstadionok is fogolytáborokká válnak.

Amikor a szállítás már nem áll rendelkezésre, az imaharcosokat angyalok fogják segíteni, hogy elérjék áldott helyeiket, mint például a pajtában.

A dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atyaisten tenyerén volt, és elmerült a fényben, ahogy ugyanez a fény a családtagjaik felé is áradt, valamint a kertépítő és a pajtakészítő személyzet és családtagjaik felé is.

A Szentlélek leszállásának évtizedét L. vezette latinul, és ismét S. és az apja latinul válaszolt rá.

A Nagyboldogasszony évtizedet M., J. és Péter vezette, aki szülei szándékát írta be a kérvényfüzetébe.

Különleges áldásokat és többszörös kegyelmeket adott az Atyaisten minden egyesültnek és családtagjaiknak.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.