2011. szeptember 30., péntek

A Rózsafüzért Imádkozók II. Országos Találkozója

“Fogjátok újra kézbe a rózsafüzért, fedezzétek fel az ima erejét a Szentírás fényében, a liturgiával összhangban, a mindennapi élet körülményei között. Bár ez a felhívásom ne lenne pusztába kiáltott szó!” /Boldog II. János Pál papa/
Időpont: október 1.,  9-16 óra között
Helyszín: a budapesti Rózsafüzér Királynéja Templom, (a Rózsafüzér Ima Országos Szentélye), 1146 Budapest, Thököly út 58.
A Rózsafüzért Imádkozók II. Országos Találkozójára szeretettel hívnak és várnak a szervezők
minden katolikus hívőt, különösen a rózsafüzérrel ismerkedni vágyókat,a rózsafüzért imádkozókat és rózsafüzér csoportokat.
A búcsúi szentmisét Majnek Antal munkácsi püspök vezeti.
A találkozó programja: rózsafüzér imádkozás énekkel, elmélkedéssel, előadás Máriáról (Dr. Tomka Ferenc), előadás a rózsafüzérről (Nagy Károly), fiatalok és korábban születettek tapasztalatai a rózsafüzér imádkozásról, az ima erejéről. Szentségimádás, litánia.
Gyónási lehetőség.
A részletes program a templom honlapján olvasható: www.rozsafuzerkiralyneja.hu
Akinek van rózsafüzéres ima-meghallgatása, élménye a rózsafüzérrel kapcsolatosan, illetve szívesen megosztaná a találkozó résztvevőivel, hogy mit jelent számára a rózsafüzér, attól a szervezők azt kérik, hogy küldje el tapasztalatát Nagy Károly plébánosnak az nk@rozsafuzerkiralyneja.hu vagy: a Rózsafüzér Királynéja Plébánia 1146 Bp. Thököly út 56. címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése