2011. október 21., péntek

Nem kell Új Francia Forradalom!

Óvatosan a trendi, modern forradalmakkal, amelyekről a média a hírekben közvetít! Nagyon elővigyázatos legyél velük, mert újabb megtévesztések készülődnek. Már az árulkodó, hogy a hírközlő szervek támogatják ez az újabb parasztvakítást.
Ez okból ragadtam billentyűzetet, és úgy érzem, fel kell hívnom a lelkes, ám figyelmetlen honfitársaim figyelmét néhány súlyos bökkenőre ezzel az egész szervezkedéssel kapcsolatban, mely elkerülhette figyelmüket.
Először is, akik eddig lelkesen osztogatták meg ennek a tegnap volt - de nyílván folytatódó - "világforradalomnak" a hivatkozásait, videóit, nyilatkozatait - illetve éltetik azt a közösségi oldalakon - azok kezdetnek csak vizsgálják meg a szóösszetételt magát. Mégis miféle tanoknak a jellemzője volt a világforradalom, mint elképzelés?
Arról a tényről talán nem is beszélve, hogy egy városi felkelésből helyi hatalomátszerveződés következik, egy országos ellenállásból új nemzeti kormány, és egy világforradalomból... Világkormány. Ez nem teljesen egyértelmű?
Már a Zeitgeist filmmel elkezdődött a baj. Ez a három részre szedett "tényfeltáró munka" két részben foglalkozik a háttérhatalom aknamunkájával, valamint az amerikai casus belli-k elemzésével (Pearl Harbor, Tonkini-öböl, 9/11, stb.), ám egy részt csakis annak szentelt, hogy helyesnek látszó, sokakat megtévesztő érveléssel kijelentse: Jézus csupán kitaláció, a katolikus egyház pusztán egy elnyomó népbutító intézmény, és Isten nem is létezik. Ezt persze manipulatív képsorokkal megtűzdelve, melyekből az következik, hogy a vallások miatt vannak háborúk, hogy az evolúció a mindenek felett álló és egyetlen igazság... és a többi hamisság, mely ilyenkor lenni szokott. És mivel kétharmadnyi igazságot tartalmazott a film, az óvatlan szemlélő befalja vele a hazugságokat is. A film végkövetkeztetése is az, hogy a faji, vallási ellentétek felelősek minden bajért, ráadásul ezeket a falakat mesterségesen húzták közénk, alapvetően egyforma emberek közé. Ugyan kérem. Ez tiszta marxizmus. A vallásokat nem lehet ennyivel leírni! Ezt csak a bűnbakkereső, felbujtható proletár fogadhatja el. És ha már a bűnbakoknál tartunk. Érdekes módon a filmben sehol semmilyen kontextusban nem emlegetik a vakolókat, a cionistákat, vagy az illuminátus söpredéket. Néhány közhelyet lőnek csak el, mint pl. a Rothschild klán. De a Földön szerintem nincs olyan civilizált ország már, ahol ne tudná mindenki, hogy a Rothschild család tagjai nyakig benne vannak. Azonban a szervezeteket, és valódi motivációit a háttérerőknek nem jelölte meg, se a szimbólumaikat. Nem véletlenül. Helyette kapunk gúnyolódást a "szakállas öregről aki a felhőkön ül", kapunk nácizást és holokausztot, és a jelenkori korszellem és nyomorúság levezetését pont olyan dolgokból, melyeket épp a jelenlegi hatalom is próbál felszámolni. Miből következnek a bajok? Faji, nemzeti és vallási identitásunkból! Hát persze.
Nem is fokozom tovább, akit érdekel, bárhol megtalálja a világhálón a filmet.
Barátaimmal már akkor arról beszéltünk, mikor láttuk ezt a filmet pár éve, hogy csak nem úgy kívánja-e elkerülni a pusztulását ez a beteg rendszer, hogy megszervezi a forradalmat saját maga ellen? Most már teljesen egyértelmű: Dehogynem. Ha véletlenül egy látszólagos hatalomváltás történne ezen időszakon belül, azzal bebiztosítanák trónjukat még jó pár évre, mely elegendő lehet a végső simításokra áhított Novus Ordo Seclorum-uk beteljesítéséhez.
A Zeitgeist után jött a Zeitgeist Addendum elnevezésű film, melyben az ő ateista, darwinista torz elképzeléseik mentén mutatták be az "utópisztikus de mégis elérhető tökéletes világot".
Ez az úgynevezett Venus-project. Melyben az embereknek nem kell dolgozniuk, mert gépek dolgoznak helyettük, nem használnak pénzt, mert bármit ingyen megkaphatnak, amire szükségük van, és éppen ezért nincsen szükség magántulajdonra, valamint rendőrökre se, mert bűnözés - szerintük - csak az okból van, mert nélkülözés is létezik. Ó, és persze mindenki tökéletesen egyenlő, még választásokra se lesz szükség, mivel vezetők se kellenek valójában. A gépek intézik a gazdasági ügyeket és a polgárok adminisztratív igényeit. Ennyi a nagy utópia. Azonkívül, hogy szakajtott mása a kommunista-szocialista idea társadalmi berendezkedésének, és megintcsak az következne belőle, mint múltkor, hogy - jó, jó ez a rendszer, de az emberek nagyrésze nem jó bele, öljük meg őket! - , azonkívül teljesen beteges is. Őszintén én nem akarok egy ilyen világban élni.
Csak néhány példa. Először is a bűnözés. A bűncselekmények nagy része valóban haszonszerzési célból történik, de másik nagy része nem. A nemi erőszaktevők elégedettek lesznek az ingyen prostituáltakkal? A sorozatgyilkosok meggondolják magukat, mert ingyen vannak a vérengzős videojátékok? Nem hinném.
A másik a magántulajdon kérdése. Hogy is lehetne a művészeket remekműveik megalkotására bírni, hogyha azt bárki bármikor elveheti vagy megrongálhatja? Vagy erre például mégis vonatkoznának szabályok? És ki tartatná be? Computerek? Robotok? Akkor már mégis uralkodik valaki, ráadásul ott tartunk, hogy az már nem is ember, hanem egy lélektelen gólem.
Következő remek elképzelésük, hogy ne kelljen dolgozni, valamint ne legyenek vezetők. Mi lenne az ösztönzőerő arra, hogy valami nagyszerűt alkossunk? Hogy a fejlődést és gyarapodást szolgáljuk? Az embernek nyilván visszajelzésekre van szüksége munkájával kapcsolatban ahhoz, hogy legyen kedve csinálni. Erre a legelterjedtebb módszer a munkahely, a kinevezések, a termék, a kereslet... Ha minden alapot kirúgunk a társadalom alól, akkor miről fog szólni az életünk? Még a szakralitást se hagynák meg nekünk, mert ugye mi mind biogépek vagyunk, akik egy koszos pocsolya elfertőződött baktériumtenyészetéből evolválódtunk idáig...
De legyünk nyugodtak, ez az egész nem egy olyan cél, amit meg akarnak odafönt valósítani. Ez ugyanolyan képmutatás és népbutítás, mint a marxizmus. Arra való, hogy ne csak az együgyűeket tudják a csordájukba terelni, hanem azokat is, akik alapvető szinten már elsajátították a gondolkodás képességét. Ám a prioritás mégiscsak a hőbörgő tömeg. Ideológia nélküli, zászló nélküli mozgalom. De miért is? Mert így nem kell valóban megígérni semmit, nem kell kiállni semmiért, és bárkit a hívünkké toborozhatunk.
Mindezek után jött hát a nagyszerű World Revolution. Valódi képviseleti demokráciáért küzdenek, és szabad világért... Ám ha megnézzük a filmjeiket akkor tudni fogjuk, hogy még az összes további hamis ideológiáért is, amik megvalósíthatatlanok emberi közegben, ám szennyezik és megfojtják kultúránkat, egészen a dicső Konvent óta. De hogy gondoljátok kedves nemzetben gondolkodó rajongók, hogy majd demokráciával orvosoljuk a demokráciát? Hogy a szabadság eszméjével meggyógyítjuk a szabadság rombolását? "Valódi" demokrácia. Ez engem arra emlékeztet, mint amikor egy vitán a kommunista mentegetőzött, hogy a sztálini Szovjetunió nem volt valódi kommunizmus, de majd ők megmutatják. Nem. Ez az egész "mindenki egyenlő, mindenki kompetens" elképzelés beteg és bolond gondolatkör, és mindössze azért alkották meg, mert az egyén önérzetét ápolja, és ezektől a szavaktól eltelve bábként rángatható, mint a tegnapi "világforradalom" szerencsétlen résztvevői is.
Ha valaki tényleg cselekedni akar, akkor szervezze a saját környezetében a nemzet felvilágosítását, ki-ki vérmérséklete szerint, de ne gondolja azt, hogy egy világméretű, arctalan csoport, melynek valódi vezetőiről semmit nem tudunk, majd jó szándékú lesz, és valódi ellenségeink ellen fog küzdeni. Háthamég olyan eszméket tűz zászlójára, melyek igái alatt a legborzalmasabbakat nyögtünk és nyögünk ma is.


http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/604-nem-kell-uj-francia-forradalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése