2012. január 2., hétfő

Orbán világának vége

Úgy hiányoltam Orbán a pánk színes füzetecskéjét, amit közünk pénzéből első 100 napjáról kiadott tavaly, cinikus mosolyú fejével az elején.
A Dicsőség Füzet nyitánya 55 törvény 100 nap alatt! Tehát, van egy törvénygyárunk, ami a mennyiséggel vakít a minőség helyett. Máshol legfeljebb 4-et hoznak, abból kettőt elfogadnak, akkor ők keveset dolgoznak?
A törvények, melyeket legyártottak az emberek féken tartására és kirablására, magukat, pedig kívülre helyezték a törvényeiken. Ha nagyon büdös, akkor titkosítják az aktákat. Javaslom a bíróság nevének megváltoztatását! Állami Mosoda! Legyen már valami valósághű!
Még szerencse, hogy nem tűri Orbán a megalkuvást! Azért azt szeretik, ha mi megalkuszunk, és nem firtatjuk bizonyos pénzek, cégek, emberek hollétét!
Aztán azt mondja a Dicsőség Füzet, hogy lehet otthon pálinkát főzni. Ezt komolyan mondja? Ezt minek vegyem? Korszakalkotó reformnak?
Kibővítette a börtönöket, és a kisebb lopásokat is szigorúbban büntetik. Szerintem, készült az éhséglázadásra, meg az elkövetkezendő pánikra. Most megnyugodtam, ha lopásra kényszerülnék, napi háromszor fogok étkezni a börtönben, a fizetésből úgysem sikerült!
Növelte a rendőrség létszámát! A lopások, gyilkosságok nem csökkentek, de volt pár rendőr halál, azt is kellett pótolni, gondolom az egált sikerült megőrizni.
Azt mondja, megteremtette az alapot egy közös vállalkozáshoz! Mit ért ez alatt? Mennyi az én részesedésem ebből, ha már közösen vállalkoztunk?
Az országos összefogás abból állt, hogy megfizettette az emberekkel - lelkiismeretükre apellálva - a maguk hanyagsága által okozott természeti katasztrófák kárait? Erre kellünk mi, meg szavazat szaporítónak és kiszolgálónak?
Mi az a másodlagos élelmiszervizsgálat? A polcok tele vannak génmanipulált és egyéb mérgezett élelmiszerrel! Ezt a chips-adóval kompenzálta, mert aggódik az egészségünkért!
Eltörölte az öröklési és ajándékozási adót! Óh! Annyi módon szedik az adót, rejtetten, nyíltan, ahogy csak tudják, nem egy nagy gesztus, majd valahol visszaszerzik! Olyan, mint az akciós termék!
Lecsökkentette a politikusok számát? Inkább másképp hívják őket, nincs annyira előtérben, de ott van, meg van az! Parkol valahol, aztán egyszer csak kirántják a zsákból! Egyik kormány kirakja a kapun, a másik visszaengedi az ablakon, mint a körforgás! Rotálnak vagy mi?
Aztán, ha már kiküldözgeti ezeket a füzeteket a FIDESZ a hőstetteiről, a több választópolgár megnyerése érdekében, elvárnám, hogy minimum tudjon helyesen írni, de ez nem erősségük.
Kíváncsi lettem volna, mit ír most a Dicsőség Füzetébe?
Több ember fagyott meg kevesebb idő alatt, mint tavaly!
Több embert lakoltattunk ki, mint bármikor!
Több embert elbocsátottunk munkahelyeikről, mint az előző kormány!
Több munkahely nem lett, de munkanélküli igen!
Megőriztük az emberek éhbérét, egy forinttal sem növeltük, nem vettünk el belőle, csak árakat emeltünk! Maradandót alkottunk!
Az öröklési adó eltörlése helyett van másik adó!
Van cigány stratégiánk, mindent tolerálunk megkülönböztetés nélkül nekik, ha öl, ha lop ugyanaz, nem bántjuk! Mert nálunk béke van és szeretet!
Tákoltunk Alkotmányt, és hozzá asztalt!
Megfestettük nektek pénzeteken a magyar nép hősi múltját! Ronda, de a miénk! Nem kértétek, de mi adtuk!
A hajléktalanokat kiűzzük, semmi ne emlékeztessen a soha nem volt rendszerváltásra!
Nem emelkedik a közlekedési tarifa, csak úgy alakult, hogy egy picit mégis úgy néz ki!
Jobban éltek, mint 4 éve! Bírjátok még? Ez Orbán Új Magyarországa!
Pilisi Zsálya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése