2012. február 29., szerda

Szentpéterváron bünthethetővé tették a ferde hajlamok népszerűsítését

A szentpétervári városi törvényhozó testület elfogadott egy törvényt, ami bünteti a homoszexualitás fiatalok közötti terjesztésének anyagi támogatását, vagy a pedofília terjedésének elősegítését. A törvény 5000 rubel büntetést is kiszabhat egyéneknek, 50000-et pedig jogi személyeknek, ha népszerűsítik a degenerált viselkedést (homokosok, transzneműek, egyéb társadalomromboló jelenségek).
Az 50 törvényhozóból 29 szavazott igennel, 5 nemmel. Reméljük, hogy a görög gyakorlatnak megfelelően, aki nemmel szavazott, az a közeljövőben a megfelelő módon büntetve lesz. Az új törvény erre már meg is adja a megfelelő kereteket, mivel épeszű, egészséges gondolkodású ember nem emelheti fel a szavát egy ilyen törvény ellen - az ellenkezők nagy valószínűséggel saját magukat érezték veszélyeztetve.
A törvény mintájára hasonló tervezeteket fogadtak el dél Asztrahánban, Ryazanban és a Kosztroma területen. A törvények természetesen a buzifelvonulásokra is vonatkoznak mint a fiatalság megrontására alkalmas propagandatevékenységre.
Nagyon jó stratégia ez (először az anyagi támogatás tiltása), mert egy ilyen törvény ellen főleg azok fognak hangoskodni, akik anyagilag támogatják a degeneráltság terjesztését, vagyis nyugati pénzből aknamunkát folytatnak az orosz társadalom megújulásának és erkölcsiségének züllesztésére.
A törvény sikeresen kiugrasztotta a nyulat a bokorból, Szentpéterváron több jogvédő szervezet is hangos tiltakozásba kezdett, mondván, hogy a törvény "csak elvonja a figyelmet valós gazdasági és társadalmi gondokról". Egyébként a ferde hajlamok Jelcin óta nem büntethetőek, és a most hangoskodó jogvédő szervezetek is az IMF működésének köszönhetően lettek elültetve az országban. Ezek lesznek az elsők, amiken a törvény alkalmazva lesz, és ezzel a leghangosabbak ki is vannak iktatva. Sajnos a csendesebb, rejtve működő propaganda annál veszélyesebb - kíváncsian várjuk a további fejleményeket az orosz hatóságok részéről!
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése