2012. május 22., kedd

Globális katasztrófa előtt

Nem elég, hogy gazdaságilag kivégezték a világot, hogy az Egyesült Államok egyszerűen nem hajlandó semmilyen környezetvédelmi megállapodást aláírni, most a kapitalista japán szennyezi a Földet.
A fukusimai erőműről és környékéről hatalmas a hallgatás mostanában. A laikus embert azt hihetné, biztos azért, mert lassan megoldódik a kérdés. Pedig a valóság egészen más. Pontosan azért van hallgatás, mert az eddiginél sokkal nagyobb katasztrófa előtt állunk, és nyugodtan fogalmazhatunk most már így, hogy benne vagyunk. A jelenleg zajló folyamatok olyan hatással lesznek a Föld élővilágára, amelyet most még elképzelni sem tudunk, és egyes tudósok szerint bolygónk történetének legnagyobb katasztrófáját éljük át a napokban.
Olyan jelentős dologról van szó, amely sok millió ember halálát, egész kontinensnyi területek lakhatatlanná válását, illetve jelentős tengeri területek kipusztulását okozhatja, valamint hatalmas népességátrendeződést a térképen.
A baj gyökere két irányú. Az egyik, hogy a felrobbant és még mindig izzó reaktor fűtőelemeinek hűtésére használt víz egyenesen a tengerbe ömlik. Tudósok egybehangzó véleménye, hogy amennyiben a szennyezés tovább folyik ilyen mértékben, akkor 3 év múlva az egész világon nem lesz ivóvíz. Nem lesz egyetlen csepp olyan víz, ami nem szennyezett. Az osztrák zamg.ac.at oldalon (animáció1 - animáció2) látható képsorok megmutatják, hogy a rádióaktív szennyezés mértéke a csökkenés helyet egyre erősödik. Az óceánokból a csapadékba kerülő víz visszajut a földre, beszivárog a talajba. Beépül a növényekbe, az élőlények megisszák. Az egyetlen és gyors megoldás, az erőmű magára hagyása, más szóval a folyamat elszabadítása, és az erőmű felrobbanása.
Ebben az esetben azonban egy más irányú katasztrófával kell számolni. Pillanatok alatt rendkívüli mennyiségű rádióaktív por kerül a levegőbe. Ráadásul összesen négy reaktor van. A megsérült reaktorok mellett a négyes reaktorban 1535 fűtőrúd fog felrobbanni, az épülettől 50 méterre tárolt 6375 kiégett fűtőelemmel együtt. Ez olyan mennyiségű szennyezést okoz, ami megjósolhatatlan következményekkel jár.
A japán kormány már megkezdte az evakuálási tervek elkészítését. Kezdetnek 40 millió (!) embert kell kitelepíteni. Első körben szóba jött, hogy Kínába települnének át. Kína ugyanis a tíz-húsz évvel ezelőtti gazdasági problémáit úgy oldotta meg, hogy az egész országban építkezésekbe kezdtek. Kínában nagyjából 20 komplett város, boltokkal, kórházakkal, iskolákkal várja, hogy feltöltsék lakosokkal. Valamennyi épület az utolsó szegletig berendezve várja a lakókat. Szellemvárosok egy teremtett lélek nélkül. Folytatásként a japánok teljes lélekszámának nagyjából kétharmadát kellene kitelepíteni. Ezzel a japán nemzetnek gyakorlatilag vége. A felkelő nap országának leáldozott. A kínaiak közé vegyülve nagyjából 100 év alatt a japán nemzet megszűnne létezni.
Ezek után egy sokkal jobb megoldást találtak ki, és ebből a megoldásból egyértelműen Oroszország jönne ki óriási nyereséggel. Oroszország és Japán megkezdték a tárgyalásokat a Kuril-szigetek azonnali visszaadásáról. A sok vitát kiváltott szigeteket a közelgő katasztrófa miatt visszaadnák Japánnak. Ez olyan politikai és gazdasági kapocs létrejöttét jelentené a két ország között, amely az egész világ gazdasági, technológiai térképét átrajzolná. Japán kifejezetten hálás lenne a visszakapott szigetekért, mivel ezzel biztosítani tudná nemzeti egyben maradását, nem kellene beolvadnia más nemzetbe. Oroszország pedig olyan technológiai injekcióhoz jutna, legfőképpen mikroelektronika, a legújabb nanotechnológia és hasonló különleges fejlesztések területén, ami jelen helyzetben elképzelhetetlen. Ráadásul a két országnak olyan közös politikai és katonai álláspontot kell kidolgoznia, ami Japánt könnyedén a jelenlegi katonapolitikájából és szövetségesi rendszeréből is kibillentheti. Az is igaz, hogy 70-75 millió ember életéről, egy nemzet jövőjéről van szó, és ilyenkor pedig komoly kompromisszumkényszer áll fenn az adott nemzet részéről. Oroszország pedig bolond lenne, ha nem használna ki egy ilyen lehetőséget. Moszkva legfontosabb területi iránya, amerre terjeszkedni fog, sokkal inkább az Északi-Sark, mint a keleti szigetek. Japán viszont így közvetlen Oroszország nyakába kerül, tehát katonapolitikailag rendkívül kényes kérdés, látva a mostani rakétapajzsos, atomfejlesztéses NATO törekvéseket.
A közelgő katasztrófa mértékéről, a tárgyalásokról mélységesen hallgat minden média. Éppen úgy, mint a valós görög helyzetről. A tengerbe ömlő rádióaktív szennyezésről csak egyetlen dolog jut az eszembe:
Jelenések könyve, a nagy változások előtti utolsó időkről: Jel 16 3-4
 3. A másik angyal is kitölté az ő poharát a tengerbe; és olyanná lőn, mint a halott vére; és minden élő állat meghala a tengerben.
 4. A harmadik angyal is kitölté az ő poharát a folyóvizekbe és a vizek forrásaiba; és lőn vér.
Kemény Gábor



Tüzes Hurrikán… Fukushima? (fordítás a nemzetközi IÉI hírlevélből)

Aggasztó hírek jelentek meg az Interneten (angolul pl. itt http://www.fairewinds.com/content/fukushima-daiichi-truth-and-future) és különböző alternatív hírcsatornákon a japán Fukushimában kialakult helyzetről. A használt nukleáris fűtőelemeket tartalmazó 4. medencével kapcsolatban merültek fel bizonyos kérdések. Az olvasóra bízom, hogy nézzen utána az interneten, ha érdekli a téma, és tanulmányozza azt. Ezen dolgok ismerete, még komolyabb imára kellene, hogy ösztönözze önöket. Az Interneten rákereshetnek Dr. J Rand Mcnally atomtudósra, és találhatnak több linket is a japán akitai üzenetekhez, melyek az Igaz Élet Istenben üzenetben is megemlítésre kerülnek.
míg elnyomóitok örvendezni fognak, hetedik angyalom kiönti serlegét a levegőbe, lángra lobbantva az egész légkört (Utalás az akitai üzenetekre 1995. október 25-én)
Miután elküldtünk Vassulának néhány cikket a fukushimai nukleáris katasztrófáról és megkérdeztük, hogy mi a véleménye Dr. Mcnally-ről, Vassula nemrégiben az alábbi választ írta a nemzetközi IÉI hírlevél szerkesztőjének:
"Rand Mcnally kifejezetten akart velem találkozni és beszélgetni. Jó katolikus volt, és saját magán tapasztalta meg a Szűzanya figyelmeztetését, hogy fejezze be azt a tudományos kutatást, melynek tárgya egy olyan nukleáris bomba volt, mely 6 perc alatt lángba boríthatná az egész földkerekséget. Lakóhelyéről Nashville-ből repült hozzám Indianaba, hogy találkozzon velem a Notre Dame Egyetemen, és megkérdezze: "Én vagyok az az ember?" Mármint, hogy ő-e az, aki tűz által fogja elpusztítani a földet. Olvasta ugyanis az IÉI üzeneteket, és felismerte ennek a bombának a nevét: Tüzes Hurrikán, ahogy ő a tudós is elnevezte azt.
Jézus könyörgött, hogy bánjuk meg bűneinket, különben elégünk egy tüzes hurrikánban, és figyelmeztetett, hogy a Sátán egy nagy holokausztot készít elő. Hogy én mit gondolok erről? Nem fogjuk elkerülni ezt a tüzet a mennyből, akár természetes, akár mesterséges, mert nincsenek bűnbánó szívek, és tulajdonképpen efelé a tűz felé tartunk. Olvassátok Péter levelét a Bibliából (1Pét 1,7 és 2Pét 3,6-8). Jézus és Mária azonban minden tőle telhetőt megtesz, hogy enyhítse ezt. De az Atya haragja egy nap azt mondja: "Elég!" (1996. április 9.)
Az emberek jó, vagy rossz irányba változnak? A politikusok kapzsik és korruptak, és kormányzásukkal káoszba vezetik a világot, a Mammont imádva. Sokakban már nincs többé hit, nincs többé igazság, igaza csak a nagyon gazdag és hatalmas embereknek van. "Válogatós, finnyás, nehezen boldogítható." - ezeket a kifejezéseket használta nemzedékünkre a Mennyei Atya.
Az egyházak a büszkeség, az önzés és az alázat hiánya miatt nem akarnak egymással kiengesztelődni és egyesülni, ahogyan azt Jézus kéri. Hitetlenségük és racionális lelkük miatt süketté váltak kivétel nélkül minden mennyei üzenetre, de igyekeznek eltüntetni minden prófétát, aki tüske a szemükben, jóllehet az igazságot hirdeti. Sosem tanulnak múltjuk hibáiból, de a földi kormánypálcát szorosan fogják kezükben, híveket félelemben tartva. „Engedelmességet” követelnek, miközben ők maguk teljesen engedetlenek Isten Igéjével és saját egyházi törvényeikkel szemben. Sokan közülük felfuvalkodtak földi dicsőségükben és önigazolásukban, visszaélve hatalmukkal. És mi azt akarjuk, hogy Isten maradjon csendben és ne égesse meg a Földet?
Isten meg fogja engedni az embernek, hogy rossz döntést hozzon és elpusztítsa magát a tűzben, úgy ahogy megengedte Júdásnak és a farizeusoknak, hogy Jézust keresztre feszítsék. Jézus azonban megnyugtat minket kegyelméről, és valóban meg fogja tartani azokat, akik belé kapaszkodnak, akik az övéi.
Krisztusban,
Vassula
a nemzetközi hírlevél szerkesztőjének megjegyzése:
„A legrosszabbnak el kell jönnie. Semmit sem lehet hirtelen megvalósítani. Atyám meg fogja mutatni hatalmas segítő kezét a szegényeknek, de a hitehagyókat és a lázadót keletről tüzes hurrikán fogja megégetni bűnös dolgaik miatt, amelyeket elkövettek... A bűnös meg fog halni bűne miatt. Ha az én napom előtt megtér, helyreállítja, amit lerombolt, és beismeri bűnét, meg fogok bocsátani neki. Nem fog meghalni, hanem élni fog. Ez az én háromszorosan szent törvényem.” (1994. december 18.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése