2012. június 16., szombat

Közép európai idő szerint 12 óra 38 perckor a kínaiak sikeresen fellőtték a Sencsou-9 űrhajót, három asztronautával, közöttük egy nővel. Az űrhajó fellövésének célja a Tiengong 18.5 tonnás kínai űrállomáshoz való csatlakozás és annak felkészítése huzamosabb ottlétre.
Kína húsz év alatt ledolgozta az USA-val szembeni százéves hátrányát, és ma minden vonatkozásban egyenlő teljesítményt produkál (de nem mindent hoz nyilvánosságra). A világ legjobban eladósodott országával, az USA-val szemben óriási, pontosan meg nem határozható valutatartalékai vannak, a világgazdaság legfontosabb szereplője. Haditechnikai fejlesztései is óriásiak, korszerűségükben megelőzi az USA-t, és ha fejlődésének ezt az ütemét fenntartja, pár éven belül minden vonatkozásban alárendeltségi állapotba is kényszeríti.
Az USA elvesztette az iraki és az afganisztáni háborúit, a belső feszültségei rohamosan növekednek, és a világpiacról történő kiszorulása, valamint az új világvaluta bevezetése gazdasági összeomlását fogja okozni. A negroid, fajtalankodó, istentelen keveréktársadalom a világtörténelem legbrutálisabb belső háborúja előtt áll. Egyik oldalon a színes kannibálok, a másikon a brutális fehérek. Ezt a rettenetes belső feszültséget csak egy nagy és győztes háborúval lehetne feloldani, és ezt az elképzelést temette most el a Sencsou-9. Az USA hosszú évek óta képtelen bármilyen eredményt felmutatni az űrkutatás és az űrharcászati technika területén. Agyaglábú óriás, aki belemenetelt az ázsiai mocsárba, vagy kínai példát felhozva: egy papírtigris az égő szemétdombon.
Üdvözöljük a kínai űrkutatási és űrharcászati eredményeket, és további sikereket kívánunk a kínai népnek.
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése