2012. június 16., szombat

Sarkozyt saját testvérei szúrják hátba

Sarkozynek ütött az órája. Ahogy a szabadkőműves "testvéreknél" szokás, sikkasztással, korrupcióval, maffia-ügyletekkel pozícióba hozták - és tették mindezt azért, hogy a rá szabott feladatokat a lehető leghatékonyabban végrehajtsa. A feladatát nyilvánvalóan sikeresen végrehajtotta, mert most eljött az idő és elteszik láb alól. Túl sokat tud, de már került egy újabb báb a helyére, ami jelen körülmények között használhatóbbnak bizonyul. A bukott francia elnök múltjából pedig most előszednek minden törvényellenességet, és mivel ezekkel a feltételekkel tették a pozíciójába, nem is kell koholt vádakkal koncepciós eljárás alá vonni, elegendőek lesznek a puszta tények.
Sarkozy nemrég még arról nyilatkozott, hogy a választási vereség nem is vereség, valójában csak újabb feladatok várnak rá. Bizakodóan tekintett a jövőbe. Jelenleg a helyzet úgy fest, hogy ezzel csak elaltatták a gyanakvását, és amit az ígéretes feladatok helyett kapni fog, az börtön, majd mikor már a kutya sem foglalkozik vele, a csendes, méreg általi halál. Ilyen, mikor valakit a "testvérek" hátba szúrnak, mikor egy történet végén "elvarrják a szálakat". Mostmár lehet kapálózni, mert a sorsa felől már döntöttek, ahogyan ő is döntött mások sorsa felől korábban.
Az ellene felhozott vádakat most nem fogjuk felsorolni, megtette azt a fővonalú média, és a java még csak most jön. Sok minden fog előkerülni. Egy valami van, amiről nem fognak beszélni. A kampánykiadások illegális hátteréről nem véletlen cikkezgetnek, de a lényeges elem kimarad: a líbiai vezető vagyonának elrablása.
Kadhafi akkoriban hatalmas pénzeket tett Sarkozy kampányába (és nem csak az övébe), amit a francia elnök végül azzal hálált meg, hogy szorgalmazta Líbia katonai megszállását, és egészen addig a pontig támogatta a beavatkozást, amíg az ország sorsa Kadhafi meggyilkolásával megpecsételődött. Sarkozy nem akarta elvarratlanul hagyni a szálakat, és most hogy hű csatlósként elvégezte a dolgát, a páholytestvérek sem fogják elvarratlanul hagyni. Túl sokat tud, és az Európai Unió elmúlt évtizedei a legjobb példákat hozták arra, hogy az elárult, félreállított szabadkőműves politikus méregfog nélkül is veszélyes marad. Ezek egy olyan világ törvényei, ahol a becsület, hűség és erkölcs ismeretlen fogalmak.
Akik most feladatot kaptak Sarkozy lejáratására és eltávolítására, jobban teszik, ha kiélvezik az odavetett konc minden pillanatát, mert ők is így fogják végezni!
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése