2012. augusztus 21., kedd

Németország - Görögország mega-csalás

A Német Szövetségi Bíróságot figyelmeztette Markus Kerber jogászprofesszor, hogy beláthatatlan következményei lehetnek az Európai Stabilitási Mechanizmusnak (röviden ESM). Az olasz, Corriere della Sera napilap idézi Kerbert egy interjúban: "Ha az ESM feltételezésünk szerint Németországtól 3.700 milliárd eurót kíván - ez a szabad GDP 150 százaléka. Mi bírók, rámutattunk erre". Kerbert idézve, 3700 milliárd euróban garantálja Németország a hozzájárulásokat, a korábbi támogatási csomagokat, a várható költségeket, és a mentési összegeket együttesen. "Most egy Euro-anarchia" van, mondta Sigmar Gabriel (SPD). "Előírták a valódi közös költségvetési, pénzügyi és fiskális politikát. És ez azt is megköveteli, hogy legyen egy vezérlő háztartás".

De pontosan ez a probléma. Az egész euró-válság, az EUSSR diktatúra bevezetése miatt kell. Az Európai Parlament nem mond semmit, mert ez egy színlelt parlament. Az egész a nemzetközi pénzügyi maffia alatt, vagyis a City of London és a Wall Street irányítása alatt áll. A máig tartó folyamatot megtervezték, és az euró-válság gyökerei a 2001-es görög helyzetben keressük.

Így kezdődött: 2001-ben Görögország kínos helyzetben került. Csatlakozása az euró-zónához a magas hiány miatt kényszerhelyzetet idézett elő, de jött a "mentőöv" 2,8 milliárd euró finanszírozás képében a Goldman Sachs befektetési banktól, ami lehetővé tette a maastrichti kritériumok teljesítését. Mivel a költségvetést így ki lehetett egyensúlyozni, Görögország az euró-zóna reményteljes új tagja lehetett. A görögök zökkenőmentesen csatlakoztak és a hiány tovább csökkent, de csak addig, amíg a Goldman Sachs bűnözői tevékenységének köszönhetően Görögország a szakadék szélére nem került. Oka a Goldman Sachs kreativitásnak köszönhető, mivel a befektetési bank felismerte a lehetőséget egy jó üzletre. A "szakértői vélemények" alapján a 2,8 milliárd euró hitel 5,1 milliárdra ugrott. A nyereség 600 millió euró. Ez körülbelül a 12%-át tette ki a szervezeti egység bevételének. A Goldman Sachs nagy karriert futott be az európai adósságválság előidézésében, "némi segítséggel", amit mai napig tagad az EKB elnöke, Mario Draghi. A "kockázat" növekedése adósságspirált okozott, amit nem volt nehéz létrehozni, ha azt vesszük figyelembe, hogy az egész euró-válság a görög, égei-tengeri olaj -és gázmezőkért folyt.

2011. szeptember 11-én jelentette be a Wall Street és a Goldman Sachs az euró-válságot, és Németország görögök adósságra hivatkozó kifosztását, egyúttal biztosítva a görög olaj -és gázmezők hozzáférhetőségét. Charles Collyns közelmúltbeli látogatása az USA kincstár részéről, hangsúlyozta a különleges küldetés fontosságát. A görög pénzügyminiszter, Yiannis Stournaras, találkozott vele szerdán. Collyns kifejezte Tomothy Geithner amerikai pénzügyi államtitkár "támogatását". Collyns, Geithner bizalmasa, és minő véletlen, Yinannis Stournas egy régi osztálytársa és közeli barátja Geithner, aki biztosította barátját, hogy az USA kincstár támogatja Görögországot a drachma visszatérése esetén. De nézzünk a térképre!


A térkép magáért beszél! Míg Izrael, Ciprus, Törökország és Libanon harcol a hatalmas gázmezőkért, a Földközi-tenger keleti része viszonylag csendes. Görögországban a bank-maffia belépésével megrendezték az euró-válságot és megtervezték, hogy Görögországtól megszerezzék zsákmányként a stabil északi lelőhelyeket. Ebben a megvilágításban már Szíria is "másként fest".
Természetesen az USA felajánlotta a görögöknek a kitermelésben a "segítséget", igaz Görögország azonnal ki tudná fizetni belőle tartozását, és még mindig maradna belől, de ehelyett marad fejőstehén, aki továbbra is fizetni fog, "mert ha lúd, akkor legyen kövér"...

A földközi-tengeri olaj -és gázmezőkről már 1974-ben beszámolt a Spiegel. Szintén érdekes, hogy 1976-ban kezdődött meg a "terrorista" palesztinok brutálisan fokozódó népirtása, egészen addig, amíg az izraelbarát palesztín vezető le nem mondot a gázai és a palesztín állam területén található lelőhelyekről."Az egész olajtartalék az Égei-tengeren valószínűleg sokkal jelentősebb, mint Alaszka és Malajzia" ...
Persze nem érik be a görög olaj-és gázmezőkkel. Ráadásként azt szeretnék, hogy Görögországban telepíthessenek egy fontos katonai bázist, ellenségeik ellen a régióban, és csak a második szempont, hogy ki akarják használni az ásványkincseket az Égei-tengeren.
A gazdasági kereskedelmi szervezet, a Scandic Org amely hét észak-európai országból áll (Svédország, Norvégia, Dánia, Izland, Észtország, Lettország és Litvánia), felajánlotta Görögország kölcsönei átvállalását öt éves időtartamra, több mint 250 milliárd euró értékben. Ez történt a gazdasági válság elején Görögországban, mielőtt a trojka (EU, IMF és EKB) megkezdte a végső pusztítását a görög gazdaságban. Cserébe Scandic Org kizárólagos jogokat követelt öt évre a földgáz-és kőolaj források kiaknázására.

Az ajánlatra nem válaszolt a görög kormány és a Karamanlis kormány soha nem utalt a közelgő választásokon, erre. A Scandic Org próbálkozott néhány hónappal később is, de görög válasz helyett, kis idő múlva az USA-ból és Izraeltől érkezett válasz, hogy már megvizsgálták a görög gázt és az "haszontalan". 2010 júniusában, a francia Hi-tech Geofizikai Intézet együttműködve a University of Crete-el, elkezdte vizsgálni Görögország és a tenger közelében levő gázbetéteket. E tanulmány eredménye: 99%-tartalmú, vagy tiszta gáz, amelyet fel lehet használni vagy feldolgozni közvetlenül, miközben Görögország gazdasági okokból a polgárháború határán van.Papandreou miniszterelnök azt mondta, hagyjuk, nincs szükség további vizsgálatokra, és ezt állította egészen a közelmúltig. Ez a "nem tudás" a görög gázról, azért is érdekes, mert néhány kilóméterre Krétán, növelik a líbiai gáz kitermelését hatalmas mennyiségben. Hogy lehet, amikor a vizsgálatok szerint, és néhány kilométerre van, míg Görögország partjainál nincs? Hogy lehet, hogy Montenegró, Albánia, Bulgária, Törökország, Egyiptom és Líbia szivattyúi végzik olaj / gáz kitermelését, és Görögország lehet az epicentruma ezeknek az olajmezőknek?

Egyszerűen azért, mert Görögországot nemzetárulók uralják!

A sunyi pofákon látszik, hogy hazudnak. Remélhetően a görög parlament a görög nép érdekeinek megfelelően fogja megszavazni a pályáztatás feltételeit. A probléma végletekig hasonlít a magyarországi helyzethez. Ahogy korábban Görögországban is, a tudósok kerekasztal beszélgetéseinél többször elhangzott, mekkora és milyen ásványkincsekkel rendelkezik Görögország. Ott is, de itthon is, összesküvéselméletnek tartotta a bértollnok média, és a fizetett "ellenlábasok" serege az ilyen bejelentéseket, de a helyzet politikusi szinten is egyforma a mienkkel: A mindenkori kormányok, miniszterelnökök hazug hazaárulók.

A norvég TGF-No r cég állította -, és utalt a műholdfelvételekre, hogy már "csak" körülbelül 6 milliárd hordó kitermelhető Kréta közelében. Más szóval, ez a mennyiség háromszor nagyobb, mint az összes alaszkai, és körülbelül fele a Szibériában tárolt mennyiségnek.
Egyéb nagy tartalékoknak kell lennie a Jón-tengeren és az Égei-tengeren, ugyanezen cég szerint. Arra is van bizonyíték, hogy Hitler már kifejezetten keresett olajat Görögországban. Az oroszok ellopták ezeket az okmányokat, berlini inváziójuk során, és mivel a műholdja az USA-nak is van, az amerikaiak tudják, hogy Görögországban van egy gazdag tartalék energiforrás. Ezt most osszák el a nagy bankok a világon, a nagy energiaipari vállalatok, és nem a görög nép. A zsákmány már megosztották. Ígértet kapott az elnök-koldus, és az ő "barátai" Londonban, Washingtonban és New York-ban!

/Tulok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése