2013. március 1., péntek

A meggyilkolt magyarokról ki emlékezik meg?

A hétvégén emlékeztek meg a meggyilkolt cigányokról, akiket a cigánygyilkosságok néven elhíresült cselekménysorozat keretében öltek meg. A magyar sajtó ettől volt hangos, függetlenül attól, hogy milyen oldalt képviselt egy adott sajtóorgánum. Nem is lenne semmi gond a megemlékezéssel, mindenki gyászolja meg halottait, emlékezzen rájuk. 
Az egyetlen hiba, hogy a hatalom (és a szintén hatalmi szervként funkcionáló média) pont olyan részrehajló a kegyeletben, mint a gyilkosságok megítélésében. A polgárháború kapujában ezzel csak tovább sokkolják a dolgozó, szenvedő és évtizedek óta mérhetetlen cigányterrorban élő magyarságot, és csak mélyítik a bajt. 
Cigányok által elkövetett gyilkosságok napirendszerűek, amit a sajtó eltussol. Ki számolta már meg a magyar áldozatokat, akiket cigány kések, balták, lábak és öklök végeztek ki? Senki! Csak körülbelüli számok vannak, amelyek nem hitelesek, de árulkodóak. Akkor most mi minden nap gyászolhatunk. Minden egyes nap gyásznap! Ki kell mondani, hogy a hatalom által engedélyezett, magyarok elleni gyilkosságsorozat folyik a mai napig! 
Egy nap ezerszeresen fogunk megfizetni minden kioltott magyar életért! 
Fazekas József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése