2013. március 1., péntek

Isten kardja, A HUNGARIZMUS!

Aki nem látja, vagy nem akarja tudomásul venni azt a fajta terelést, amit az isteni igazság feladatul ránk rótt az összes nehézségeivel együtt, az is lassan beismeri, hogy egy járatlan út van még, ami kivezethet a sötétség barlangrendszeréből a napfényes természetbe. Ez a hungarizmus.
Most már nagyon egyszerű lett a képlet, így megértheti az az ember is, akit munkája, családja gondjain kívül nem érdekelt más, itt, a puszta létünk a tét!
A magyarság fennmaradásának utolsó esélye, ezzel a lehetőséggel kötelességünk élni különben szörnyű büntetés vár ránk, amit nem más szab ki ránk, mint az igaz Isten. Aki egyértelmű feladatot kapott, annak a munkája megvan, és erőn felül kell teljesíteni. Aki úgy érzi, feladat nélkül maradt, annak is megvan a kötelessége, mégpedig az, hogy a segítség minden formáját meg kell adni az isteni terv végrehajtóinak, ki így, ki úgy.
De aki a feladatát vagy kötelességét nem végzi, mert élete óráit felcseréli holmi kényelem, kapzsiság reményében, arra a földi életben elkövetett hazaárulás bűntettével csapunk le, de akkor még aznap egyszer elszámolásra kerül az Úr színe előtt, ami nem lesz ilyen egyszerűen viselhető.
Ezért én arra figyelmeztetek minden Magyart, megkaptuk a jeleket, a feladat adott. Állj be a sorba, ne próbálj meg makacsságod miatt új sort alkotni, mert minden emberi büszkeségünk alacsonyabb rendű e nemes céltól.
Itt nem csak te veszhetsz, hanem minden, ami oly fontos számunkra, és magyarságunk! Nyugodt legyél, készülj a harcra, a közös cél összekovácsol bennünket az égi műhelyekben, új fegyver van készülőben, az ISTEN KARDJA!
Hidvégi Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése