2013. április 5., péntek

Bűnözők világbirodalma


Bűnözők világbirodalmaVilág maffiái egyesüljetek... A felhívás felesleges, mert már egyesültek, csak éppen nem a klasszikus értelemben vett, II. világháború előtti gengszterek vidám "cserkészcsapatára" kell gondolni, hanem a politikai bűnözők és "járulékos tartozékaik" gyors bűnszövetkezetté formálódására. A "nehézsúlyú" bűnelkövetőket parlamentekben, kormányokban, országok feletti szervekben, háttérkiszolgálók népes rablóbandáiban, "jogalkalmazók", és a háttérből irányítók között kell keresni az intézményesített és részben legalizáltnak gondolt, de az elkövetők által teljesen annak hitt bűnözés "cégéres és címeres élharcosaiként". Mint csiga a nyálát, maguk után húzzák szennyes múltjukat, és előre gondoskodnak a még piszkosabb jövőjükről, akár a sajátjukról, akár utódaik jövőjéről van szó, mert a jelen mindig csak egy behatárolhatatlan hosszúságú pillanatig tart, a múlt pedig az információs háborúk korában kitörölhetetlen.


Ha a világ-maffia nagyobb egységei felől közelítünk az alsóbb rétegek felé, a New York-i, részben álzsidókból álló, magát világkormánynak nevezők, a Bilderberg Group legfelsőbb irányítása az ötök, majd a 12-tek, és közvetlenül utánuk a Külügyi Kapcsolatok Tanácsa, a CSIS, és a Trilaterális Bizottság következik. A "klubok" és a felső vezetés közötti átfedések egyre népesebb, "világmegváltónak" beállított katonai agresszióval, emberiségellenes cselekményekkel, rablással, rablógyilkossággal, csalással, lopással, megtévesztéssel "közvetetten foglalkozó köröket" foglal magába. A Római-, Párizsi-, Londoni-, Berlini-, Budapesti-, Moszkvai-, Pekingi-, New Yorki-, Tokiói Klubok mellett jelenik meg Brüsszel is, "szűkebb hazánk" Európa kifosztói és kiárusítói között. A kormányok szintjén az ENSZ kínál politikainak álcázott stratégiai egyeztetési lehetőséget, ahogy pénzügyi csalásokhoz, rablásokhoz a FED, a Rockefeller bankérdekeltségek, az IMF-Világbank páros, a Goldman Sachs, az EKB, vagy a Kelet Ázsiai Bankrendszer.


Az afrikai és a közel-keleti erőszakos "uniósítás" ugyanazokat a célokat szolgálja, mint a Szovjetunió esetében, melynek helyét az Orosz Föderáció vette át. Az Európai Unió ötvözte rablókapitalizmus és sztálinista kommunizmus egyvelege hasonló célt szolgál. A kihirdetett célokkal ellentétben, az EU nem a nagyobb, hatásosabb védekezésre képes gazdasági és pénzügyi egység összefogásának a jelképe, hanem a Bilderberg Group felsőbb irányításának érdekei szerinti átverés és kifosztás eszköze. Ezért hozták létre, és 2010. májusától datálják Európa felszámolásának kezdetét, bár az előkészületek sokkal korábbiak. A fáma még a bankárkaszt hatalmáról, kormányok feletti irányításáról szól, de a tolvaj politikusok, korrupt rendőri -és katonai vezetők támogatása nélkül a bankárok sem uralkodhatnak. Keskeny a határvonal, amely elválasztja a bankárok haszna érdekében megkent korrupt politikusokat attól, hogy maguk is a bankárkaszthoz tartozzanak.

Erre jó példa a ciprusi bankok esete is, ahol a "nagybefektető" oligarchák egy kivételezett része, egy alig emlegetett csalással (a ciprusi bankok külföldi fiókjainál nem volt pénzkivételi korlátozás), visszakapták lopott pénzüket. Vesztesként a német adófizetők, a nicósiai-rezsim ciprusi eladósított és természeti vagyonukból kirabolt polgárai és azok a betétesek kerültek ki, akiknek a betétállománya meghaladta a 100 ezer eurót, de nem oligarchák, vagy "kedvezményezett", országokat kifosztó tolvajok. Így már azon sem lehet csodálkozni, hogy a "gazdasági világválság csak" 800 milliárd dollárt hozott a Rockefellereknek.


Mint korábban említettem, a nyugdíjalapok kifosztása után a devizatartalékok következnek. A németeknél a Bundesbank elnöke, Axel Weber EKB-val kapcsolatos kijelentése szerint "Államkötvényeket kell vásárolni". Az EKB eurót "nyomtat", dollárt vesz fel, és államkötvényeket vásárol az értéktelen papírért, amelyek kamatait, és a lejáratkori visszaváltását a tagországok lakossága fizeti a nemzeti bankjaikon keresztül, vagyis a GDP és a devizatartalék rovására. Természetesen az értéktelen pénz virtuális kibocsátáshoz még hitelt is vesznek fel, na, ugyan kitől? Kizárásos alapon az IMF-től, vagy a mögött álló Goldman Sachs-tól. Tényleges pénzmozgásra nincs szükség, csak néhány elektronikusan tárolt adat átírására, ahogy ezt a deviza-alapú hitelezéssel foglalkozó bankok is megtették már eddig is "hasra ütéssel". Itthon már megkezdődött a devizatartalékok kifosztása. Ez ugyanaz a módszer, mint az 1989-es első kirablási hullám, csak most egy deviza –alapú hitelcsalással préselik ki az emberekből az utolsó fillérjeiket is, és veszik el törvénytelenül a vagyonukat. Igazságos és törvényes jogszolgáltatás helyett a bűnöző kormányzat inkább indokot teremt a fedezethez való hozzáférésre és feszültség keltésére. Nem nehéz, mert sokan gondolják helytelenül és meggondolatlanul azt, hogy a deviza-alapú hitelek felvevői az ő pénzükből kerülnek „kisegítésre”. Tévedés, és a kormány részéről tudatos feszültségkeltés, mivel törvényes igazságszolgáltatás, és a bűncselekményeket elkövetők lecsukatása helyett mindenkit megkárosítanak.

Ilyen csalásuk és megtévesztésük az is, hogy a Kormány érdemi társadalmi egyeztetés nélkül és a Vidékfejlesztési Minisztérium megtévesztő nyilatkozatával nyújtotta be a parlament elé a földtörvény tervezetét. "A VM emlékeztet: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter április közepén társadalmi vitára bocsátotta az új földtörvény vitairatát."- ami a 2/9-es FIDESZ egy újabb hazugsága. Nem csak vagyonunkat akarják ellopni, elrabolni, de a földet a talpunk alól is! Link


Minden ország esetében könnyen lenyomozható, hogy kik tagjai a rablóbandának. Valami már rémlik a „szomszédoknak” is, mert Ukrajnában is kezd feltűnővé válni Timosenko szó szerinti „szárnyalása”, mivel nem sok időt töltött a börtönben. Annál többet külföldi látogatásokon, megbeszéléseken, pedig lopásai, sikkasztásai miatt már korábban, elnöksége előtt is elítélte a bíróság. Viktor Juscsenko (1999-től 2001-ig miniszterelnök) és Viktor Fedorovics Janukovics, Ukrajna jelenlegi elnöke is igen elnéző Pavlo Lazarenko exkormányfő egykori "bizalmasával". Az összefonódás ugyanolyan látványos, mint amikor a regnáló MSZP 2004-2009 között átterelte választói jelentős részét a FIDESZ táborába. Persze ez akkor sem akadályozta meg a látszólagos politikai ellenfeleket, hogy zsíros megrendeléseket adjanak egymás cégeinek, de legalább Timosenko esetében eljutottak addig, hogy ha kis időre is, de lecsukják (viszont nem a H1N1 permetezések nemzetellenes népirtási vádjával), ahogy nálunk Gyurcsány, Veress, Kóka, Bajnai ezermilliárdos nagyságrendű tolvajlásai és népellenes túlkapásai is érdemi felelősségre vonás -és büntetés nélkül maradtak, és persze Orbánéké is. Kéz kezet mos…

Izland kivételével mindegy, hogy melyik országban keresgélünk az EU-ban, de a világon is. Ahogy Sárközyt nem fogják lecsukni Franciaországban emberiség ellenes bűncselekményekért, vagy korrupcióért, úgy az ABM AMRO holland bank aranykészletének ellopása is csak egy része a tervnek. Az ilyen bankrablásokat nem vizsgálják ki a rendőrségek, vagy az ügyészségek, pedig minden tagállamban ez folyik nyíltan vagy burkoltan. Ugyanilyen módszerekkel a lakosság kifosztása, globális megfigyelhetővé tétele, majd összeuszítása, gettókba terelése, és likvidálása cél. A német tartalékok sem bírják már sokáig, pedig az is érdekes, hogy a "gazdag németek" sokkal szegényebbek az EU-ban, mint a brit, francia, olasz, holland, portugál és spanyol állampolgárok, mert a saját tulajdonú otthonnal rendelkezők aránya csak 44,2%, amíg a spanyoloknál például ez 82,7%. Ezeken az arányokon még törvénytelenül, erőszakosan is változtatnak, mert Európában megszűnt a törvények mindenkire érvényes alkalmazása.

Európa közeledik a totális összeomlás felé, de még közel 3000 milliárd euró devizatartalék és még több tagországban a nyugdíjalapok is várják, hogy ellopják őket, amit maradéktalanul meg is tesznek. A társadalmi felépítmény és a szociális háló lerombolása időigényes feladat. Többek közt ennek „köszönhető”, hogy a néhány év óta emlegetett összeomlás még várat magára. Az európai armageddont, vagyis a katonai irányítás bevezetését megelőzi a tagországok teljes pénzügyi lenullázása, majd az szociális ellátás megszűnésével az etnikai konfliktusok szítása utáni polgárháború, amit „természetesen” csak szigorú katonai felügyelettel lehet felszámolni. Közben előkerülnek a már régóta kinyomtatott élelmiszerjegyek, össze lehet gyűjteni internáló táborokba a felforgató elemeket, vagyis azokat, akik ellenszegülnek, és ki merik mondani az igazságot. Persze ehhez sok hülye emberre van szükségük. Az engedelmeskedő „birkák is „fontos szerepet” kapnak, mert harcolhatnak Izrael és a zsidóság tőlük gyűlöltebb ellenségei ellen, és más hozzájuk hasonlók ellen is. A harc és munkaképtelenek pedig részesülhetnek az Obam-care törvényből, amely szabályozását Magyarországon ilyen törvény nélkül, pusztán ellehetetlenítéssel is megoldottak. A GMO-s élelmiszercsomagok, a fertőzött „vakcinák, és a mesterségesen előidézett, génmutált vírusokkal előidézett járványok lehetőé teszik az ENSZ 2050-es célkitűzései elérését, vagyis az emberiség létszámának 50%-os csökkentését.


Bárki beláthatja, hogy erős nemzetállamok, működő világgazdaság, elégedett jogállami társadalmak mellett a kapzsi, mindent kisajátítani akaró parazita nem él meg. Az ENSZ egyesíti a népüket kiirtásra ítélő kormányok korrupt, és velejükig romlott politikusait, melyek egymást támogatva az egész bolygóra kiterjedő bűnszervezetet alkotnak karöltve a „befektető” bankárkaszttal, melynek részévé kívánnak válni, de ott nem csak létszámstop van, hanem leépítés.

Mindenki látott már bogarakat, amelyek makacsul felkapaszkodnak a falra, és újból és újból leesnek, de nem tanulnak pillanatokkal előbb elkövetett hibáikból. Végül legyengülnek, és másnapra már a hangyák lakmároznak belőlük. A tudatlan ember még rosszabb, mert a butasága nem csak a saját halálát okozza, de ameddig él, saját népe kiirtására is felhasználják, mert az emberi parazita fegyvere a hazugság és buta, tudatlan, megtéveszthető és irányítható polgár.

2009. december 1-el megkezdték Európa totális felszámolását. Aki tudni szeretné, hogy meddig tart a teljes pénzügyi kirablás és mikor kezdődnek a kiprovokált polgárháborúk, amelyek a katonai irányítás bevezetéséhez vezetnek, figyelje a devizatartalékok és nyugdíjalapok felszámolását. Mire elfogynak a tartalékok, megszüntetik a szociális háló maradványait, az Európába betelepített 70 millió bevándorló, és az felszított etnikai konfliktusok megteremtik a katonai irányítás bevezetésének feltételeit, ha hagyjuk…
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése