2013. augusztus 7., szerda

Bajban vagytok ózdiak - több ezer cigány áttelepítése folyik (!) Ózdra

Tegyük rögtön hozzá, nemcsak az ózdiak vannak bajban, hanem az egész térség. Nemrég a cigánysátor Ózdra telepítésének szándéka borzolta a kedélyeket az egykori borsodi iparvárosban. Ez azonban csupán egy jelképes elővezetése volt annak, ami nemhogy várható, de már folyamatban van.
Az alábbiak amennyire sokkolóak, annyira valódiak. Figyelem, ez nem vicc, nem rémisztgetés, nem kacsa!
Ózdra cigányok betelepítése folyik, immár hetek óta! Nem néhány főről, nem pár családról van szó. Hanem tömeges betelepítésről. 50-60 fős buszok érkeznek a városba éjszakánként, új lakókkal gyarapítva a város népességét. A buszok most már kétnaponta fordulnak. Az érkezőket az önkormányzati tulajdonú, üresen álló ingatlanokba szállásolják el.
Korábban a Kanadából hazazsuppolt cigányok várható betelepítésének szándékáról keringtek mendemondák Ózdon. Nem tudjuk, a "kanadaiak" megérkeztek-e, azonban már máshonnan, nyugat-magyarországi nagyvárosokból is Ózdra küldik a "felesleget".
Az eddig betelepítettek számát, és a tervezetet illetően pontos információink nincsenek, azonban csak azok a buszok, melyekről észleléseket kaptunk, már több száz főt jelentenek. Becsléseink szerint eddig 1000-2000 cigány landolhatott Ózdon.
Ismételjük: a fentiek nem rémhír, nem feltételezés, nem kampányfogás. Ezek biztos tények!
Az kisebb fajta rejtély, miért nem robbant még ki a botrány? Bár a felelős önkormányzat és bűntársaik igyekeznek titokban tartani a város és a térség elleni merényletet, de a megnövekedett forgalom csak fel kellene, hogy tűnjön! Az is jó kérdés, hogy a cigánysátor kapcsán zsivajgó kampányfelelősök miért hallgatnak?
További információkkal még jelentkezünk!
Jövőnk.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése