2013. november 29., péntek

A harmadikos olvasókönyv szerint Obama az Ígéret Fia

Nem mondom, hogy a „Common Core” néven futó új amerikai nemzeti tanterv által akkreditált, harmadik osztályosoknak készült olvasókönyv meggyőzött arról, hogy Barack Obama lenne az Antikrisztus, mindenesetre érdekes, hogy a kommunizmusból ismert, a különböző nagyvezéreket éltető, demagóg szövegek most az Egyesült Államokból köszönnek vissza.
Íme néhány további gyöngyszem a „Barack Obama – Az Ígéret Fia, a Remény Gyermeke” című olvasókönyvből:
„Vajon egyszer képes leszek az ilyen embereknek segíteni?” – írja a könyv a kis Obamáról, miután egy koldust látott az utcán, majd hozzáteszi, hogy „a remény mélyen gyökerezett benne”.
Egy másik részben pedig ez áll: „Egyik reggel magára vette azt a nevet, amit születésekor kapott. Apja, Barack nevét. Először életében büszkén viselte, mint a tarka ruhát,” – egyértelműen József történetére utalva.
Természetesen a közösségi munkájára való utalás sem maradhatott ki:
„A munka nehéz volt, sokszor nézett szembe a bukással, néhol egy-egy sikerrel tarkítva. Reggelente és késő este Barack házról házra járt, könyörögve, kérlelve és prédikálva, hogy mindenféle idegent rávegyen arra, hogy együtt meneteljenek a jobb élet reményében.
Keményen dolgozott, mint egy gazda, aki szavakat ültet: Igen, képesek vagyunk!”
http://klub.idokjelei.hu/a-harmadikos-olvasokonyv-szerint-obama-az-igeret-fia/


Dán 11:21: “És ennek helyébe egy útálatos áll, a kire nem teszik az ország ékességét; hanem alattomban jő, és hízelkedéssel jut az országhoz. ”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése