2014. március 30., vasárnap

Banditisztán

Az mno.hu értesülése szerint több újabb, Simon Gábor volt szocialista elnökhelyetteshez tartozó bankszámlát azonosítottak a hatóságok a Simon-ügyben végrehajtott házkutatások és banki információk alapján.
A portál szerint az egyik számlán idén januárban kétszázezer euró (62 millió forint) volt, de korábban egymillió eurót meghaladó ki- és befizetések is történtek. A Magyar Nemzet hírportálja úgy tudja, hogy a hatóságok által talált egyik számlát a salzburgi Bankhaus Carl Spängler Ú Co. AG-nál vezették, egyenlege 2014. január 23-án 199 977 euró volt. A lefoglalt banki iratok szerint a Simon Gábor nevére szóló számlát 2008. január 28-án nyitották meg a salzburgi pénzintézetnél. Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét költségvetési csalással, magánokirat-hamisítással, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsítják, március 10-én őrizetbe vették, jelenleg előzetes letartóztatásban van.
Welsz Tamás kislányt rendelt Répástól!
Gyanúsított volt a Répás Lajos (62) elleni perben a múlt csütörtökön, gyanús körülmények között elhunyt Welsz Tamás (†41) – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A Miss Hungary szépségversenyek atyja, Répás fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. A gyanú szerint megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorút – közvetített szexuális szolgáltatásra.
Répás Lajos mester szépségversenyeket szervezett, de megrendelőinek “hoszteszeket” is közvetített
A nyomozati anyag szerint Répás modelljei közül az akkor még kiskorú, 14 éves É. B. volt a kedvence, aki valódi korát Répásnak, de természetesen kuncsaftjainak sem árulta el. A Blikknek korábban azonban elmondta, nyilvánvalóan látszott a testén, hogy nem egy kifejlett nő, legfeljebb csak tini, de pont ezt élvezték a férfiak.
A nyomozás nemrég vádemeléssel zárult, négy vádlott áll hamarosan bíróság elé, Répás Lajos és egy társa, mint kerítő, és két üzletember, akik kiskorúval folytattak szexuális viszonyt.
Welsz is gyanúsított volt, de mindenképpen megúszta volna, mert a lány – ismeretlen okból – visszavonta az ellene tett vallomását.
– Tamást eleinte elővették a lány vallomása miatt, és meg is gyanúsították, de aztán É. B. valami oknál fogva, az első vallomását úgy szépítette, hogy Welsz csak a barátja volt, önszántából feküdt le a férfivel, aki nem is tudta valódi korát – mondta a Vasárnapi Blikknek Répás, aki hozzátette: a tinilány szintén kérte Welsz Tamást, intézzen neki dokumentumot, hogy kijárhasson Afrikába is dolgozni.
tini É.B. az első vallomását visszavonta,
azt állította, önként szexelt Welsz Tamással
– Tamás elkérte a lány igazolványát az afrikai papírokhoz, akkor látta meg mennyi idős valójában. Szólt is nekem azonnal, hogy B. még messze nem nagykorú. Ettől kezdve nem adtam a lánynak hosztesz munkát, ami eleve nem szexről szól, de az ellenőrizhetetlen, mit csinálnak a megrendelővel a négy fal között – magyarázta Répás a halott üzletember szerepét.
Egy biztos, Welsz gyanúsítottból csupán tanú lett a nyomozásban, amíg a lány két másik kuncsaftja a kerítőkkel együtt szexuális bűncselekmény ügyében vádlottak padjára kerül.
(Blikk)
Bal-Rad komm : Feketepénzek, pénzért árult állampolgárságok, fekete útlevelek, titkosszolgálati kapcsolatok, prostitúció, gyanús halálesetek. Ez Banditisztán politikay és gazdassághy elythje!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése